Seninki iyi dayanmış benimki beni boşardı

Tabi çevremde çok destek olan,değerli güzel insanlar var,ama bu kadın bana hiçte iyi niyetli gelmedi,teşekkürler yorumunuz için

karsındaki inasna desydin bu içindekileri neden auatın belki kocamdan dolayı veya hayırlısı bu . bunu senin canını yaktıgını patavatsızca konustugunu söyleseydin

Hayatta nazik insanlar olduğu gibi , görgü bilmeyen kişilerde var.

Bunu bilip buna göre yaşamak lazım. Böyle kişilerle başetme yollarını öğrenip , sözlerinin kalbe ulaşmadan havada buhar yapmayı öğrenmek lazım.

Anlıyorum, çok hassas bir dönemdesiniz ancak böyle ufak detaylara üzülürseniz hem zamanınıza yazık olur hem de tedavi sürecinizi etkiler.

Daha vurdumduymaz olmalısınız bebek tedavisinde.

Allahım tez zamanda sana ve bekleyen isteyen herkese nasip etsin ben de sayısız yumurta toplama 2 ameliyat ve altıncı tüp bebek denemesinde hamile kaldım seni çoook iyi anlıyorum. Keşke bu insan görünümlü densizlerle karşılaşmasak ama maalesef heryerdeler bana da birisi sizin çocuğunuz olmuyor mu dedi ben de evet olmuyor doktora gittik bi daha gelmeyin sizin çocuğunuz olmaz dedi dedim, değil iyi dileklerde bulunmak yaaa öylemi dedi arkasını döndü gitti. Rabbim bana nasip etti sana da tez zamanda en sağlıklısından en hayırlısından nasip etsin inşallah

karsındaki inasna desydin bu içindekileri neden auatın belki kocamdan dolayı veya hayırlısı bu . bunu senin canını yaktıgını patavatsızca konustugunu söyleseydin
Ben yediğim lafı idrak etmeye çalışırken,baktım yanımdaki arkadaşla başka şeyin muhabbetine geçilmiş

Çok doğru bi yere değindiniz,inşallah yakın dönemde tekrardan tüp bebek denememiz olacak,bu tarz söylemlere kulak vermemem gerek ama işte insanız üzülüyoruz csnım

Tovbe tovbee sesli guldum yemin ediyorum
Resmen nutkum tutuldu
Eski msjlarimda farkli versiyonlarida var benimle ilgili. Benim cocugum olmuyor, bunu 10 yildir biliyorum esimle tanistigim ilk gun bunu ona soyledim ailesi de biliyor ve bugune kadar tek ima tek soz duymadim. Esimle tanisana kadar tek yorum yapmadim evlenirim evlenmem demedim veren de vermeyennde belli vermemek icin beni secmesi benim mucizem dedim. Esim benim mucizem esim benim nefesim hayatim herseyim.
Bana biri boyle dese cok fena bozarim hayat cok yonlu bana vermeyende o sana verende bana yarin verebilecek te o yarin senden alabilecek olanda. Insanlardaki ozguvene hayranim ben. Bosver hic takilma. Hic hemde..

Oh iyi yapmışsınız başka türlüsünü anlamıyor böyle insanlar...Benimde inşallah 3.denemem olacak inşallah rabbim yüzümüze güler....

Sizin adınıza çok sevindim ne güzel eşinizin aileside anlayışlı insanlarmış...Eşim bu durumumuzu annesine bile anlatmadı,nasıl canımızı yakacağını bildiğinden..Herşey gönlünüzce olur inşallah

Terbiyesizin haddsizin tekiydi

Tatlım hiç canını sıkma o zaman patavatsız densiz için.Hatta birdaha görüşme. .Bak sana şunu söyleyeyim. Ben daha hamile kalmamışken hatta eltimin de gerçek yüzünü görmemişken eltimle dertleşmiştim. Demiştim ki hiç bir problemimiz yok ama olmuyor, kafama takıyorum vs. O da kendince beni telkin etmişti. 1,5 Yıl bekledik olmadı hiçbir problemimiz de yoktu.Birgün kv. oturuyoruz eltim de geldi.Çocuğunun doğum anlarını, sonrasını, mevlütünü, emeklemesini izletti bana.Bildiği halde çocuğumuzun olmadığını gözüme sokarcasına yaptı bunu.Kv hep bana diyordu çocuk yapmayın çocuk yapmayın yok masraf şu bu diye sanki bizim çocuğumuz olsun istemezcesine.Ben herkese kulağımı kapattım, kafama takmadım.Şimdi hamileyim çok şükür.İncinirsin doğru bende çok inciniyordum ama kafana takma dua et inşallah olur.

Sağlıklı bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alın inşallah,teşekkür ediyorum canım

Ben yediğim lafı idrak etmeye çalışırken,baktım yanımdaki arkadaşla başka şeyin muhabbetine geçilmiş
bak canm böyle insanlar var patavatsız bazende kötü niyetliler kırmayı severler asagılamayı.

bu konu olmaz baska konudan bile vururlR basta mutsuz olmayacksın yorumlarla Allahın dediği olur kimsenin elinde deggil sonrada birdahaki e lafını verwcwksin

Yılan Gibi Sokmuş... Zehrini akıtmış...

Biz kadınlar sanırım çok seviyoruz birbirimizin en hassas noktasından vurmayı...

Ve evet biz kadınlar bunu birbirimize yapıyoruz...

Üzüldüm...

Benim kocam da beni senin kadar salak olsaydım boşardı. Aradaki farkı görüyorsun deseydiniz
Şöyle laflar yiyip susmayın rica ederim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…