- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Bende hedefimde 5 6 kilo vermek vardı ama daha fazlası için cabalicam tabiki :) ayran detoksunu hiç duymadım nasıl oluyorCnm ayran detoksu yapıyorum.. ilk yaptığım da çok zorlandım ama alıştım şimdi şükür.. baya bi eksi gösteriyo bende sporla desteklersemniyetim 70 72 arası kalmak.. öle 6yı görim diye kasmıcam.. olursa süper olur ama :)) dur bakalım hedefimi küçük tutuyorum.. ulaştıkça indiriyorum.. 75 şimdiki hedefim sonra 70 sonrası Allah kerim..
79.3 kiloyum canım benim pek öyle değil yeşil çay soda limon yapıyorum tuvalet konusunda baya rahatlatıyor yaDetokslara gercekten dikkat cnm ya sıkintili diyet bunlar şuan kaç kilosun
Kabızlık sorunu varsa kilo vermekte çok zorlasiyo cnm ya79.3 kiloyum canım benim pek öyle değil yeşil çay soda limon yapıyorum tuvalet konusunda baya rahatlatıyor ya
Aynen canım yaa bakalım işte regl geçince bagirsaklarida etkiliyor isteKabızlık sorunu varsa kilo vermekte çok zorlasiyo cnm ya
Canım sıkıntı Yök diğer çocuk doğana kadar emzirebilirsinBen hamile iken çocuk emzirilmez zehirler diye biliyorum canım ama doğru mu tam emin değilim
Canım kızımda bende 6. Haftadan 13. Haftaya kadar hiç birşey yiyemiyordum mutfağa giremiyordum eşimle aynı odada bile kalamıyordum şükür bunda hiçAyy sana maşallah ama ya ben 8.hafta bı başladım 18 aya kadar perisandim sürekli istifra ediyordum bir bardak su icemezdim maşallah ya bu haftalardasin ve rahatsın masallahhh
Aynen cnm.. normal kahvaltımı yapıyorum zaten sonrası pek acıkmıyorum.. yarın yapınca menü vericem.. bak bakalım uyarsa yaparsın.. ilk yapışta zorluyo ama..Hippo internetten araştırdım bu diyete bayıldım hiçte sağlıksız görünmüyor mercimek bulgur ayran nohut ohh asi çorbası gibi bayılırım o çorbaya zaten dur su midemi biraz toparlayim vallahi bende yapicam bunu
Kız benim çocuğum yok senin için dedim bi komsuma çocuğu emzirme dedi doktoru ama belki onunla alakalı bi sorun vardırCanım sıkıntı Yök diğer çocuk doğana kadar emzirebilirsin
Anladım canım teyze kızım emzirdi sıkıntı olmadı şükürKız benim çocuğum yok senin için dedim bi komsuma çocuğu emzirme dedi doktoru ama belki onunla alakalı bi sorun vardır
Canım ben patates diyeti yapmış insanım iğrenç bı diyet sabah yogurt öğlen patates yoğurt akşam bugün patates yoğurt bugün sadece yoğurt yani acliktan öldürüyor insanı ama bu bulgur mercimek ve nohut tok tutan besinler bunda acikma olacağını zannetmiyorum bide aksama kadar sürekli aciktikca icebilirsin yazıyor diyette sadece sürekli aynı besin sıkar insaniAynen cnm.. normal kahvaltımı yapıyorum zaten sonrası pek acıkmıyorum.. yarın yapınca menü vericem.. bak bakalım uyarsa yaparsın.. ilk yapışta zorluyo ama..
Bazı insanlar cinsiyeti farklı olursa belirtileri farklı olur diyorlar tabi bunu tıbbi bı onayı yok ama ilk bebeklere nazaran ikinci gebelik rahat geçiyor izlenimlerime göreCanım kızımda bende 6. Haftadan 13. Haftaya kadar hiç birşey yiyemiyordum mutfağa giremiyordum eşimle aynı odada bile kalamıyordum şükür bunda hiç
Bulantım olmadı hamile değilmişim gibi
Belki de vücut alışıyordur bilmiyorum ki annem de farklı cinsiyet olabilir demişti rabbiö sağlıklı sıhhatli nasip eylesin inşBazı insanlar cinsiyeti farklı olursa belirtileri farklı olur diyorlar tabi bunu tıbbi bı onayı yok ama ilk bebeklere nazaran ikinci gebelik rahat geçiyor izlenimlerime göre
Amin canım inşallah yaa zaten bı kaç haftaya tahminde bulunur doktor bence 16 haftada çoğu doktor bilgi veriyor tabiki öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşallahBelki de vücut alışıyordur bilmiyorum ki annem de farklı cinsiyet olabilir demişti rabbiö sağlıklı sıhhatli nasip eylesin inş
Çok güzel menü cnm :))Sabah 10:30
Aç karna 2 bardak su
1 incir 7 zeytin
1 şeftali
1 yumurtalı menemen
1 dilim tb ekmeği
Peynir
3 ceviz
Ara 16:00
1 Osmanlı kahvesi
1 avuç kuruyemiş
1 küçük yeşil elma
Akşam 19:00
1 küçük kase tarhana çorbası
4 yk patlıcan
Yarım kase yoğurt
Su 2lt
Spor 20 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?