Sensin ŞİŞKO

Canım bugün misafir gelecek yarın yapmayı düşünüyorum anlam veremediğim bir sislik var bende tuvalet problemi var yarın yapsammi diyorum bende belki ayran belki süt muz
Ben ayranla 1.1 kilo gitti bi günde.. bi gün ara verdim bugün yine yapıcam.. yarına da oruç tutucam inş..

Ya dün iş çıkışı gittim biraz alışveriş yapmam lazımdı.
Mağazadan cıkarken adım attım sonrası felaket...
Altımda Allah'tan siyah deri tayt vardı. Ama battı tabi ki.
Acil bi iç çamaşırcı buldum yavaşça yürüyerek küçük adımlarla. Buldum.
Sonra başka bir mağazaya girdim oradan da yeni siyah bir tayt aldım.
Restauratın wc sine girdim yarım saat zor cıktım oradan. Millet kuyruk oldu wc önünde :olamaz:
Sonra gözlerim kararmaya başladı dışarı cıktım oturdum, benimki aradı o esnada.
Söyledim, almaya geldi beni ewe götürdü. Bu ay böyle oldum 3.günüm bugün. :KK14:
:KK57:
kıyamm sana beeen. neler çekmişsin ama seni öyle hayal edince bi gülme tuttu :KK70:

@MiuLego bana alışmıştı, sende alışır mısın bilmem :oops:
Screenshot_20170927-130458.webp

Geçmiş olsun cnm yaa..
Hipo canım ben bu ayran detoksunu yaptım bir litre suya iki bardak yoğurt koydum dört kaşık mercimek dört kaşık bulgur dört kaşık nohut tabi yoğurdun içine iki tane salatalık rendeledim yanlız bu bı dünya oldu bunun hepsini bugün bitirmekmi zorundayım yaa

Hipo canım ben bu ayran detoksunu yaptım bir litre suya iki bardak yoğurt koydum dört kaşık mercimek dört kaşık bulgur dört kaşık nohut tabi yoğurdun içine iki tane salatalık rendeledim yanlız bu bı dünya oldu bunun hepsini bugün bitirmekmi zorundayım yaa
Kız çok su koymuşsun... yoo bitirmek zorunda değilsin..

Kız çok su koymuşsun... yoo bitirmek zorunda değilsin..
Ay ne biliyim yarim yağlı ayran bulamadim ya yoğurtla kendim yaptım internetten 1 lt ayran yapimina baktım 1 litre suya iki su bardağı yoğurt diyodu ne biliyim vallahi bı dünya oldu neşe yarına tekrar yapmama gerek kalmadı de fazla su koymam diyeti etkilermi aceba

Ay ne biliyim yarim yağlı ayran bulamadim ya yoğurtla kendim yaptım internetten 1 lt ayran yapimina baktım 1 litre suya iki su bardağı yoğurt diyodu ne biliyim vallahi bı dünya oldu neşe yarına tekrar yapmama gerek kalmadı de fazla su koymam diyeti etkilermi aceba
Yok ama haksiz kalırsın.. bence azcık süx yoğurt ekle ;)

Back
X