• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seninle uyumak istiyorum

Kezo kezo konular aciyorsunuz yine turk kizlari olarak vallahi biktim :işsiz:

Kişiye göre değişir.

Ben sevdiğim adamla sarılıp uyumayı vs ters görmüyorum.

Eşimle de aynı binadaydık. Direkt aşık olmuştum ve bir aylıkken birlikte uyuduk o gün ona daha da aşık oldum kokusu büyülemişti beni.
O da bana sarılınca o gün aşık olduğunu, uyanmamam için kolunu bile kıpırdatmadığını söylemişti.

Benim için güzeldi pişman değilim.

Hatta eşime bir nevi ben dedim beraber uyuyalım mı diye.
İlla sapık yapmaz bu durum.

Seni deneme zihniyetindeyse bilemem o tip insanları sevmem

Tepkilik bir durum yok. Sevgili iken bizde konusurduk. Seninle uyumak seninle uyanmak bir hayati paylasmak istiyorun diye...
Bunlar konusulabikir ama uygulama tabiki tarftarlarin bilecegi is

Sende bende seninle uyanmak istiyorum tabiki ama zamani gelince dersin.

Bunlar dert degil. Insanarin hisleri yogun olabilir

Seninle uyumak istiyorum... Erkek beynindeki alt metin; " seninle sevişmek istiyorum. " kadın beyninde yarattığı etki; "beni seviyor cinsellik onun için ikinci sırada sadece uyumak istiyor. " sonuç: seviştiler... Yada benim tanıdığım bütün erkekler ve ben sapıktık bilemiyorum.

Ayy eski kafam olsa aslaaaaa basit kız olarak görülürsün, iki güne bırakır seni filan derdim. Şimdiki aklımla istiyorsan içinden geliyorsa sarıl uyu derim. Ben de eskiden taktiklerin adamıydım :p bir işe yaramadığını da sonradan öğrendim. Ayrılınca hep başıma kaktı denize gitmedin benimle şunu bunu yapmadın diye. Barıştığımızda sarılıp uyudum -dünyanın en güzel hissiymiş meğer- ama artık çok anlamı kalmamış demekki.

Artık erkekler bu kız benimle uyudu kimbilir başkalarıyla neler yapmıştır diye takmıyor ya da benim çevremdekiler öyle. Benim oda arkadaşlarım ki 8 kızdan bahsediyorum :KK6: hepsi de sevgilileriyle otellerde evde kalırdı, içlerinden geldikleri gibi yaşarlardı o kişilerle de evlendiler. Lafı uzattım ama içinizden uyumak geliyorsa uyuyun geri kalan her şeyi boşverin:halay:

Kezo kezo konular aciyorsunuz yine turk kizlari olarak vallahi biktim :işsiz:
kezo kezo ? ne dedim ki ben nesi kezo görende sevgilim benle uyumak istediğini söyledi bende onu terkettim falan dedim zanneder siz amerikalı falansınız herhalde türk kızları olarak kezo falan?. hemcinslerimiz birbirimize böyle hitap edersek erkekler herşeyi demekte haklı.

Valla bende uyudum çoook çoook farklı özel bi duygu şimdi o ana geri dönmek için neler yapmazdım :KK61::cry:

Çok iyi demissin çok güzel demissin ağırdan sat kendini niyeti ciddiyse zaten koşar peşinde , bir de sakin pişman olacağın bir şey yapma şimdi onunla uyumak istersin uyursun da evlenecegin kisi o mu değil mi bilemezsin ki adımlarını dikkatli at ki yarın öbür gün allah nasip eder de evlenirsen geçmiş kurcalamasin kafanı

Çok iyi demissin çok güzel demissin ağırdan sat kendini niyeti ciddiyse zaten koşar peşinde , bir de sakin pişman olacağın bir şey yapma şimdi onunla uyumak istersin uyursun da evlenecegin kisi o mu değil mi bilemezsin ki adımlarını dikkatli at ki yarın öbür gün allah nasip eder de evlenirsen geçmiş kurcalamasin kafanı
Peki uyuduktan sonra evlenmese ne olur?
Ben eski sevgilimle uyuduktan sonra başka birisiyle evlendim de. Ondan merak uyandırdı.

Konu başlığını okuyunca ay çocuğu kaç yaşında acaba korkuyor anneyi istiyor dedim :)))

Her Aksam aynı cümleyi kızımdan duyuyorum da :)))

Konu ile ilgili yorumum yok.. bunu sevgilisine söylememis erkek yoktur sanırım.. belki bi gün der geçerim ben olsam..

ilişkilerinde hep kasılan ama sonrasında çok pişman olan, küçücük kızı çok güzel aşklar yaşasın isteyen bir kadın olarak söylüyorum. 1 ay çok erken. daha öğrencisiniz, yapacak, görecek çok sey var. şartlar tabi bu durumu değiştirir. tanıştığı gün sevişen ve sevgililiğine devam eden arkadaşlarım var benim ama o uyumak o uyumak olmayabilir. biraz sakin.

kendince olta atmş sana ama elinde patlamş :KK45: tam istedği bu olmasada cinsellikten konuşmk istemş olabilr. bi aydır sewgilisnz hemen böyle bşi söylemesi çok itici :KK69:

Guzelligim yine niye dert oldu anlamadim ama 100 yil geriden gelen kimseye kurban olamam sanirim
:ukala::ukala:
Yok yahu senin güzelliğin sana dert bana değil.

Neyse kafanı güle güle kullan,
100 yıl geriden gelen bu Türk kızı sana daha fazla vakit ayıramıcak, zira yetişemiyor o kadar havaya (!)
:KK71::confused:

Bence doğru olanı yapmışsın daha destur bismillah 1 ayda bu nedir ya ayrıca cok seviyor bile olsa aklına ilk gelecek şey seninle uyumak olmamalı bence gezmek dolaşmak konuşmak olmali ortada ciddi bi durumda yok söz nişan vs bnce dogru yoldasin sınırlarını bilmeli

teşekkürler

Back
X