Merhaba arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum.Gerçekten bir sorun olduğunun farkındayım ama bulamıyorum sorunu yardımcı olursanız sevinirim. Konu eşim ve anlamsız tepkileri.Ornek verecek olursak; dün kızımı duşa koyucaktik kendi mâyosunu giydi girdi kızım duştan nefret ediyor alıştırmaya çalışıyoruz yagmur yağıyor gibi dedik falan neyse sonra kaydırmaz terliklerini giydirdim, kabine girdi eşime dedimki tut şampuanı getiricem mutfakyatdi şampuan tmm dedi, arkamı döndüm düşecekti çocuk ıslak banyoda ağladı çocuk aldım hemen duştan vazgeçti tabi korktuğu için esimede hicbirsey demedim niye tutmadın diye çünkü taniyorum ama kendi hemen dönecektim gormedim falan dedi korkuyla ses etmeyip geçtik içeri cicukla oyun oynuyorum herşey normal kendisi geldi gergin yok sen bana şunu dedin beni sucladin diye kendini parcladi birşey demedim sus çocuk var diyorum yok gidip gelip arsız arsız söyleniyor benim suçum değil falan diye bu ilk mevzuydu ikincisinde bu sabah ütü yapicaktim getirdik utuyu oturma odasına falan çocuğun suyunu ütü masasini üzerine koymuş birden çarptı döküldü yine birşey demedim bu bı celalllendi yine beni sucluyosun hemen kurutmuyorsun falan diye böyle birseye gerilecek bir insan değilim kendi küçük bir yalnıs yapınca aşırı panik olup saçmalıyor beni suçluyor bugün hastasın dedim oda ne desem bozuk plak gibi aynısını soyluyor çocuğu uyutunca konusuyorum kendisi çocuk uyanıkken konuşur çocuk uyuyunca hiç birşey olmamış gibi davranır nedir sizce bu durum ne yapmaya çalışıyor sizce teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için