Seninki iyi dayanmış benimki beni boşardı

Yav he he deyip geçiştir taktigina degmez

Kadın kendı değersizliginden dem vurup sızın ne kadar değerli olduğunuzu söylemiş burda uzulunecek kişi o kadın sız hıc uzmeyın kendınızı bizim için olanda da olmayanda da hayır vardır ama biz bilemeyiz yaratan bılır

Varlar ve ne yazıkki çoklar,Benim yaşadığım ülkede farklı ülkelerden arkadaşlarım,tanıdıklarım var,bırakın bu tarz birşeyi dile getirmeyi hiç merak edip sormazlar...Biz milletçe burun sokup üstüne aşağalamayı seviyoruz galiba,teşekkür ederim

Bencede herşeyde bi hayır var,hep güzel tarafından baktım çok şükür böylde mutluyuz,gelde bunu böyle haddsizlere anlat

Onu orda morartamadım işte,sabaha kadar kendimi yedim bitirdim...Evet canım eşim beni ben olduğum için seviyor rabbim daha bi evlat nasip etmedi ama,dünya iyisi bi eş verdi,çok sağolun yorumunuz için

Ese kadinlik yapmayi sadece ona cocuk vermek olarak goren cagil bi kadin cok takilmayin... Hamileyken aldatilan 3 cocukla terkedilen kadinlari ornek verin sizde.. caninizi sikmayin hic etraf gerizekali dolu...
Evet canım ona göre kadınlık yapıp kadın olmak,doğurmaktan geçiyor,üzüldüm ama geçti iyiyim bugün

Maalesef toplumda böyle insanlar bar. Takmayın diycem ama ister istemez canınız sıkılıyordur. Tavsiyem, bu tür kişilerle çok muhatap olmayın.
Yok zaten bu seviyeden biriyle arkadaşlık kurmam imkansız,uzaktan bi tanıdık ,ayak üstü karşılaştık ve zehirini kustu

Çok çok şanslısın Seni sen olduğun için seven bir kocan var ne mutlu sana bunları kafana hiç takma olmuyorsa olmuyordur hayatınızın tadını çıkarın kendinize hayatı zindan etmeyin insan sadece çocuk yapmak için değil sevdiği insanla beraber iyi günde kötü günde mutlu bir ömür geçirmek için evlenir.

İkimizde bilinçli insanlarız,hayatın çocuktan ibaret olmadığını biliyoruz ve gerçekten çok güzel yaşıyoruz...Yapı olarak hassas bi insanım canım,başkasına yapmadığım banada yapılmasın isterim,onun için üzüldüm galiba...Çok sağolun güzel yorumunuz için

muhtemelen seni çekemeyen, bi özelliğini kıskandığı için sana kin duyan paçozun tekidir. aklınca seni burdan gömecek. herkesin çocuğu olacak diye bir mecburiyet yok ki canım hem de. ömür boyu eşinle birbirinize vakit ayırırsınız siz de. hem belli mi olur ileride belki hamile kalabilirsin.

Bu kadar özelinizi paylaşmayın insanlarla, ona ne sizin çocugunuz olmadığından, ona ne problemin kimden kaynaklandığından? 2 yakın arkdaşım dışında annem bile bilmiyoe çocuk istediğimizi, çünkü bu aptal soru ve yorumlara maruz kalmak istemiyorum. Siz de öyle yapın konuşmayın ki kimsede size bir şey demesin. Ayrıca arkdaşınız denen mahlukatta arkadaş falan değil, resmen durumdan keyif alan iğrenç ötesi insancıkmış!

Zaten biz hep pozitiv tarafından bakıp,çocuk yok ama böylede çok mutlu olabiliriz diye baktık hayata,o beni farklı bekledi galiba...Karşıdında gülen hayat dolu ,bakımlı bi kadın görünce,bunu nasıl bozarım ayağına gitti...Sağolasın arkadaşım güzel yorumun için

Kendi ailem bile zaten ben kaynaklı çoçuğumuzun olmadığını bilmiyor,eşimin ailesi deseniz,problemimizi anlatmadığımız için eşim kaynaklı olduğunu düşünüyorlar..Yani gerçekten kimseye anlatma taraftarı değilim,ama milletimiz o kadar meraklıki canım burun sokmayı çok seviyorlar..Çok sağol arkadaşım zaman ayırıp yazdığın için

Ağzı olan konuşuyor işte
Ne kadar cahil insanlar var ya bazen hayret ediyorum

3 yıllık evliyiz ve kendi tercihimiz olarak şimdiye kadar çocuk düşünmedik
Ama tahmin edersiniz ki her tatilde bizi gören bebek yok mu diye sordu
Ben de artık dalga geçiyordum
Bebek var da evde bıraktık diyordum

İnsanlar çok rahat sorguluyor başkasının özel hayatını
Biz çocuk düşünmüyoruz dediğim halde kaç kişi bana şu doktora da git bak çok iyi diyorlar dedi doktor önerdi

4.cocuguna hamile bir kadın da en az 4 çocuk dogurmayana kadın mı denir dedi

Yani boş konuşan çok
Takmamaya çalışın

Allah en hayırlı zamanda güzel haberi almayı nasip etsin inşallah size.

Sağolun ,inşallah sizinde hayatta herşey gönlünüzce olur..Takmamaya çalışıyorum ama işte insanız csnım,bide çok hassas bi konu sorulması sorgulanması hoşuma gitmiyor..

soruyorlar çünkü siz sakin ve sabırlısınız.. daha bir konu önce de yazdım, "tatlım beni boşayıp seni mi alsın nedir bu ayırma aşkın" diye ağzının payını versen ne bir daha sorar, ne de sen bir daha bu dedikoducu musibet ile konuşmak zorunda kalırsın.. sakin davranmayın kızlar, kafanıza çıkıyorlar sonra..

Çok haklısınız,ağızlarının payını veremiyorum,birşey denildiğinde duygularım,mantığımı basıyor,boğazım düğüm düğüm oluyor konuşamıyorum...Yapım böyle,kendimi değiştirmek istiyorum ama olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…