- 24 Nisan 2017
- 3.109
- 6.518
- 78
- 36
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Pedofili bu kadar gündemdeyken manyak olmakak zorr33 aylık oğlumla oyun parkına gittik.orada 33 aylık oğlum aşağı yukarı aynı yaşlarda bir kız çocuğa sarıldı.bizim oğlanın altı bezli ve hala konuşamıyor.sabah uyanınca ağlar mesela.kadın kızına dedi ki eğer biri seni iterse sen de onu it. Hanfendi benim oğlum çocuğunuzu itmedi ona sarıldı ve sizin kuzınızdan küçük ve sizin kızınıza küçükleri koruyun demeniz gerekirken benim oğlum üzerinsen nasıl örnek veriyorsunuz.yanımdaki arkadaşıma da ne manyaklar var ya dedim.hakikaten manyaklık hakaret değil geröek anlamlıydı.33 aylık altı bezli bebek kızına sarılırsa it demesi benim kızıma kimse sarılamaz demesi ki altı bezli bizim oğlanın ve benim çocuğumu eğitememiş olmamı söylemesi manyaklıktan başka bişi değil.çocuğumu eğitiyorum diyor ama benim çocuğum üzerinden böylw konuşamazsın dedim.siz olsanız ne yapardınız doğru davranış neydi.sussaydım ve cevap vermeseydim diyorum ama ne biliyim böyle bir insanın seviyesine düştüm ben.oysa sinirlerime yenilmemeye söz vermiştim nasıl böyle bir tartışmaya girfim bilmiyorum.yorumlarınız?
Pedofili bu kadar gündemdeyken manyak olmakak zorr
Valla bu konu bana da bir olayı hatırlattı.
Oğlum 40 aylık sanırım (3,5 yaş ehehe)
Bahçeli bir restoranda yemek yiyoruz, yer sofrası halılar falan var, bir tek biz varız bulunduğumuz bölmede.
Başka bölmeden daha küçük bir kız çocuğu geldi oğlumla oynuyorlar, aha aonra bu kız baktım oğlumu dudağından öptü, fırladım hemen, hiç de sevgi pıtırcığı olmadım, kızım git annenin yanına diyorum gitmiyor da, aaa dedim tuttum kılundan (nazikçe tabiki) götürdüm kızı kendi bölmelerine.
Valla ben çocuklara falan güvenmiyorum kısaca, dizilerden filmlerden saçma şeyler öğreniyorlar.
Konuya dönecek olursak çocuklara çok müdahale hoş değil elbette, iki tataf da hatalı geldi bana, ilk hatayı karşı tataf yapsa da konu sahibi de artırmış, sonra da karşı taraf tabi ki.
Ya işte bunu anlatmakta zorluk çekiyoruz bazı arkadaşlara ,tamam sevgi güzel bir şey şüphesiz ama dokunmadan da sevgi gösterebiliriz illa dokunmamız gerekmiyor
Bak verdiğin örnek çok güzel açıklamış durumu ve bende çocuklara güvenmiyorum dizilerden filmlerden görüp yapabiliyorlar
ben de tam tersi cevap vermemiş olsaydım sonradan ğişman olurdum, ya böyle cahil insanlar çocuk yetiştirmesinler, sonra bizim çocuklarımız uğraşıyor bu görgüsüzlerin yetiştirdiği çocuklarla33 aylık oğlumla oyun parkına gittik.orada 33 aylık oğlum aşağı yukarı aynı yaşlarda bir kız çocuğa sarıldı.bizim oğlanın altı bezli ve hala konuşamıyor.sabah uyanınca ağlar mesela.kadın kızına dedi ki eğer biri seni iterse sen de onu it. Hanfendi benim oğlum çocuğunuzu itmedi ona sarıldı ve sizin kuzınızdan küçük ve sizin kızınıza küçükleri koruyun demeniz gerekirken benim oğlum üzerinsen nasıl örnek veriyorsunuz.yanımdaki arkadaşıma da ne manyaklar var ya dedim.hakikaten manyaklık hakaret değil geröek anlamlıydı.33 aylık altı bezli bebek kızına sarılırsa it demesi benim kızıma kimse sarılamaz demesi ki altı bezli bizim oğlanın ve benim çocuğumu eğitememiş olmamı söylemesi manyaklıktan başka bişi değil.çocuğumu eğitiyorum diyor ama benim çocuğum üzerinden böylw konuşamazsın dedim.siz olsanız ne yapardınız doğru davranış neydi.sussaydım ve cevap vermeseydim diyorum ama ne biliyim böyle bir insanın seviyesine düştüm ben.oysa sinirlerime yenilmemeye söz vermiştim nasıl böyle bir tartışmaya girfim bilmiyorum.yorumlarınız?
