Bir tutamcıkKim senden ne alıyo kızz :))
Zaten kendin ne kadarsın :)))Bir tutamcık
Neresine yapıyormuşKızlar yeni bi yöntem çıkmış.. 38 ile 42 derece olan odalarda yoga mı ne yapılıyormuş.. ekstra terleyip yağ yakıyormuşsun.. geçen magazinde izledim Serenay sarıkaya da yapıyormuş. .
Ayy ne güzel konu başlığınız varTribini sevdiğim ♡♡ aleyküm selam. .
İşte öle kalmak içinNeresine yapıyormuş
Hoşgeldin...Ayy ne güzel konu başlığınız var
Bir selam vereyim dedim
Hayırdır üşüttün müMidem kötü ki benim
Kızlar yeni bi yöntem çıkmış.. 38 ile 42 derece olan odalarda yoga mı ne yapılıyormuş.. ekstra terleyip yağ yakıyormuşsun.. geçen magazinde izledim Serenay sarıkaya da yapıyormuş. .
Bu arada sabah aç karnına iki incir yedim sabah 8 çünkü felaketim wc problemim.var hala çıkamadım iki gün oldu
Saat 11 gibi bir kase oldu bunların hepsi 3 4 çeri domates üç kaşık kesik ile karıştırıp yedim bir bardak şekersiz çay ve 6 tane falan zeytinle
Başka bişey yemedim bu arada bu hafta aynı çıkabilirim tartıda çünkü duraksadim galiba ben ödemeler şuan gitti sanırım bundan sonra yağdan yakmaya başlayacağız inşallah tabi hafta başından itibaren spora ağırlık veriyorum artık bölgesel falan Allah ne verdiyse dalicam bide ip atlicam
Bir gün iki atlarsın birgun üç birgun beş öyle öyle arttır canım zor.bisey degilİp atlayanlara hayranım, tebrikler
Ben 2 tane bile atlayamıyorum
Oyyy NolduuuMidem kötü ki benim
ne var az daha giderdi işteZaten kendin ne kadarsın :)))
ben de ben deeeAn itibari ile 2 lt su içtim :))
evet mideyi üşütmüşümHayırdır üşüttün mü
hoş geldin iyiyiz sen nasılsın tuzsuzzzSelammmmm. Ben geldim yine bir çarşamba ve yine ben incir den geldim nasilsiniz
ip güzel fikir hadi bakalımBu arada sabah aç karnına iki incir yedim sabah 8 çünkü felaketim wc problemim.var hala çıkamadım iki gün oldu
Saat 11 gibi bir kase oldu bunların hepsi 3 4 çeri domates üç kaşık kesik ile karıştırıp yedim bir bardak şekersiz çay ve 6 tane falan zeytinle
Başka bişey yemedim bu arada bu hafta aynı çıkabilirim tartıda çünkü duraksadim galiba ben ödemeler şuan gitti sanırım bundan sonra yağdan yakmaya başlayacağız inşallah tabi hafta başından itibaren spora ağırlık veriyorum artık bölgesel falan Allah ne verdiyse dalicam bide ip atlicam
denemedim yoktuGeçmiş olsun
Nane Limon denedin mi?
kız atlarsın alışıyor insan ben 1000 tane atlıyomİp atlayanlara hayranım, tebrikler
Ben 2 tane bile atlayamıyorum
hastayım midem berbatOyyy Nolduuu
İçmedimSU İÇİYOR MUSUNUZ KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?