- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi ThirtyFouR
Tartildim, 2 günde 600 gram daha gitmis 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinameki, bağırsakta hasar yapar
En tehlikeli bitkisel çaylardan biri de, sinameki yaprağı çayı. Kabızlığın acil çözümünde sık başvurulan bu çayın kullanımının 3 haftayı aşması halinde sakıncalı durumlar söz konusu olabilir. Bilim dünyasında bağırsaklarda kalıcı hasara ve uzun vadede tömürlere neden olduğuna dair ciddi şüpheler var. Sinameki çayı kas kraplarında, idrardan protein ve kan kaçakları ile kanda elektrokit dengesizliğine de neden olabilir.
$ok oldum resmen... ben diger diyetlerimde sinamekiyi cok kullaniyordum
bendede var triod hastaligi, zayiflamaya o kadar engel ki. Gecmis olsun canim, kortizon inanilmaz ödem yapar ve istah acar.
Bahar gecince astiminn azaliyor mu peki? alerjiye bagli astim sanirim...
Bi an yüregim agzima geldi, cünkü aldigim paketin üzerinde ev temizligi icin yaziyordu.
ama sonra formülüne baktim ve dogrusuymus :)
bunu okuyusumla mutfaga kosusumu görmeni isterdim :)
Evet canım bitkileri doğru kullanmazsan çok tehlikerli hale gelebiliyorlar.Özellikle etkilerşimlerini bilmediğimiz bitkileri kafamıza göre karıştırarak yapılan çaylarda tehlikeli olabiliyor. Bir uzman tavsiye etmedikçe bunu yapmamalıyız.Hem unutmalayalım ki herşeyin fazlası zarar.Abartmamak lazım
Teşekkürler cnm, astımım hem bronşiyal hem alerjik.Had safhada POLEN ve ev tozu alerjim var.
Her bahar işkence modunda geçiyor ve malesef ilaç yüklemesiyle devam edebiliyorum. Aynen söylediğin gibi kortizon denen yapay hormon hem şişiriyor hemde iştah açıyor.İştahım fena açıldı ama epey bir direnç göstererek mücadele etmeye çalışıyorum bu durumla.
Karbonatının doğru tür olduğu için de sevindim.![]()
Güzel bi Resim
![]()
Selammmm![]()
Tekrar ben geldim ve gördüğüm resim karşında işteeeee buuuu diye bağırmak geldi içimden
Bizde inşallah bu resimdeki gibi içimizdeki Afeti en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde meydana çıkartacağız
Bu arada bende yarından itibaren alkali suyu denemeye başlayacağım
İnşallah faydasını görürüzde bizde metabolizmamız biraz daha hızlanarak kilo veremiz kolaylaşır... Aminnnnnnnnnn
aynen öyle arkadasim, icimizdeki afet disari cikacak INSALLAH.
ben umutluyum :) hemde o günleri sabirsizlikla bekliyorum...
resimlerden nefret ediyordum 1 senedir, bol bol resim cekinecegim, en cok onun icin seviniyorum
Aynen canım yaa eskiden zayıfken her resime kafamı sokardımkardeşime devamlı çeşit çeşit pozlar çektirirdim hatta üşenmez sırf resim çektirmek için yeşillik alana giderdim hani doğayla iç içe hesabı
Şimdi resim çekilecek denince ay durun ben çok güzel çekerim diyip resimden kaçmanın yolunu arıyorumaslında içim gidiyor ama arada çektirdiğimde de çok iğrenç göründü bu diye sildiriyorum
Şöyle güzel güzel kilolar vereyim paraya kıyıp fotoğraf stüdyosunda sırf kendim için birkaç poz çekilip çerceveleyip duvara bile asmayı düşünüyorumhatta evlenirken çok zayıftım ama istediğim gelinliği giyemedim diye eşim zayıfla yine gelinlik giydirip resim çektirmezsem adam değilim bile demişti :122: :122: :122:
Onun için zayıflamam şarrrrrrttttki zaten zayıflayacağız ve hayallerimizi kendimiz gerçekleştireceğiz
![]()
haklisin cnm, o hayaller gercek olacak... bizim elimizde
benim arkadasim var profosyenel fotograf cekiyor, evimin resimlerinide o cekmisti (forumda var)
ona resim cektirecegim esimle birlikte... dis mekan cekimi :))
resimlerine baktim albümden, gercekten asiri zayifmisin... ben hic bi zaman zayif olmadim, kendimi bildim bile tombiktim ama hic bu kadar sisko olmamistim
2 gündür kilo veremiyorum, aksine aliyorum. ne oldu anlamadim :26:
Bi kac vitamin hapi aliyordum, onlara basladigimdan beri veremiyorum, birakacagim sanirim.
Canım bence ümitsiizliğe kapılmabencede kesinlikle o vitamin hapları sana şişkinlik yapmıştır
Bence meyve ve sebzeden ufak ufak almaya çalış vitaminlerihem daha sağlıklı hemde her gün az az yediğinde meyve artı yapmaz bence.
senin motivasyonunda gelinligin olsa gerek :)
Sorma canım yaaa düşünemiyorum kendimi öyle gelinliğimin kenarlarından pörtlemiş yağlarla![]()