- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 103
- 40
- Konu Sahibi Umut hep var
-
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinNe pislik bi mahlukatmis!birdaha suratına tukurecek kadar bile yaklaşma bence!
Rabb'imizin isinede karisir oldular,sen sıkma canını kk daş İnşaallah kucağına ikizler versin Mevla (c.c)sana çok çok dua edicem;
Birde nisan yagmurlari ni topla duasını yaptir iç şifa olsun inşaallah!
Özümde hazır cvp bi insan değilim,öyle yetiştirilmişim,ağzım iyi laf yapar ama sorun bebek olunca dilim lal kesiliyor,rabbim bebeğinize güzel bi ömür versin6 yıl benimde olmadı bu tür ve daha beter sözler duydum nolursun üzülme ama altta kalma evladim 2.5 yaşında şuan rabbim ol diyecek ve olacak buna inan sabır dua ve tedavi.
Rabbim nur topu gibi evlatlar versin InşAllah sana bunu bütün kalbimle diliyorum.
Ona göre gerçek kadın o ,ben doğuramadığım için eksiğim canım....Zihniyetine tükürdüğüm, kadın mı şimdi bu ?!
Asil eksik olan o ,sakın üzme kendini ..hem de kafadan eksik , vicdandan eksik ..ve bu derdin çaresi de yok ..Ona göre gerçek kadın o ,ben doğuramadığım için eksiğim canım....
Benimde dilim lal kesiliyordu ama noldu sinir hastası oldum son zamanlarda cvp veriyordum kendi içine atma ver cevabini o yüzden dedim canım.Özümde hazır cvp bi insan değilim,öyle yetiştirilmişim,ağzım iyi laf yapar ama sorun bebek olunca dilim lal kesiliyor,rabbim bebeğinize güzel bi ömür versin
Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Canım bi ikisini boşveriyon ama olmuyor gerçekten,buluyorlar bi şekilde bizi ,bilinçsiz bi insanda değilim ama yoruluyorum bazen üzerimizde öyle bi baskı varkiAsil eksik olan o ,sakın üzme kendini ..hem de kafadan eksik , vicdandan eksik ..ve bu derdin çaresi de yok ..
Uzman yardımı alırsan çok daha iyi olur senin için ..dediğin gibi ,sayısı belli değil bu densizlerin. Biri gider öbürü gelir .yardım alırsan en azından dik durursun .Canım bi ikisini boşveriyon ama olmuyor gerçekten,buluyorlar bi şekilde bizi ,bilinçsiz bi insanda değilim ama yoruluyorum bazen üzerimizde öyle bi baskı varki
Boylesine bi kisiye haddini bildirp bidaha suratina bakmicaksin. Seni uzen ve hassan noktandan vuran biri sana ne kadr iyi geleblr ve ne kadr senn arkadasn olur?Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
istemiyorum diyin ..Biz küçük dünyamızda mutluyuz,ama baskılardan bıktım canım ,burun sokan sokana
Sizde üzülmeyin ...Biz eşimle 2 yılı geçkin evliyiz .. Bizimde benden dolayı çocuğumuz olmuyor .. Eşim diyarbakırlı .. Geçen annesi aynı konunuza benzer bisey ima etti bana .. Bizde hiç bi erkek dayanmaz buna başkası olsa şimdiye kuma getirirdi dedi .. Neye uğradığımı şaşırdım .. Yalnız dikkatinizi çekerim boşanma falan yok direk kuma .. İnsanlar bu kadar acımasız işte .. Biz ki minicik evimiz de mutlu mutlu yaşarken dengesizin biri gelip saçma sapan şeyler söyler bu bazen bi arkadaşın bazen kayınvalide olur .. Yani hiiiç takma canım ... Sen mutlu musun mutlusun tamam gerisi önemli değil ...
Çocuğu olmayan kadınlar, başta kendi kendilerini eksik gördükleri için, başkasının böyle görmeside normal. Dik durun lütfen ve özel yaşantınızı yoruma açmayın...Siz üzüldüğünüzü belli ettikçe insanlar üstünüze gelecektir. Verende Allah, alanda Allah dersiniz laf çarpanlara...Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Canım lütfen takma yaaEvet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?