- 23 Ocak 2016
- 34.576
- 50.545
- 598
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
Yok ya herkesi bir kefeye koymaGenç istemem amann onun egosunu mu çekeceğim ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya herkesi bir kefeye koymaGenç istemem amann onun egosunu mu çekeceğim ya![]()
Yok ya herkesi bir kefeye koyma
Yürüyor tatlım çok barizArkadaslar bir kurumda öğretmen olaraj işe başlayacağım fakat müdürüm erkek benimle senli benli konuşuyor bugün bana naber büşra dedi belgelerimi götürdüğümde. bu durum beni rahatsız ediyor ben 30 yaşındayım o benden küçük 26 falan ne bu samimiyet anlamadım sürekli ismimle hitap ediyor mesajlardada kafama cok takıldı sizce uyarmalı mıyım? Çünkü iş hayatında ben hic böyle bişey görmedim daha öncedenbide bana buraya sohbet etmeye gelebilirsin her zaman iş için değil dedi bide üstüne masam dağınık kusura bakma dedi
ne alakaysa anlamadım sanki banane onun masasından
bana yürüyor mu bilemedim ki yada ben mi abartıyorum bilmiyorum
Venessa nerde ortalarda miVanessanın öğretmen versiyonu gelmiş hoşgelmiş.
Biz yetişkinler hoşlanmadığımız bir şey olunca direkt uyarıyoruz. Tavsiye ederim.![]()
Özel kurumlarda genelde ortamı daha samimi tutarlar. Ben de özel kurumda öğretmenlik yapıyordum kimse kimseye siz diye hitap etmezdi :)
Ortamdan ortama değişiyor demekki dediğiniz gibi :) ben dershanede çalışıyordum daha küçük bir ortam. Öğretmenlerin çoğu da 7-8 senedir beraber çalıştıkları için kendi içlerinde samimiydiler zaten. Yeni gelenlere de çok farklı tavır takinmazlardi o yüzden :)Özel okulda öğretmenim. Birbirimize öğretmenim, hocam, x hanım, x bey gibi ifadeleri kullanıyoruz. Bence her okulun ortamı farklı :) burada idarecinin yalı küçük olduğu için ne yapacağını bilememiş gibi düşünüyorum.
Arkadaslar bir kurumda öğretmen olaraj işe başlayacağım fakat müdürüm erkek benimle senli benli konuşuyor bugün bana naber büşra dedi belgelerimi götürdüğümde. bu durum beni rahatsız ediyor ben 30 yaşındayım o benden küçük 26 falan ne bu samimiyet anlamadım sürekli ismimle hitap ediyor mesajlardada kafama cok takıldı sizce uyarmalı mıyım? Çünkü iş hayatında ben hic böyle bişey görmedim daha öncedenbide bana buraya sohbet etmeye gelebilirsin her zaman iş için değil dedi bide üstüne masam dağınık kusura bakma dedi
yürüyor siz çizginizi çekin laubali olmayınArkadaslar bir kurumda öğretmen olaraj işe başlayacağım fakat müdürüm erkek benimle senli benli konuşuyor bugün bana naber büşra dedi belgelerimi götürdüğümde. bu durum beni rahatsız ediyor ben 30 yaşındayım o benden küçük 26 falan ne bu samimiyet anlamadım sürekli ismimle hitap ediyor mesajlardada kafama cok takıldı sizce uyarmalı mıyım? Çünkü iş hayatında ben hic böyle bişey görmedim daha öncedenbide bana buraya sohbet etmeye gelebilirsin her zaman iş için değil dedi bide üstüne masam dağınık kusura bakma dedi
Müdürün yaşını öğrenince şasirdim ve güldümArkadaslar bir kurumda öğretmen olaraj işe başlayacağım fakat müdürüm erkek benimle senli benli konuşuyor bugün bana naber büşra dedi belgelerimi götürdüğümde. bu durum beni rahatsız ediyor ben 30 yaşındayım o benden küçük 26 falan ne bu samimiyet anlamadım sürekli ismimle hitap ediyor mesajlardada kafama cok takıldı sizce uyarmalı mıyım? Çünkü iş hayatında ben hic böyle bişey görmedim daha öncedenbide bana buraya sohbet etmeye gelebilirsin her zaman iş için değil dedi bide üstüne masam dağınık kusura bakma dedi