- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Oyyyyy benim o kadar değil yaaaa benim en çok kürtaj olduğum ay öyle olmuştu halim kalmamistiBenim de çok olur.. evde olmıcaksam riske atamam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyyyy benim o kadar değil yaaaa benim en çok kürtaj olduğum ay öyle olmuştu halim kalmamistiBenim de çok olur.. evde olmıcaksam riske atamam![]()
Ben ayranla 1.1 kilo gitti bi günde.. bi gün ara verdim bugün yine yapıcam.. yarına da oruç tutucam inş..Canım bugün misafir gelecek yarın yapmayı düşünüyorum anlam veremediğim bir sislik var bende tuvalet problemi var yarın yapsammi diyorum bende belki ayran belki süt muz
Allah kabul etsin kuzum inşallah bende yarın yapayım diyorum bakalimBen ayranla 1.1 kilo gitti bi günde.. bi gün ara verdim bugün yine yapıcam.. yarına da oruç tutucam inş..
Her ay böyle olsam inan alır kullanırdımKız ne kadar kötü olmuş yaageçmiş olsun cnm.. valla sen en iyisi bebek bezi kullan :))
Deliii deliiiAhahahajah deliii yaaaa
Sen yazmışmıydın bize buradan yaptığın detoksuBen ayranla 1.1 kilo gitti bi günde.. bi gün ara verdim bugün yine yapıcam.. yarına da oruç tutucam inş..
Ya dün iş çıkışı gittim biraz alışveriş yapmam lazımdı.
Mağazadan cıkarken adım attım sonrası felaket...
Altımda Allah'tan siyah deri tayt vardı. Ama battı tabi ki.
Acil bi iç çamaşırcı buldum yavaşça yürüyerek küçük adımlarla. Buldum.
Sonra başka bir mağazaya girdim oradan da yeni siyah bir tayt aldım.
Restauratın wc sine girdim yarım saat zor cıktım oradan. Millet kuyruk oldu wc önünde
Sonra gözlerim kararmaya başladı dışarı cıktım oturdum, benimki aradı o esnada.
Söyledim, almaya geldi beni ewe götürdü. Bu ay böyle oldum 3.günüm bugün.![]()
Gülme len
kıyamm sana beeen. neler çekmişsin ama seni öyle hayal edince bi gülme tuttu![]()
YOK CANIM NE ALAKASI VAR NE GÜLMESİ YANİ GÜLMÜYORUM TABİ KİGülme len![]()
Elbet bende sana gülerimmm birgünYOK CANIM NE ALAKASI VAR NE GÜLMESİ YANİ GÜLMÜYORUM TABİ Kİ
![]()
Cnm daha önce link atmıştık.. sen googledan ayran detoksu diye ara bulursunSen yazmışmıydın bize buradan yaptığın detoksu![]()
@MiuLego bana alışmıştı, sende alışır mısın bilmemCnm daha önce link atmıştık.. sen googledan ayran detoksu diye ara bulursunayrıca kaç defa menü verdim anlattım cnm..
@MiuLego bana alışmıştı, sende alışır mısın bilmem![]()
Rica ederim canimmmYaaa canımsınnn![]()
Hipo canım ben bu ayran detoksunu yaptım bir litre suya iki bardak yoğurt koydum dört kaşık mercimek dört kaşık bulgur dört kaşık nohut tabi yoğurdun içine iki tane salatalık rendeledim yanlız bu bı dünya oldu bunun hepsini bugün bitirmekmi zorundayım yaaGeçmiş olsun cnm yaa..
Kız çok su koymuşsun... yoo bitirmek zorunda değilsin..Hipo canım ben bu ayran detoksunu yaptım bir litre suya iki bardak yoğurt koydum dört kaşık mercimek dört kaşık bulgur dört kaşık nohut tabi yoğurdun içine iki tane salatalık rendeledim yanlız bu bı dünya oldu bunun hepsini bugün bitirmekmi zorundayım yaa
Ay ne biliyim yarim yağlı ayran bulamadim ya yoğurtla kendim yaptım internetten 1 lt ayran yapimina baktım 1 litre suya iki su bardağı yoğurt diyodu ne biliyim vallahi bı dünya oldu neşe yarına tekrar yapmama gerek kalmadı de fazla su koymam diyeti etkilermi acebaKız çok su koymuşsun... yoo bitirmek zorunda değilsin..
Yok ama haksiz kalırsın.. bence azcık süx yoğurt ekleAy ne biliyim yarim yağlı ayran bulamadim ya yoğurtla kendim yaptım internetten 1 lt ayran yapimina baktım 1 litre suya iki su bardağı yoğurt diyodu ne biliyim vallahi bı dünya oldu neşe yarına tekrar yapmama gerek kalmadı de fazla su koymam diyeti etkilermi aceba
Aynıyım canım 84 ile devam ediyorum eksilme Yök artma da YökKilo durumu nasıl ??