- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 103
- 40
- Konu Sahibi Umut hep var
-
Yok benimki beni boşardı diyince 32 dişi görünüyordu aklınca aşağıladı densizSeni aşağılamaya mı çalışmış yoksa kendi kocasının hödüklüğünü mü ortaya çıkarmış bilemedim.
Teşekkür ediyorum ,sizede inşallahCok tesekkür ederim. Derler ya " ınsana dert anlatılmaz, gidin taşa toprağa anlatin " diye, aynı o hesap işte. Rabbim gönlündekini versin inşallah sana
Tabi çevremde çok destek olan,değerli güzel insanlar var,ama bu kadın bana hiçte iyi niyetli gelmedi,teşekkürler yorumunuz içinKimisi aşağolamak, kimisi gerçekten yardımcı olmak istiyordur belkiii. İkisinin ayrımını iyi yapın..Stres yapmayın, stres çocuk olmamasından en büyük etken. İnşallah kısa sürede hayalinize kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsun.
karsındaki inasna desydin bu içindekileri neden auatın belki kocamdan dolayı veya hayırlısı bu . bunu senin canını yaktıgını patavatsızca konustugunu söyleseydinEvet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Çok daha fazlasını yapmak isterdim ama,basiretim bağlandı o andaMutfak havlusunu çarpıvereydin ağzının üstüne
Ben yediğim lafı idrak etmeye çalışırken,baktım yanımdaki arkadaşla başka şeyin muhabbetine geçilmişkarsındaki inasna desydin bu içindekileri neden auatın belki kocamdan dolayı veya hayırlısı bu . bunu senin canını yaktıgını patavatsızca konustugunu söyleseydin
Çok doğru bi yere değindiniz,inşallah yakın dönemde tekrardan tüp bebek denememiz olacak,bu tarz söylemlere kulak vermemem gerek ama işte insanız üzülüyoruz csnımHayatta nazik insanlar olduğu gibi , görgü bilmeyen kişilerde var.
Bunu bilip buna göre yaşamak lazım. Böyle kişilerle başetme yollarını öğrenip , sözlerinin kalbe ulaşmadan havada buhar yapmayı öğrenmek lazım.
Anlıyorum, çok hassas bir dönemdesiniz ancak böyle ufak detaylara üzülürseniz hem zamanınıza yazık olur hem de tedavi sürecinizi etkiler.
Daha vurdumduymaz olmalısınız bebek tedavisinde.
Oh iyi yapmışsınız başka türlüsünü anlamıyor böyle insanlar...Benimde inşallah 3.denemem olacak inşallah rabbim yüzümüze güler....Allahım tez zamanda sana ve bekleyen isteyen herkese nasip etsinben de sayısız yumurta toplama 2 ameliyat ve altıncı tüp bebek denemesinde hamile kaldım seni çoook iyi anlıyorum. Keşke bu insan görünümlü densizlerle karşılaşmasak ama maalesef heryerdeler bana da birisi sizin çocuğunuz olmuyor mu dedi ben de evet olmuyor doktora gittik bi daha gelmeyin sizin çocuğunuz olmaz dedi dedim, değil iyi dileklerde bulunmak yaaa öylemi dedi arkasını döndü gitti. Rabbim bana nasip etti sana da tez zamanda en sağlıklısından en hayırlısından nasip etsin inşallah
Sizin adınıza çok sevindim ne güzel eşinizin aileside anlayışlı insanlarmış...Eşim bu durumumuzu annesine bile anlatmadı,nasıl canımızı yakacağını bildiğinden..Herşey gönlünüzce olur inşallahTovbe tovbee sesli guldum yemin ediyorum
Resmen nutkum tutuldu
Eski msjlarimda farkli versiyonlarida var benimle ilgili. Benim cocugum olmuyor, bunu 10 yildir biliyorum esimle tanistigim ilk gun bunu ona soyledim ailesi de biliyor ve bugune kadar tek ima tek soz duymadim. Esimle tanisana kadar tek yorum yapmadim evlenirim evlenmem demedim veren de vermeyennde belli vermemek icin beni secmesi benim mucizem dedim. Esim benim mucizem esim benim nefesim hayatim herseyim.
Bana biri boyle dese cok fena bozarim hayat cok yonlu bana vermeyende o sana verende bana yarin verebilecek te o yarin senden alabilecek olanda. Insanlardaki ozguvene hayranim ben. Bosver hic takilma. Hic hemde..
Terbiyesizin haddsizin tekiydiAğzının payını iyice bir verseydin. Onun ne haddine ?
Terbiyesizin haddsizin tekiydi
Sağlıklı bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alın inşallah,teşekkür ediyorum canımTatlım hiç canını sıkma o zaman patavatsız densiz için.Hatta birdaha görüşme. .Bak sana şunu söyleyeyim. Ben daha hamile kalmamışken hatta eltimin de gerçek yüzünü görmemişken eltimle dertleşmiştim. Demiştim ki hiç bir problemimiz yok ama olmuyor, kafama takıyorum vs. O da kendince beni telkin etmişti. 1,5 Yıl bekledik olmadı hiçbir problemimiz de yoktu.Birgün kv. oturuyoruz eltim de geldi.Çocuğunun doğum anlarını, sonrasını, mevlütünü, emeklemesini izletti bana.Bildiği halde çocuğumuzun olmadığını gözüme sokarcasına yaptı bunu.Kv hep bana diyordu çocuk yapmayın çocuk yapmayın yok masraf şu bu diye sanki bizim çocuğumuz olsun istemezcesine.Ben herkese kulağımı kapattım, kafama takmadım.Şimdi hamileyim çok şükür.İncinirsin doğru bende çok inciniyordum ama kafana takma dua et inşallah olur.
bak canm böyle insanlar var patavatsız bazende kötü niyetliler kırmayı severler asagılamayı.Ben yediğim lafı idrak etmeye çalışırken,baktım yanımdaki arkadaşla başka şeyin muhabbetine geçilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?