• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Modern görücü usulüyle Tanıştırıldığım erkek

Amma abartmissin. Hanimefendi diye mi hitap etmesini bekledin. Istemiyosan gorusmezsin bidaha isinmamissin iste. Hosuma gitmedi cok konustu zaten isten cikmistim falan demen, ilk kez gormussunuz birbirinizi adam belki heycanlandi heycandan konustu. Sessizlik dusmesin diye olabilir.

sabahtan aksama kadar yatmayı kompleks yap sana yatiryorlar diyeni kompleksli ilan edecegine

Son düzenleme:
2. maddene dair konuşacağım. mühendislikte kamuda çalışırsan köreleceğin doğrudur. devlette çalışanların tembel olmasından kastıda özel sektöre göre çook daha rahat olmaları. bunun kompleks olduğuna inanmıyorum. kendi düşüncesini belirtmiş. siz abartmış ve kendinizi boş yere kötü hissetmişsiniz.

Doğru diyorsunuz da ilk buluşmada densizlik yapmış. Nezaketsiz bir davranış.

Adamdan hoşlanmamışsınız ki niye 2.kez buluşasınız?
Karşımdakinin özgüveni kırılır diye buluşulunur mu?
Bence çok saçma, boşa vaktinizi kaybetmeyin.
bu tarz insanında özgüveni kırılsın bi zahmet devlete atanamayıp basit klasik bahane devlet beni köreltir lafını söyleyecek kadar kompleksli bi insan da ne özgüveni Allasen

Herkese merhaba. Birkaç gün önce bir büyüğümün aracılığıyla, evlilik amaçlı bir beyle tanıştırıldım. Kendisi benden 5 yaş büyük, 33 yaşında ve özel sektörde mühendis olarak çalışıyor. Normalde bu tür tanıştırmalar beni gerer ama ama şans tanımadan da belli olmuyor bu tür şeyler, tamam dedim. Ama buluşmada canımı sıkan 3 şey oldu:

1) Sanki önceden tanışıklığımız varmış gibi benimle direk "senli benli" konuşması. Ben siz diye hitap ederken adam sen diyor. Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama hoşuma gitmedi.

2) Şimdi ben güzel bir kurumda çalışıyorum, kamu sektöründe. Allaha şükür iyi bir işim var. Konuşurken adam aynen şöyle dedi: "Annem benim devlete girmemi çok istedi ama ben istemedim, devlette çalışsam körelirdim beni köreltirdi." Sonra devlette çalışanların tembel olmasından filan dem vurdu. "Devlette çalışanlar sabah işyerinde kahvaltı ediyor bu derece tembeller" falan dedi. Ben kalakaldım, şok oldum. Kompleks değil de nedir ki bu şimdi ? Doğru mu yani böyle bir laf edilmesi ?

3) Devamlı konuştu ama öyle böyle değil. Zaten işten çıkmışım, yorgunum, kafam ambale oldu, buluşma sonrası başım ağrıyordu resmen. Hem de öyle bir konuşma ki alakası olmayan detayları bile anlattığı bir konuşma. Ciddi şeylerden bahsetse neyse, havadan sudan, yok kamp yapıyormuş yok çadırda kalıyormuş yok dağa tırmanırmış... Beni hiç konuşturmadı, kendisi konuştu da konuştu. Bu kabalık değil midir?

Tip açısından bakıldığında kötü değil, 1.90 boyu, zayıf olsa da yapılı bir vücudu var, yüzü güzel olmasa da öyle çirkin de sayılmaz. Ama fizik bakımından da elektrik alamadım, daha önce aşık olmuş bir insanım o duygunun nasıl olduğunu biliyorum, bu şahsı gördüğüm ilk anda hiçbirşey hissedemedim. Biraz da ilk gördüğün anda belli olur ya bu tür şeyler..

