- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Cnm ben ilk aylar hafif bulantı hissettim ama kusmadım pek şükür. . İlkinde bikaç keZ çıkardım ama fazla bulantı yoktu. . İkide hiç bulantı olmadı ama 1 ay yemek yapamadım sadece yedim :)) benim hamilelik sıkıntım kramplar cnm.. bacaklarıma ve kalçama kramp giriyo hep.. hala devam ediyo. .tevafuk55 hippotalamus 2. Hamilelikler nasıldı kızlar bulantı filan ben kızımda hiç birşey yiyemiyorsum bu zamanlar çubuk kraker dışındA rabbimin lütfu bunda bulantım Yök sizinde farklı oldu mu kızlar
Demekki ikinci hafif oluyor şükür ya magnezyum eksiğin mi var canım kramplar ondan olabilirCnm ben ilk aylar hafif bulantı hissettim ama kusmadım pek şükür. . İlkinde bikaç keZ çıkardım ama fazla bulantı yoktu. . İkide hiç bulantı olmadı ama 1 ay yemek yapamadım sadece yedim :)) benim hamilelik sıkıntım kramplar cnm.. bacaklarıma ve kalçama kramp giriyo hep.. hala devam ediyo. .
etki ederse haber et :)günayydıınyine yoğun bir gün yine bilg başında araştırma vs. off, dün biraz cıss olmuştu Allahtan kilo fln almamışım pzt ile aynı çıktım ama Bugün bir detoks içeceği yapayım diyorum kendime;
Yeşil elma kabuğu, Limon, Çubuk tarçın, Kök zencefil, Yeşil çay, Maydonoz, Karanfil
1.5 litre suda kaynatıp soğutup içeceğim öğünlerden önce, bakalımm etki edecek mi??
gunaydiiiin kiz bu az degil mi nasil durcan iglenene kadar •_●Eki Görüntüle 2036826 gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim
muz diyeti öğle ve akşam da aynısını yiyicemgunaydiiiin kiz bu az degil mi nasil durcan iglenene kadar •_●
ay ben acliktan bayilurim heraldemuz diyeti öğle ve akşam da aynısını yiyicem
ben bayılmam daha önce patates diyeti de yapmıştımay ben acliktan bayilurim heralde
sıkıldıkça kk dayım önceliğim zayıflamak ama oğluşum olduğu için anne grupları we trend konulara bakmak alışkanlık olduKız seni her yerde görüyorum benim gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?