- 23 Şubat 2018
- 335
- 209
- 103
- 34
- Konu Sahibi Umut hep var
-
Karşımdakinin bi kadın olması ve aynı sorunu yaşamış biri olması biraz daha üzdü beni,teşekkür ediyorumYılan Gibi Sokmuş... Zehrini akıtmış...
Biz kadınlar sanırım çok seviyoruz birbirimizin en hassas noktasından vurmayı...
Ve evet biz kadınlar bunu birbirimize yapıyoruz...
Üzüldüm...
Çok teşekkür ediyorum,inşallah kardeşinizde bebeğine kavuşur..Keske bagirsaymissinbu nasıl bir densizlik sen hiç kafana takma nolur..benim kardesimde benzer bir durum yaşıyor dr stresin bu işi çok etkilediğini söylemiş ve kesinlikle ilişkide bulunurken ha şimdi bebek olacak olarak düşünmeyin lütfen akışına bırakın demis sende yüreğini biraz ferah tut kardeşim insallah rabbim seninde kucağını boş bırakmaz Rabbim isteyip dileyen herkese tattirsin bu duyguyu
Umudumuzu kaybetmedik şükür ,rabbim büyük canım o densiz gereksiz yaşamaya devam etsinNE KADAR ACI İNSANLAR BU KADAR NASIL DUYARSIZ DUYGUSUZ VE DE KABA OLABİLİYORLAR... BU YORUMU YAPAN CAHİL KADIN ŞUNUN FARKINDA DEĞİL, ACINACAK DURUMDA OLAN SEN DEĞİL KENDİSİ, CÜNKÜ KOCASI ONU ÇOCUK İÇİN BİR ARAÇ GİBİ GÖRÜYOR DEMEKKİ, İŞTE BUNUN BİLİNCİNDE DEĞİL, KENDİNİ KANDIRMAYA DEVAM ETSİN... ARKADAŞIM SENDE UMUDUNU HİÇ KAYBETME, RABBİM OLMAZLARI OLDURANDIR ŞÜKÜRLER OLSUN... DUAYA DEVAM...
Çok teşekkür ederim canım,dün moralim bozuktu,çok şükür bugün daha iyiyimCanım sen hiç kafana takma böyle büyük konuşanlar konuştuklarıyla hep imtihan olurlar sen gereksiz insanların boş laflarıyla morelini bozma vakti geldiğinde ins bebeginde olur maalesef etrafımızda böyle tiplerden bol miktarda mevcut sen üzme tatlı canini
Şöyle derdim ben :- Bu patavatsızlıkla kocan sana iyi sabretmiş .Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Sabır diliyorum... Düşüncesiz, cahil ve patavatsız insan bitmez...Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Aynen ya sabır diliyorum ancak,çünkü bu tarz insanlarla ağız dalaşına girmek beni daha yoracaktır,sağolun cevabınız içinSabır diliyorum... Düşüncesiz, cahil ve patavatsız insan bitmez...
Amin canim. Allah en kısa zamanda size de hayırlı evlatlar nasip etsin.Evet canım eşim hiç sorun etmedi,nasipte yoksa canımız sağolsun biz böylede çok mutluyuz der...Bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?