Adam beni beğenmiş ve 2. bir görüşme için telefon numaramı istiyormuş, ama ben ne yapacağımı bilemiyorum ve çok kararsızım :/ Bir yandan belki zamanla hoşlanırım diye kendimi zorlamayı düşünüyorum. Öte yandan da sinir olduğum davranışları aklıma geliyor ve zorlamaya gerek yok diyorum. Ayrıca onu kırmaktan korkuyorum, ben biraz fazla iyi niyetli merhametli biriyim. 2. buluşmayı reddedersem belki özgüveni zedelenir, kötü hisseder diyorum, "o kötü hissedeceğine ben kötü hissedeyim "tarzı bir düşünce, belki saçma ama bu düşünceler hep aklımda.. Sizce napmalıyım

Bir şans daha verilmeli...:)
O da heyancanlanmıştır ilk karşılaşmada.....
Siz bilirsiniz......:)

Bak canm bence adam seninle konusurken heyecanlanmis ve ne diyecegini bilemediginden bocalamis olabilir.aranizi yapan kisiye soyle bi kez daha gprusun ve soyle ilk zaman ben sizi daha taniyamadim biraz daha konusmak istiyorum.de ve basla ne istedigini evlilikten beklentilerini falan o da ikinci bulusmada biraz rahatlamistir belki hem belki de seni denemek icin yapmistur bazi insanlar evlenmeden kqrsisindakini tanimak icin deniyorlar bunlari bi dusun derim ;-) insallah diledigin kismeti bulur yuvani kurarsin :-)

Azıcık da olsa etkilenmişsin ki fikir almak için bize danışıyorsun:KK66: Bence bir şans daha ver,öyle çok absürt bir durum olmamış. Bir de modern görücü usulü ne ola ki, komiğime gitti bu tabir:KK48:

konu sahibi kızmazsanız sizin yazınız beni çok rahatsız etti. Çok ayrıntı vermişsiniz. Yani elbette fikir almak için ayrıntılı yazmak istemişsinizdir ama sanki çok duygusuzmuşsunuz gibi geldi bana. Sonuçta sizin ilk görüşmeniz olduğu kadar erkeğin de ilk görüşmesi. Bu kadar yermek doğru mu :(

Aslında sizin tespitleriniz bi bayan açısından hoşumuza gitmeyen şeyler, doğru tespitler, ama kestirip atmak yerine 2. bi şans vermek gerek, ne olursa olsun, 2. sinde belki farklı iyi yönde bir özelliğini görebilirsiniz, unutmayın ki kimse 4=4 lük değil :)

Bence 2.kez sakin bir günde görüşün. Buraya konu açmanız bile az da olsa ondan etkilendiğinizi gösteriyor. Kimse mükemmel değil belki sizi etkilemek için çok konuşmuş olabilir. Mühendis için evet kamu kurumu daha rahat, daha garanti ama daha az kazançlı bu nedenle haklı buldum yorumunu.

bu tarz insanında özgüveni kırılsın bi zahmet devlete atanamayıp basit klasik bahane devlet beni köreltir lafını söyleyecek kadar kompleksli bi insan da ne özgüveni Allasen

ıyi de dediğiniz çok saçma devlete atanamayanlar mi çalışıyor sadece özelde bu hayata bakışa bağlı körelmek istemiyorsanız devlet mantıklı değil ki . Kaldı ki özelde is bulmak için çok fazla donanıma sahip olmak lazım programlama - dil - iyi bir okuldan mezun olmak gibi ama devlette sadece kpss

başına böyle birşey gelmiş biri olarak sana tavsiyem görüş tekrar baktın hala içine sinmiyor o zaman görüşmeyi kesersin.

5 ay once hayatıma giri girdi arkadasım tanıştırdı ilk gorusmede aman bune dedim ne gereksiz konuşuyor offf püfff dedim sonra ikinci gorusmede ne olduysa içim kıpır kıpır şimdi kurbandan sonra sözüm olacak ne gıysem ne yapsam onun telaşındayım.

ıyi de dediğiniz çok saçma devlete atanamayanlar mi çalışıyor sadece özelde bu hayata bakışa bağlı körelmek istemiyorsanız devlet mantıklı değil ki . Kaldı ki özelde is bulmak için çok fazla donanıma sahip olmak lazım programlama - dil - iyi bir okuldan mezun olmak gibi ama devlette sadece kpss

Bende devlette DEĞİLİM kendimide atanamayanlar grubunda görmüyorum yada aman atanamadım die kendimi mi küçümsüyorum ? hayır.
Bakış açımı anlamadan saçma diye değerlendirmeniz daha da saçma...
Ben bu devlette çalışan körelir mantığıyla hareket edip kompleksini bastırmaya çalışan arkadaş için yorum yaptım...

Back
X