Seninki iyi dayanmış benimki beni boşardı

Keske bagirsaymissin bu nasıl bir densizlik sen hiç kafana takma nolur..benim kardesimde benzer bir durum yaşıyor dr stresin bu işi çok etkilediğini söylemiş ve kesinlikle ilişkide bulunurken ha şimdi bebek olacak olarak düşünmeyin lütfen akışına bırakın demis sende yüreğini biraz ferah tut kardeşim insallah rabbim seninde kucağını boş bırakmaz Rabbim isteyip dileyen herkese tattirsin bu duyguyu

NE KADAR ACI İNSANLAR BU KADAR NASIL DUYARSIZ DUYGUSUZ VE DE KABA OLABİLİYORLAR... BU YORUMU YAPAN CAHİL KADIN ŞUNUN FARKINDA DEĞİL, ACINACAK DURUMDA OLAN SEN DEĞİL KENDİSİ, CÜNKÜ KOCASI ONU ÇOCUK İÇİN BİR ARAÇ GİBİ GÖRÜYOR DEMEKKİ, İŞTE BUNUN BİLİNCİNDE DEĞİL, KENDİNİ KANDIRMAYA DEVAM ETSİN... ARKADAŞIM SENDE UMUDUNU HİÇ KAYBETME, RABBİM OLMAZLARI OLDURANDIR ŞÜKÜRLER OLSUN... DUAYA DEVAM...

Yılan Gibi Sokmuş... Zehrini akıtmış...

Biz kadınlar sanırım çok seviyoruz birbirimizin en hassas noktasından vurmayı...

Ve evet biz kadınlar bunu birbirimize yapıyoruz...

Üzüldüm...
Karşımdakinin bi kadın olması ve aynı sorunu yaşamış biri olması biraz daha üzdü beni,teşekkür ediyorum

Çok teşekkür ediyorum,inşallah kardeşinizde bebeğine kavuşur..

Umudumuzu kaybetmedik şükür ,rabbim büyük canım o densiz gereksiz yaşamaya devam etsin

Canım sen hiç kafana takma böyle büyük konuşanlar konuştuklarıyla hep imtihan olurlar sen gereksiz insanların boş laflarıyla morelini bozma vakti geldiğinde ins bebeginde olur maalesef etrafımızda böyle tiplerden bol miktarda mevcut sen üzme tatlı canini

Çok teşekkür ederim canım,dün moralim bozuktu,çok şükür bugün daha iyiyim

Düşüncesiz densiz kadının tekiymiş. Sohbeti kesin bence araya soğukluk girsin. Niyeti hiç iyi değil

Şöyle derdim ben :- Bu patavatsızlıkla kocan sana iyi sabretmiş .
Böyle boş boş konuşursan çocuğunla ortada kalırsın kocan hanım hanımcık biriyle olur demedi deme.
Beni üzene benim de lafım hazır ona mı kalmış çocuğu olanlarda boşanabiliyor .

Böyle hadsizce kalbinizi kıran insanların ağzının payını vermekten çekinmeyin lütfen

Sabır diliyorum... Düşüncesiz, cahil ve patavatsız insan bitmez...

Allah evladın da hayırlısını versin. Böyle konuşan gerizekalılara gerçekten haddini bildirin.

Papağan da konuşuyo, papağan sana salak dese gücenir misin, hayır, bunu da öyle gör 150 kelimelik dağarcığıyla ömür geçiren bir de kendinde çok varmış gibi akıl veren bir yaşam formu var, ne yazık ki varlar, takma

kendisini damızlık olarak gören, dünyaya tek gelis amacını dogurmak zanneden vasıfsız ve zavallı bir kadıncık daha!!
senin kocan seninle sadece cocugu olsun diye evlenmis olabilir, ama benim kocam beni ben oldugum icin sevdi ve o yuzden evlendi, dersin morarır o patavatsız sey

Ese kadinlik yapmayi sadece ona cocuk vermek olarak goren cagil bi kadin cok takilmayin... Hamileyken aldatilan 3 cocukla terkedilen kadinlari ornek verin sizde.. caninizi sikmayin hic etraf gerizekali dolu...

Maalesef toplumda böyle insanlar bar. Takmayın diycem ama ister istemez canınız sıkılıyordur. Tavsiyem, bu tür kişilerle çok muhatap olmayın.

Uff bu densizler neden var bu hayatta, insanlari incitmekten zevk aliyolar galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…