- 21 Nisan 2018
- 18
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi Umut hep var
-
Yav he he deyip geçiştir taktigina degmezEvet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Papağan da konuşuyo, papağan sana salak dese gücenir misin, hayır, bunu da öyle gör 150 kelimelik dağarcığıyla ömür geçiren bir de kendinde çok varmış gibi akıl veren bir yaşam formu var, ne yazık ki varlar, takma
Varlar ve ne yazıkki çoklar,Benim yaşadığım ülkede farklı ülkelerden arkadaşlarım,tanıdıklarım var,bırakın bu tarz birşeyi dile getirmeyi hiç merak edip sormazlar...Biz milletçe burun sokup üstüne aşağalamayı seviyoruz galiba,teşekkür ederimPapağan da konuşuyo, papağan sana salak dese gücenir misin, hayır, bunu da öyle gör 150 kelimelik dağarcığıyla ömür geçiren bir de kendinde çok varmış gibi akıl veren bir yaşam formu var, ne yazık ki varlar, takma
Bencede herşeyde bi hayır var,hep güzel tarafından baktım çok şükür böylde mutluyuz,gelde bunu böyle haddsizlere anlatKadın kendı değersizliginden dem vurup sızın ne kadar değerli olduğunuzu söylemiş burda uzulunecek kişi o kadın sız hıc uzmeyın kendınızı bizim için olanda da olmayanda da hayır vardır ama biz bilemeyiz yaratan bılır
Onu orda morartamadım işte,sabaha kadar kendimi yedim bitirdim...Evet canım eşim beni ben olduğum için seviyor rabbim daha bi evlat nasip etmedi ama,dünya iyisi bi eş verdi,çok sağolun yorumunuz içinkendisini damızlık olarak gören, dünyaya tek gelis amacını dogurmak zanneden vasıfsız ve zavallı bir kadıncık daha!!
senin kocan seninle sadece cocugu olsun diye evlenmis olabilir, ama benim kocam beni ben oldugum icin sevdi ve o yuzden evlendi, dersin morarır o patavatsız sey
Evet canım ona göre kadınlık yapıp kadın olmak,doğurmaktan geçiyor,üzüldüm ama geçti iyiyim bugünEse kadinlik yapmayi sadece ona cocuk vermek olarak goren cagil bi kadin cok takilmayin... Hamileyken aldatilan 3 cocukla terkedilen kadinlari ornek verin sizde.. caninizi sikmayin hic etraf gerizekali dolu...
Yok zaten bu seviyeden biriyle arkadaşlık kurmam imkansız,uzaktan bi tanıdık ,ayak üstü karşılaştık ve zehirini kustuMaalesef toplumda böyle insanlar bar. Takmayın diycem ama ister istemez canınız sıkılıyordur. Tavsiyem, bu tür kişilerle çok muhatap olmayın.
Sesli güldümYahu senin beynin senden boşanmış ötesi var mi diyeydin
İkimizde bilinçli insanlarız,hayatın çocuktan ibaret olmadığını biliyoruz ve gerçekten çok güzel yaşıyoruz...Yapı olarak hassas bi insanım canım,başkasına yapmadığım banada yapılmasın isterim,onun için üzüldüm galiba...Çok sağolun güzel yorumunuz içinÇok çok şanslısın Seni sen olduğun için seven bir kocan var ne mutlu sana bunları kafana hiç takma olmuyorsa olmuyordur hayatınızın tadını çıkarın kendinize hayatı zindan etmeyin insan sadece çocuk yapmak için değil sevdiği insanla beraber iyi günde kötü günde mutlu bir ömür geçirmek için evlenir.
