Sensin ŞİŞKO

Bende hedefimde 5 6 kilo vermek vardı ama daha fazlası için cabalicam tabiki :) ayran detoksunu hiç duymadım nasıl oluyor

Ayy sana maşallah ama ya ben 8.hafta bı başladım 18 aya kadar perisandim sürekli istifra ediyordum bir bardak su icemezdim maşallah ya bu haftalardasin ve rahatsın masallahhh
Canım kızımda bende 6. Haftadan 13. Haftaya kadar hiç birşey yiyemiyordum mutfağa giremiyordum eşimle aynı odada bile kalamıyordum şükür bunda hiç
Bulantım olmadı hamile değilmişim gibi

Aynen cnm.. normal kahvaltımı yapıyorum zaten sonrası pek acıkmıyorum.. yarın yapınca menü vericem.. bak bakalım uyarsa yaparsın.. ilk yapışta zorluyo ama..

Sabah 10:30
Aç karna 2 bardak su
1 incir 7 zeytin
1 şeftali
1 yumurtalı menemen
1 dilim tb ekmeği
Peynir
3 ceviz

Ara 16:00
1 Osmanlı kahvesi
1 avuç kuruyemiş
1 küçük yeşil elma

Akşam 19:00
1 küçük kase tarhana çorbası
4 yk patlıcan
Yarım kase yoğurt

Su 2lt
Spor 20 dk yürüyüş

Aynen cnm.. normal kahvaltımı yapıyorum zaten sonrası pek acıkmıyorum.. yarın yapınca menü vericem.. bak bakalım uyarsa yaparsın.. ilk yapışta zorluyo ama..
Canım ben patates diyeti yapmış insanım iğrenç bı diyet sabah yogurt öğlen patates yoğurt akşam bugün patates yoğurt bugün sadece yoğurt yani acliktan öldürüyor insanı ama bu bulgur mercimek ve nohut tok tutan besinler bunda acikma olacağını zannetmiyorum bide aksama kadar sürekli aciktikca icebilirsin yazıyor diyette sadece sürekli aynı besin sıkar insani

Canım kızımda bende 6. Haftadan 13. Haftaya kadar hiç birşey yiyemiyordum mutfağa giremiyordum eşimle aynı odada bile kalamıyordum şükür bunda hiç
Bulantım olmadı hamile değilmişim gibi
Bazı insanlar cinsiyeti farklı olursa belirtileri farklı olur diyorlar tabi bunu tıbbi bı onayı yok ama ilk bebeklere nazaran ikinci gebelik rahat geçiyor izlenimlerime göre

Bazı insanlar cinsiyeti farklı olursa belirtileri farklı olur diyorlar tabi bunu tıbbi bı onayı yok ama ilk bebeklere nazaran ikinci gebelik rahat geçiyor izlenimlerime göre
Belki de vücut alışıyordur bilmiyorum ki annem de farklı cinsiyet olabilir demişti rabbiö sağlıklı sıhhatli nasip eylesin inş

Belki de vücut alışıyordur bilmiyorum ki annem de farklı cinsiyet olabilir demişti rabbiö sağlıklı sıhhatli nasip eylesin inş
Amin canım inşallah yaa zaten bı kaç haftaya tahminde bulunur doktor bence 16 haftada çoğu doktor bilgi veriyor tabiki öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşallah

Çok güzel menü cnm :))

24 EYLÜL SPOR LİSTESİ

1.gulbe 20 dk yürüyüş 40 p

2.hippo:
2 mil leslie 30 dk: 60 puan
200 ip: 40 puan
250 bölgesel: 50 puan
1 dk plank: 6 puan

Toplam: 156 puan

24 EYLÜL SPOR LİSTESİ

1.gulbe 20 dk yürüyüş 40 p

2.hippo:
2 mil leslie 30 dk: 60 puan
200 ip: 40 puan
250 bölgesel: 50 puan
1 dk plank: 6 puan

Toplam: 156 puan

3. Tuzsuz_ruh: 60 dakika yuruyus: 120 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…