Senin oğlun benim kızıma sarılamaz tartışması

Pedofili bu kadar gündemdeyken manyak olmakak zorr

Pedofili bu kadar gündemdeyken manyak olmakak zorr

3 yaşındaki çocuğun yaşıtına gösterdiği sevgi pedofili tanımına girmiyor yalnız.

çocuklar sevgi doludur. 3 yaş çocuğu kin tutmaz evde sarılarak sevilen bir çocuksa dışarda da sevdiği akranına sarılabilir. burada anormal olan bu sevgiye karşılık itmek gibi hakaret etmek gibi şiddet içeren şekillerde tepki vermektir.

3 buçuk yaşındaki oğlum köpeklere bile sarılarak ya da dokunarak sevgi gösteriyor, evet hastalık mikrop kapabilir belki ama kendine ve başka bir canlıya zarar vermediği rahatsız etmediği sürece ona müdahele etmiyorum çünkü tek yaptığı sevgisini göstermek.

Keşke gelip bana sarılsa bebeğin ben de ona sarılırdım. El kadar çocuk sarılsa ne olacak. Sanki taciz ediyomuş gibi davranmış kadın. Saçmalık. İyi yapmışsın.

haklısınız da açık açık manyak demişsiniz.şimdi ben o kadının yerinde olsam aşırı sinirlenebilirdim.

birde bez olayını çok tekrarladığınız için söylüyorum artık bırakmanız gerekmezmi

Valla bu konu bana da bir olayı hatırlattı.

Oğlum 40 aylık sanırım (3,5 yaş ehehe)
Bahçeli bir restoranda yemek yiyoruz, yer sofrası halılar falan var, bir tek biz varız bulunduğumuz bölmede.
Başka bölmeden daha küçük bir kız çocuğu geldi oğlumla oynuyorlar, aha aonra bu kız baktım oğlumu dudağından öptü, fırladım hemen, hiç de sevgi pıtırcığı olmadım, kızım git annenin yanına diyorum gitmiyor da, aaa dedim tuttum kılundan (nazikçe tabiki) götürdüm kızı kendi bölmelerine.

Valla ben çocuklara falan güvenmiyorum kısaca, dizilerden filmlerden saçma şeyler öğreniyorlar.

Konuya dönecek olursak çocuklara çok müdahale hoş değil elbette, iki tataf da hatalı geldi bana, ilk hatayı karşı tataf yapsa da konu sahibi de artırmış, sonra da karşı taraf tabi ki.

karşımdaki manyak da olsa ben çocuğumun yanında kimseye manyak demezdim,
aynı şekilde çok yanlış davranmış olsam da kimse bana çocuğumun yanında manyak diyemez pişman ederim.
kadının davranışı tartışılır, ama önce bizim kendi davranışlarımızı kontrol etmemiz gerekiyor değil mi?
çocuğunuz büyüdükçe daha kaç bin çeşit çocukla/anneyle karşılaşacaksınız, hepsiyle sorunlarınızı hakaret ederek ya da tartışarak çözmeye çalışırsanız, çocğunuza öğrettiğiniz sorun çözme yöntemi de bu olur.
sonra bu çocuk bebekken melek gibiydi şimdi niye böyle hırçın diye ağlarsınız.

Ya işte bunu anlatmakta zorluk çekiyoruz bazı arkadaşlara ,tamam sevgi güzel bir şey şüphesiz ama dokunmadan da sevgi gösterebiliriz illa dokunmamız gerekmiyor
Bak verdiğin örnek çok güzel açıklamış durumu ve bende çocuklara güvenmiyorum dizilerden filmlerden görüp yapabiliyorlar

Ya aynı oğlum şu an 48 aylık oldu, 4 yaş, kardeşini seviyor sözde. Gidiyor sarılıyor öpüyor falan ama görmen lazım, bebeği zor alıyorum elinden. Tamam seviyor sevgisine yapıyor ama... ama işte çocuk masumdur deyip izin veremem ki, diğerine eziyet ediyor çünkü.

ben de tam tersi cevap vermemiş olsaydım sonradan ğişman olurdum, ya böyle cahil insanlar çocuk yetiştirmesinler, sonra bizim çocuklarımız uğraşıyor bu görgüsüzlerin yetiştirdiği çocuklarla

Oglum otizmli kucuk bebek ve cocuklari ozellikle opmek sarilmak istiyor. Ben musade etmiyorum yakalayabildigim kadar.
Yakalayamazsam da ailelerinden ozur diliyorum. Cocuk da olsa dokunulmama hakki var.
Ama herseyin de bi adabi var. Ulu orta bagirmak yerine sakince sizi uyarabilirdi. Seni iteni sen de it ne demek. Bana haber ver iten olursa denebilir.
Cocuga bu sekilde egitim verenler ileride yetiskin olduklarinda ne bekliyorlar bu cocuklardan?

Belki kadin yabancilarin ona yaklasmamasi icin öyle ögretmeye calismisdir sonuc olarak hastalikli insanlar mikrop virus barindiran insanlar ve her yasta sapik insanlar var .. sizin yaninizda dememesi lazimdi ama manyak felan demenizde yanlis sizin..

Tabiki üç yaşındaki çocuk da art niyet yoktur aksini söyleyecek biri yoktur,yanlışlar ortada ama illa konuşacaksak..kadının davranışı "seni iteni sen de it" demek ne kadar yanlışsa,senin yerinde olsam kadını yolardım,şöyle yapardım böyle yapardım da o kadar yanlış..anneler olarak şiddet gösterip çocuklarımızın barışçıl olmasını beklemek ne kadar gerçekçi..
Tüm bunların dışında dönem kötü,o anne de olabilecek tehlikelere karşı önlem almak içen çocuğunu eğitmek istiyor belli,yolu doğru mu;tabiki YANLIŞ.. benim oğluma da sarılmak isteyen oluyor bazen o istiyor:-aa bak kardeş diyorum ama yabancı amca teyze karşısında mesafe koymaya çalışıyorum, ordaki tutum tabiri caizse manyakça tabiiki..
Köpek konusuna ğelince;kaşke köpek bakabilecek bahçeli evim olsa da oğlum hayvan sevgisiyle büyüse..

Tabikide kadının davranışları çok yanlış ve bebeğiniz 3 yasina gelmiş nerdeyse neden 33 aylık diyosunuz ya 2.5 yaşında ya 3 yasinda diyin suna artık

Hiçte sosyal fobiniz yokmuş,gerektiğinde ne güzel hakkınızı savunuyormuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…