• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seninle uyumak istiyorum

"Erkeğimmm" diyince yamulmayanı yok zaten. Onlarda aidiyet hissetmek istiyorlar.:KK8:
Ay şu konuyu okuyunca aklıma geldi :KK53::KK53:
Geçen bi flortum bana ben senin benim helalim olmani istiyor,bekliyorum dedi:KK53::KK53:
Belki ben haram seviyorum,vicdansız :lülülü:

evet bir zamanı var insan bır muddet bırlıkte olduğu kişiyle evlenmeyı duşunuyorsa bu cumleyı kurabılır bana gore bu evlılıkte mumkundur erkek eğer bunu ıstıyorsa evlenmemız yonunde bır ışaret olarak algılarım ...

O kadar kısa sürede gelecek evlilik yönündeki işarette bana kandırma maksatlı gibi geliyor.
İşin sonu evlilik vaadiyle kandırıldım olma ihtimali yüksek.
Kişiden kişiye ilişkinin tarafına göre değişiyor demek ki...

1 aylık bir ilişkim var kızlar 4 aydır konuşuyoruz 1 aydır sevgiliyiz. Ailelerimiz tanışıyor daha çok öncelerden falan derken bugün konuşurken laf arasında bana aynen başlıktaki cümleyi sarfetti mesaj üzerinden. Ben de biraz ters cevap verdim sonra bana neden istemiyorsun peki dedi bende böyle birşey için çok fazla erken olduğunu aramızdaki paylaşım, bağ arttığında ve ilişkimiz ciddi bir boyut kazandığında böyle bişeyin olabileceğini söyledim. Sizce beni mi denedi kendince? Siz olsanız ne tepki verirdiniz merak ettim bu yüzden sormak istedim. Benim tepkim sizce yerinde mi olmuş ? Teşekkürler :)

yoklamış işte he der misin diye.

Eğer ilerde anlaşamaz da ayrılırsanız beraber uyuma kısmı seni rahatsız edecekse asla kabul etme , ama sorun değilse bi süre sonra uyursunuz ama nasıl olsa bu adamla evleneceğim diye sakın sakın müsade etmeyin.Sonra bu size zaruriyetler , saçma bağlılık duygularına neden olur üzülürsünüz

Bence de erken. Tamam duygular yogun olduktan sonra insan dokunmak ister ama peki yeterli güven var mı arada? Ben 1 ayda kimseye güvenemem

Seni anliyorum tabii. İste dusununce olmazsaegilim ve turkiyenin siyasi degil cinsel bir devrime ihtiyaci oldugunu savunacak kadar ozgurluk yanlisiyim amaaa karsimizdaki turk erkegi ile olan tecrubelerim onlarin medeniyetten cooook uzak canlilar oldugunu gosteriyor. Biz sevdigimiz icin paylasim olsun kokusunu duyalim oyle uykulara dalalim
Derken o meminto pesinde oluyor sonradan da ama sen benle ilk zamandan opustun ya da yataga girdin diye yaziyor kafasina. Dedim ya magara adamindan halliceler. Ve bu iliskinin dinamigini de etkiliyor. Biz de onca sevgiye baglanmaya ragmen sap gibi ortada kaliyoruz. Medeniz cesaretimizden oturu ben kotu bisey yapmadim diye dusunuyoruz( ki sonuna kadar hakliyiz) ama aldigimiz karsilik gittikce bizi kotumser ve mesafeli yapiyor bu islere. Care Alman koca :)

Türk erkekleri o kadar geri ki.... Beni mutlu edebileceklerini sanmıyorum eğer deli gibi aşık olmazsam. Erkek arkadaşım Avusturyalı, arada çok ciddi farklar var. Ben onunla adam gibi adamın ne demek olduğunu gördüm, bundan sonra yalnız kalsam da önemli değil. :)

istemesine isterim tabiki onu çok seviyorum ama daha ilk aylardan böyle bişeye bodoslama atlamak istemem aa tamam olur gibisinden bu yüzden böyle bir tepki verdim. biraz bozuldu ve üzüldü gibi yaptı kendini ondan danışmak istedim yanlış mı diye:)

bu konuşmanın ardına ayrılırsanız niyetini belli etmiş olur.

Sen evet bende istiyorum filan desen hemen sonra napariz diye baslardi cumleye erkek akli iste. Oyle boyle derken konu bi bakmissin sex muhabbetine dönmüş gece muhabbetleri iste yerinde bi cevap olmus bu kadar yeni bi iliski icin

Ya sevgili olunca isteniyor bunlar, bu muhabbetler de yapılıyor, yapılacakta yanı kanka gibi takılmak ıstıyorum senınle mı demelı :) ha senın hayat tarzında bunlar terstır vs dır onu da kıbar dılle bozmadan anlatmalı bence.

1 aylık bir ilişkim var kızlar 4 aydır konuşuyoruz 1 aydır sevgiliyiz. Ailelerimiz tanışıyor daha çok öncelerden falan derken bugün konuşurken laf arasında bana aynen başlıktaki cümleyi sarfetti mesaj üzerinden. Ben de biraz ters cevap verdim sonra bana neden istemiyorsun peki dedi bende böyle birşey için çok fazla erken olduğunu aramızdaki paylaşım, bağ arttığında ve ilişkimiz ciddi bir boyut kazandığında böyle bişeyin olabileceğini söyledim. Sizce beni mi denedi kendince? Siz olsanız ne tepki verirdiniz merak ettim bu yüzden sormak istedim. Benim tepkim sizce yerinde mi olmuş ? Teşekkürler :)
gayet guzel cevap vermıssın.nesı sert kı?

Belki masumane söylemiştir, sarılıp uzanmak anlamında demiştir (Çok mu iyimserim:KK53:) Keşke ben de isterdim diye blöf yapsaydınız,bakalım devamında ne diyecekti. Niyetini anlamak adına derdim ben olsam.

Back
X