muhtemelen seni çekemeyen, bi özelliğini kıskandığı için sana kin duyan paçozun tekidir. aklınca seni burdan gömecek. herkesin çocuğu olacak diye bir mecburiyet yok ki canım hem de. ömür boyu eşinle birbirinize vakit ayırırsınız siz de. hem belli mi olur ileride belki hamile kalabilirsin.Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Zaten biz hep pozitiv tarafından bakıp,çocuk yok ama böylede çok mutlu olabiliriz diye baktık hayata,o beni farklı bekledi galiba...Karşıdında gülen hayat dolu ,bakımlı bi kadın görünce,bunu nasıl bozarım ayağına gitti...Sağolasın arkadaşım güzel yorumun içinmuhtemelen seni çekemeyen, bi özelliğini kıskandığı için sana kin duyan paçozun tekidir. aklınca seni burdan gömecek. herkesin çocuğu olacak diye bir mecburiyet yok ki canım hem de. ömür boyu eşinle birbirinize vakit ayırırsınız siz de. hem belli mi olur ileride belki hamile kalabilirsin.
Kendi ailem bile zaten ben kaynaklı çoçuğumuzun olmadığını bilmiyor,eşimin ailesi deseniz,problemimizi anlatmadığımız için eşim kaynaklı olduğunu düşünüyorlar..Yani gerçekten kimseye anlatma taraftarı değilim,ama milletimiz o kadar meraklıki canım burun sokmayı çok seviyorlar..Çok sağol arkadaşım zaman ayırıp yazdığın içinBu kadar özelinizi paylaşmayın insanlarla, ona ne sizin çocugunuz olmadığından, ona ne problemin kimden kaynaklandığından? 2 yakın arkdaşım dışında annem bile bilmiyoe çocuk istediğimizi, çünkü bu aptal soru ve yorumlara maruz kalmak istemiyorum. Siz de öyle yapın konuşmayın ki kimsede size bir şey demesin. Ayrıca arkdaşınız denen mahlukatta arkadaş falan değil, resmen durumdan keyif alan iğrenç ötesi insancıkmış!
Sağolun ,inşallah sizinde hayatta herşey gönlünüzce olur..Takmamaya çalışıyorum ama işte insanız csnım,bide çok hassas bi konu sorulması sorgulanması hoşuma gitmiyor..Ağzı olan konuşuyor işte
Ne kadar cahil insanlar var ya bazen hayret ediyorum
3 yıllık evliyiz ve kendi tercihimiz olarak şimdiye kadar çocuk düşünmedik
Ama tahmin edersiniz ki her tatilde bizi gören bebek yok mu diye sordu
Ben de artık dalga geçiyordum
Bebek var da evde bıraktık diyordum
İnsanlar çok rahat sorguluyor başkasının özel hayatını
Biz çocuk düşünmüyoruz dediğim halde kaç kişi bana şu doktora da git bak çok iyi diyorlar dedi doktor önerdi
4.cocuguna hamile bir kadın da en az 4 çocuk dogurmayana kadın mı denir dedi
Yani boş konuşan çok
Takmamaya çalışın
Allah en hayırlı zamanda güzel haberi almayı nasip etsin inşallah size.
Varlar ve ne yazıkki çoklar,Benim yaşadığım ülkede farklı ülkelerden arkadaşlarım,tanıdıklarım var,bırakın bu tarz birşeyi dile getirmeyi hiç merak edip sormazlar...Biz milletçe burun sokup üstüne aşağalamayı seviyoruz galiba,teşekkür ederim
Çok haklısınız,ağızlarının payını veremiyorum,birşey denildiğinde duygularım,mantığımı basıyor,boğazım düğüm düğüm oluyor konuşamıyorum...Yapım böyle,kendimi değiştirmek istiyorum ama olmuyor..soruyorlar çünkü siz sakin ve sabırlısınız.. daha bir konu önce de yazdım, "tatlım beni boşayıp seni mi alsın nedir bu ayırma aşkın" diye ağzının payını versen ne bir daha sorar, ne de sen bir daha bu dedikoducu musibet ile konuşmak zorunda kalırsın.. sakin davranmayın kızlar, kafanıza çıkıyorlar sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?