Tabiki üç yaşındaki çocuk da art niyet yoktur aksini söyleyecek biri yoktur,yanlışlar ortada ama illa konuşacaksak..kadının davranışı "seni iteni sen de it" demek ne kadar yanlışsa,senin yerinde olsam kadını yolardım,şöyle yapardım böyle yapardım da o kadar yanlış..anneler olarak şiddet gösterip çocuklarımızın barışçıl olmasını beklemek ne kadar gerçekçi..3 yaşındaki çocuğun yaşıtına gösterdiği sevgi pedofili tanımına girmiyor yalnız.
çocuklar sevgi doludur. 3 yaş çocuğu kin tutmaz evde sarılarak sevilen bir çocuksa dışarda da sevdiği akranına sarılabilir. burada anormal olan bu sevgiye karşılık itmek gibi hakaret etmek gibi şiddet içeren şekillerde tepki vermektir.
3 buçuk yaşındaki oğlum köpeklere bile sarılarak ya da dokunarak sevgi gösteriyor, evet hastalık mikrop kapabilir belki ama kendine ve başka bir canlıya zarar vermediği rahatsız etmediği sürece ona müdahele etmiyorum çünkü tek yaptığı sevgisini göstermek.
Tabikide kadının davranışları çok yanlış ve bebeğiniz 3 yasina gelmiş nerdeyse neden 33 aylık diyosunuz ya 2.5 yaşında ya 3 yasinda diyin suna artık33 aylık oğlumla oyun parkına gittik.orada 33 aylık oğlum aşağı yukarı aynı yaşlarda bir kız çocuğa sarıldı.bizim oğlanın altı bezli ve hala konuşamıyor.sabah uyanınca ağlar mesela.kadın kızına dedi ki eğer biri seni iterse sen de onu it. Hanfendi benim oğlum çocuğunuzu itmedi ona sarıldı ve sizin kuzınızdan küçük ve sizin kızınıza küçükleri koruyun demeniz gerekirken benim oğlum üzerinsen nasıl örnek veriyorsunuz.yanımdaki arkadaşıma da ne manyaklar var ya dedim.hakikaten manyaklık hakaret değil geröek anlamlıydı.33 aylık altı bezli bebek kızına sarılırsa it demesi benim kızıma kimse sarılamaz demesi ki altı bezli bizim oğlanın ve benim çocuğumu eğitememiş olmamı söylemesi manyaklıktan başka bişi değil.çocuğumu eğitiyorum diyor ama benim çocuğum üzerinden böylw konuşamazsın dedim.siz olsanız ne yapardınız doğru davranış neydi.sussaydım ve cevap vermeseydim diyorum ama ne biliyim böyle bir insanın seviyesine düştüm ben.oysa sinirlerime yenilmemeye söz vermiştim nasıl böyle bir tartışmaya girfim bilmiyorum.yorumlarınız?
Sosyal fobi değil o lütfen, " psikolojik engel"Hiçte sosyal fobiniz yokmuş,gerektiğinde ne güzel hakkınızı savunuyormuşsunuz.
Fiziksel engeli duydum da psikolojik engeli hiç duymamıştım, ah KK bize neler öğretiyorsun böyleSosyal fobi değil o lütfen, " psikolojik engel"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?