Sensin ŞİŞKO

Toparlicam
40im ciktiktan sonra en düşük gördüğüm 82.5ti o da bikac gün. Onun altinda düşmüş olmak benim için önemliydi. Oğlumun doğum gününe 7 hafta var ilk hedefime ulascam inşallah o zamana kadar.

oooooo

sıkı tutarsan olur :) sporla desteklersen çok rahat olur
Spor yapmaya pek imkanim olmuyo bulunduğum yerde dogru durust yürüyüş yapacak yer bile olmuyo.oğlum cok hareketli bi kenara koyup bisey yapamiyorum aksam o yattiktan isler bittikten sonra leslie yaomaya calisiyorum.bazen de alinacak biseyler olunca cocugu esime birakip uzun uzun yuruyup geliyorum :)

Kızlar ben şimdi hastaneden çıktım.. serum yedim.. büyük ihtimal şişkinlik yapıcak ama cumaya kalmaz inş.. hastane kantininde mecburen tost yedim çayla.. dengelicem inş..

Kızlar ben şimdi hastaneden çıktım.. serum yedim.. büyük ihtimal şişkinlik yapıcak ama cumaya kalmaz inş.. hastane kantininde mecburen tost yedim çayla.. dengelicem inş..
Çok çok geçmiş olsun.Sagligin yerinde olsun da her şekilde toparlarsin o dert edilecek durim degil.

Haydi ben kaçar biraz hareket lazım
Geçmiş olsun sağlık yerinde olsunda gerisi düzelir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…