Seninki iyi dayanmış benimki beni boşardı

3,5-4 yıl oldu benimde olmuyor. Başlarda insanlar kalbimi kırınca çok içerleniyor, sadece ağlıyordum.
Şimdi ise bende onların kalbini kırıyorum ki anlasınlar. En zayıf noktalarından atış yapıyorum ve diyorum ki ee nasıl hissediyorsun. Bana sergilediğin davranışla aynı şey bu.

Tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur inşallah.

En iyisini yapıyorsun arkadaşım yoksa susacakları yok...İnşallah

QUOTE="Umut hep var, post: 55750932, member: 839543"]Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,[/QUOTE]
BEnde tüp bebek yöntemi ile hamileyim. Sperm ve yumurta olduğu sürece umut hep vardır. Cahil insanlarında takma kafanı. Ben sorun erkekte olduğu halde kadına tüp tedevisindeyken “madem sorun sende değil neden o kadar iğneyi karnına vuruyorsun” diyeni bile gördüm, duydum. Allah ıslah etsin onları. Tez zamanda kucağın çifter çifter bebelerle dolar inşallah

Senin kocan seni cocuk makinesi olarak görüyorsa tabi ki bosar benim kocam beni hayat arkadasi olarak gördügü icin bosamaz tatlim deseydin sende.
+++++

İlk başta okurken çok sinir oldum ama düşününce kendisinin durumu üzücü ve başkalarını mutsuz ederek tatmin olmaya çalışıyor belli ki. Görüşmeyin bir daha.

BEnde tüp bebek yöntemi ile hamileyim. Sperm ve yumurta olduğu sürece umut hep vardır. Cahil insanlarında takma kafanı. Ben sorun erkekte olduğu halde kadına tüp tedevisindeyken “madem sorun sende değil neden o kadar iğneyi karnına vuruyorsun” diyeni bile gördüm, duydum. Allah ıslah etsin onları. Tez zamanda kucağın çifter çifter bebelerle dolar inşallah[/QUOTE]
Çok sağol arkadaşım inşallah,sende bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah

Mal işte...kendi değerini kendisi biçmiş. Çocuklarım olmasa ben kocam için bir hiçim demiş. Siz niye canınızı sıkıyorsunuz ki? "Yaw sen herkesi kendin gibi değersiz mi sanıyorsun" dersiniz bir daha ki sefere.

Kendini koyduğu durum tam olarakta dediğiniz gibiydi,densiz işte doğurmayı marifetten sayıyor...Burdaki Hanımlar ,sizler o kadar güzel moral verdinizki şimdi çok daha iyiyim sağolun

Sizi yaralamak niyetiyle söylediğini düşünmüyorum eşinizi övmüş ve kendi eşinin böyle yapmayacagini söylemiş.
Yaralamak amaçlı olmazsa dahi,insan helekide bi kadın böyle haddini aşarak konuşmamalı,üstelik sırıtarak söyledi...Seninki ne sabırlıymış iyi dayanmış ,benimki beni boşardı dedi...Artık onun söylediğinden geçtim,ben niye cvp veremedim diye kendimi yiyip bitirdim..Sağolun zaman ayırıp yazdığınız için

kocan seni boşasaymış o kadını alsaymış...bu kadar meraklıysa elalemin çocuğu olmamasına..

Bana çocugum olmadıgı için siz ne zaman aile olacaksınız diyen bir arkadasım vardı
o da evli ve cocukluydu
biz de aileyiz dediğimde cocuksuz aile olmaz demişti

üzerinden 3-4 sene gecti ve bunu dıyen arkadasım boşandı
cocugunu babasız buyutuyor
bense çocugum yok ama eşimle cok mutluyum

üzülme............

Burda da bi konu vardi hic unutmuyorum. Bir kiz kardesimiz bi kac defa düşük yapmis hamile bi kiz arkadasi da "sen de bi hamile kalip doguramadin" demisti. Konuda yorumlar devam ederken o hamile olan kiz arkadas bebegini kaybetmisti.

Su kadinlarin erken evlenip evlenmeyenlere evlenemiyor gozuyle bakmasindan, cocuk istemeyene hehehe yapamiyor demesinden, tek cocuk yapana baski yapilmasindan, 3 4 cocugu olana oha cus diyen kadinlardan vallahi ikragim kalkti artik. Herkes baski altinda yasiyor bu nedir yaaa. Kadinin en buyuk dusmani yine kadin maalesefki.

evet birinciyi doğursan ikinci baskısı olur

Ne yazıkki aynıları banada söylendi,bi falanca kadar olamadın bak nasıl doğuruyor,daha neler neler,anlatsam roman olur...Burda konuşmak dertleşmek bana çok iyi geldi,sağolun Hanımlar

Toplumumuz bizide gerçek bi aile gibi görmüyor,neymiş çocuksuz yuvamı olurmuş...Sanki ısmarlama birşey ne yapalım olmuyor...Arkadaşınızında benimkinden farkı yokmuş..Sizinde inşallah güzel bebişleriniz olur,mutluluğun daim olsun arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…