• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seninle herşeye varım....

ailenden görüştüklerin warmı canm yada şöle diim barışabldnzmi...

çoktann 1 aylık evliydim gittim barıştık ama abim hala küstür bana babam barıştı ya oda zamanla barışır artık bana bu kararımda yanımda olmaktansa karşımda olmayı tercih ettiler şimdide diyolarki keşke tanışsaymışız keşke bu kdar karşı çıkmasaymışız diyolar çünkü tanıdıktan sonra ne kadar iyi ne kadar düzgün insanlar olduklarını gördüler ve bu yüzden azda olsa pişmanlar geçti bitti allahıma şükürler olsun ki iyi insanlarla karşılaşmışım ve ben evlilikten korkan biriyken eşimle tanıştıktan sonra kendime olan güvenimi geri getirdi ve beni ikna etti iyikide evlenmişim bana hep niye evleneceksin çokmu iyi bişey felandı filandı bide netten adammı çıkar vs. diyenler benim bu halimi gördükten sonra çok yanlış düşündüklerini anladılar allah iyi insanlar yazmışsa kaderine iyi insanlarla karşılaşıyosun

Öyle çok seviyorumki onu anlatmakla bitmez Allahın bana gönderdiği en güzel hediye o allahım’a hergün şükrediyorum iyiki onunla karşılaştırmış beni bizim tanışmamız internet aracılığıyla oldu kimseyi istemediğim an o çıktı karşıma aklından geçmeyen başına geliyo benimkide öyle oldu hiç aklımdan geçmezdi hatta onunla konuşurken bile ciddi değildim görüşelim dediği zaman ben onu msn den sildim bidaha görüşmeyiz daha arayıp sormaz diyodum ama öyle olmadı nasip işte tekrar konuşmaya başladık ve görüştük ikimizde birbirimizden hoşlandık ben hiçbişey düşünmezken aklıma onca şey soktu hep iyiki diyorum o benim hayatıma girmesiyle o kadar çok şey değiştiki hayatımda karamsar biriyken hayata neşeyle bakan biri oldum taki ailemin onu istemediğini öğrenene kadar tam sevdim sevildim derken karşımıza kocaman bi engel ve bu ailem tarafında oldu çok zor günler geçirdim iyice ciddileşince iş ailemde öğrendi bide ailedeki kimse istemiyodu onunla evlenmemi daha doğrusu evlenmemi gelsinler bi tanışın babam nuh diyoduı peygamber demiyodu olmaz da olmaz abim telefonumu elimden aldı dışarı çıkamıyorum onlara göre tedbir alıyolar görüşmemi istemiyolar bakkala bile gidemiyodum babamın hep bana ters davranması abimin bana ters davranması ablamın istemeyip babamla abimi doldurması ailem 2 sene bekleyin diyolardı ama ne görüşebiliyosun ne sesini duyabiliyosun nasıl 2 sene bekleyebilirsinki biz bi söz yapalım bi nişan olsun 10 senede bekleyelim ama birbirimizi görelim ailelerinde rızası olsun bekleyelim her iki tarafta o arada hazırlık yapsın diyoduk hatta kaynanam o zaman babamı aramıştı gelelim bi konuşalım çocuklar istiyo babam yok olmaz felan filan istememe nedenide evliliği kaldıramam yürütemem geri gelirim korkusu vardı bide önümde ablam vardı elalem ne der düşüncesiyle vermediler 3 ay öyle geçti ne doğru düzgün görüşebiliyoruz ne konuşabiliyoruz ben kalbimin sesini dinledim ve ona kavuşmak için ailemden vazgeçtim ama pişman değilim allahım utandırmasın böyle bi evlilik yaşıcamı hiç düşünmüyodum hep Allaha dua ettim hep yalvardım şükrettim sonunda çok iyi bi eşe çokda iyi bi evliliğe sahibim zorlu günler geçirdim hergün ağladım ama sonunda güldüm ya hep aklımda soru işaretleri vardı acaba yanlışmı acaba mutsuzmu olucam ama düşündüğüm gibi olmadı allahıma şükürler olsun eşim melek gibi hep beni düşünüyo hala ilk günki gibi seviyoruz o benim canım kanım onsuz bi hayat düşünemiyorum 1 gün ayrı kalalım aklım onda kalıyo o işteykende arar sorar arayamasada mesaj atar bana göre mükemmel bi evliliğe sahibim dileyen isteyen herkese Allah nasip etsin bence sevenler kavuşsun ya :):)

bizim hikayemize benziyo ALLAH ayırmasın ve mutlulkugunuz daim olsunnnnnnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X