Seninki iyi dayanmış benimki beni boşardı

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Özümde hazır cvp bi insan değilim,öyle yetiştirilmişim,ağzım iyi laf yapar ama sorun bebek olunca dilim lal kesiliyor,rabbim bebeğinize güzel bi ömür versin

Özümde hazır cvp bi insan değilim,öyle yetiştirilmişim,ağzım iyi laf yapar ama sorun bebek olunca dilim lal kesiliyor,rabbim bebeğinize güzel bi ömür versin
Benimde dilim lal kesiliyordu ama noldu sinir hastası oldum son zamanlarda cvp veriyordum kendi içine atma ver cevabini o yüzden dedim canım.
Stresi unut bak nasıl bebisin gelecek.
Banada hep öyle diyorlardı ya kafamdan nasıl silecegim olmuyor diyordum.
Rabbim zamani gelince unutturdu ve hamile oldugumu öğrendim.
Mevlam büyük sakın üzülme bu bir eksiklik degil cocuk sahibi olmakta fazlalık degil.
Rabbim herseyin en iyisini bilir.

Belli ki geri kafali biri.. cunku sadece geri kafali biri bu lafi kullanabilir. Cok sinirlendim

Canım bi ikisini boşveriyon ama olmuyor gerçekten,buluyorlar bi şekilde bizi ,bilinçsiz bi insanda değilim ama yoruluyorum bazen üzerimizde öyle bi baskı varki
Uzman yardımı alırsan çok daha iyi olur senin için ..dediğin gibi ,sayısı belli değil bu densizlerin. Biri gider öbürü gelir .yardım alırsan en azından dik durursun .

Allah kimine cocuk vermez,kimine beyin deseydiniz keske.
Allah sizede ,banada ve bizim gibi isteyen,ugrasan herkese cocuk versin.Bizi kiran dengesiz konusanlarada akil,fikir

Biz eşimle 2 yılı geçkin evliyiz .. Bizimde benden dolayı çocuğumuz olmuyor .. Eşim diyarbakırlı .. Geçen annesi aynı konunuza benzer bisey ima etti bana .. Bizde hiç bi erkek dayanmaz buna başkası olsa şimdiye kuma getirirdi dedi .. Neye uğradığımı şaşırdım .. Yalnız dikkatinizi çekerim boşanma falan yok direk kuma .. İnsanlar bu kadar acımasız işte .. Biz ki minicik evimiz de mutlu mutlu yaşarken dengesizin biri gelip saçma sapan şeyler söyler bu bazen bi arkadaşın bazen kayınvalide olur .. Yani hiiiç takma canım ... Sen mutlu musun mutlusun tamam gerisi önemli değil ...

İşte bende bu yüzden eşim karakterinde biriyle evlendim.senin eşin gibi hayatı paylaşmanın sadece çocuk olmadığını anlayabilecek olgunlukta bir erkek olduğu için eşimi tercih ettim yoksa seninki gibi boş beyinliler ortalıkta dolu deseydiniz.

Boyle insanlardan hizla uzaklasin. Ne gorusun ne selam verin ne de evinize alin.

Boylesine bi kisiye haddini bildirp bidaha suratina bakmicaksin. Seni uzen ve hassan noktandan vuran biri sana ne kadr iyi geleblr ve ne kadr senn arkadasn olur?

Çok zor bir süreç. Başına gelmeyen anlamaz zaten. Aynı şeylerden ben de geçtim. Allah size güç ve sabır versin. Asla pes etmeyin. Böyle densiz konuşup negatif enerji verenlerden uzak durun. Bakın ne güzel eşiniz çok anlayışıymış. Çocuğu olamayan çoğu kadına göre en azından eşiniz açinisindan sanalıymışsınız.

Biz küçük dünyamızda mutluyuz,ama baskılardan bıktım canım ,burun sokan sokana
istemiyorum diyin ..
hayatın tadını çı
Sizde üzülmeyin ...
kuma getirme merakı eskidendi..
şimdi buna katlanacak valideniz gb bir kaç kadın kaldı gerisi basıyor tekmeyi.
valideniz işe uyanamamış hala.
Allahın yarattıgı cahil işte atsan atılmıyor satsan alan yok.
her yerde konuşun insanın yaratma kabiliyeti yok sadece aracı dir erkek kadın YARADAN verirse dogurursunuz yoksa sizde magrifet yok diye bağıra bağıra soyleyin söyleyin ki kendimize gelelim.
yoksa biz doguruyoruz diye bir hava bir caka aldık başımızı gidiyoruz kendimize geliriz
yapın bunu bize kendimize gelelil insanı hayvandan ayıran akıl edep ahlaktır yoksa ne farkımız kaldı

"Biz birbirimizi çocuk yokken sevdik her günümüzde birbirimizin yanında olacağımız güveniyle bu evliliğe adım attik. Çok şükür ilişkimiz sadece çocuğa bağlı değil. Ama senin evliliğinin çocukla yürüdüğünde inan çok üzüldüm. Inşallah zamanla seni çok sever."diyebilirsiniz bir dahakine. Ki gerçekten de boyle değil mi. Insanlarin çocuk özlemi elbet olur ama hayatta herşey planlandığı gibi mi gider? Illa çocuk doğurarak mı anne baba olunur veya evliliğin devamı için çocuk şart mı..

Çocuğu olmayan kadınlar, başta kendi kendilerini eksik gördükleri için, başkasının böyle görmeside normal. Dik durun lütfen ve özel yaşantınızı yoruma açmayın...Siz üzüldüğünüzü belli ettikçe insanlar üstünüze gelecektir. Verende Allah, alanda Allah dersiniz laf çarpanlara...

Canım lütfen takma yaa
Cevabını ver geç
Onun demesiyle mi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…