Ayyy canım garip durumum ama bakalım dayanıyorum artik duzenim yine degisti ama bi hafta surecek geçici yaniYeme cnm yeme sakın.. ayy bu ara bende de var o salak istekler.. biraz yoruldum galiba.. ama yılmak yok yola devam etmeliyiz.. göreceğimiz eksiler bütün tatlılara değer
Senin 100lerden gelmissin canım bu kilolara 75 te olursun merak etmeYeter artık yaa... yarın detoks yapmalıyım.. 76yı 75i görmeliyim.....
93 kilo olunca da aynı şey olmuştu.. bi iki hafta rahatlama gelmişti.. sonra devam ettim şükür.. 70 kilo olsam inan yeter bana.. boyum 175 :)) yarın detoks yapıcam inş.. hızlanmalıyım..Senin 100lerden gelmissin canım bu kilolara 75 te olursun merak etme
Bende regl zamanina yaklaştım ve canım acayip waffle istiyor ama uzak durmak zorundayım yanlız 68 e indigimde kendimi odullendiricem:))))sonraki günde bol su sporla aticammmPek iyi gitmiyorum kızlar 2 kilo verdim diye simardim sanırımregl görmek için ilaç kullanmaya başladım buda sısirdi sanki beni verdigimi geri aldım sanki tuvalet problemi yaşıyorum ve felaket tatlı isteğim var durup durup baklava veya brovni istiyor canım fenalardayim yemedim ama zordayim kızlar help meeeeee
Detoks dikkat et canım ya o beni hastalandirdi afedersin ishal kusma perişan oldum üç gunluktu iki gün anca yapabildim tehlikeli aslında 70 olcam diye hirpalama kendini93 kilo olunca da aynı şey olmuştu.. bi iki hafta rahatlama gelmişti.. sonra devam ettim şükür.. 70 kilo olsam inan yeter bana.. boyum 175 :)) yarın detoks yapıcam inş.. hızlanmalıyım..
Oh ben bu iki gündür doğru dürüst su bile icemedim kız . Inşallah hedeflerimize ulaşırız yaaBende regl zamanina yaklaştım ve canım acayip waffle istiyor ama uzak durmak zorundayım yanlız 68 e indigimde kendimi odullendiricem:))))sonraki günde bol su sporla aticammm
İnşallah canım yılmak yok devammm bizde bu azim oldukça olucaz ben inanıyorummmOh ben bu iki gündür doğru dürüst su bile icemedim kız . Inşallah hedeflerimize ulaşırız yaa
Cnm ayran detoksu yapıyorum.. ilk yaptığım da çok zorlandım ama alıştım şimdi şükür.. baya bi eksi gösteriyo bende sporla desteklersemDetoks dikkat et canım ya o beni hastalandirdi afedersin ishal kusma perişan oldum üç gunluktu iki gün anca yapabildim tehlikeli aslında 70 olcam diye hirpalama kendini
Ayy kuzum şu an ilk hedefim 75 yarın kaç çıkarım bilmiyorum ama cumaya kadar 76 felan olmayı hedefliyorum yarın ağır bir spor ve detoks yapmayı düşünüyorum gerçi regl olma durumu var ama ne zaman Allah bilirİnşallah canım yılmak yok devammm bizde bu azim oldukça olucaz ben inanıyorummm
Hippocum hedefimiz aynı şu an sanırım ben senden daha sismanim ama arkandan geliyorum canımCnm ayran detoksu yapıyorum.. ilk yaptığım da çok zorlandım ama alıştım şimdi şükür.. baya bi eksi gösteriyo bende sporla desteklersemniyetim 70 72 arası kalmak.. öle 6yı görim diye kasmıcam.. olursa süper olur ama :)) dur bakalım hedefimi küçük tutuyorum.. ulaştıkça indiriyorum.. 75 şimdiki hedefim sonra 70 sonrası Allah kerim..
Şu anda kaçsın cnm.. ben sabah 77.5 tim..Hippocum hedefimiz aynı şu an sanırım ben senden daha sismanim ama arkandan geliyorum canım
Ya aynen baya bi motivasyon eksikliği var şu an bu topigin ya birbirimize destek olup motive ederek devam etmeliyiz yaaKızlar bugün pazar tamam ama lütfen daha çok gitmeye daha çok spor yapmaya çalışın.. grubumuzu ihmal etmeyin.. boynu bükük bırakmayın.. birazdan sporumu yapıp spor listesi oluşturucam inş.. hadi biri elini benden çabuk tutsun
Sabah 79. 3 dum canım aslinda cuma 78.3 du ama 2 gün dur tuvalet sorunsalı ve adetim geciktiği için şişmiş bi karnım var ilaç alıyorum bakalım haftaya nasıl olacakŞu anda kaçsın cnm.. ben sabah 77.5 tim..
Evet canım hamile iken emzirdim ikinci şu 13. Haftanın içinde2. Kac aylikti canim karnindaykenmi emzirdi n ilkini
Ben hamile iken çocuk emzirilmez zehirler diye biliyorum canım ama doğru mu tam emin değilimEvet canım hamile iken emzirdim ikinci şu 13. Haftanın içinde
Detokslara gercekten dikkat cnm ya sıkintili diyet bunlar şuan kaç kilosunAyy kuzum şu an ilk hedefim 75 yarın kaç çıkarım bilmiyorum ama cumaya kadar 76 felan olmayı hedefliyorum yarın ağır bir spor ve detoks yapmayı düşünüyorum gerçi regl olma durumu var ama ne zaman Allah bilir
Ayy sana maşallah ama ya ben 8.hafta bı başladım 18 aya kadar perisandim sürekli istifra ediyordum bir bardak su icemezdim maşallah ya bu haftalardasin ve rahatsın masallahhhEvet canım hamile iken emzirdim ikinci şu 13. Haftanın içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?