- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Toparlicamgördüm gördüm
dedim soul bunları hüpletti
oğlunun doğum gününde yememezlik olmazdı zaten afiyet olsun
şimdi o yediklerini toparlama zamanı işte.
detoks şart.
cumaya 4 gün var istersen toparlarsın.
ilk hedefin kaçtı senin?Toparlicam
40im ciktiktan sonra en düşük gördüğüm 82.5ti o da bikac gün. Onun altinda düşmüş olmak benim için önemliydi. Oğlumun doğum gününe 7 hafta var ilk hedefime ulascam inşallah o zamana kadar.
75ilk hedefin kaçtı senin?
oooooo
Spor yapmaya pek imkanim olmuyo bulunduğum yerde dogru durust yürüyüş yapacak yer bile olmuyo.oğlum cok hareketli bi kenara koyup bisey yapamiyorum aksam o yattiktan isler bittikten sonra leslie yaomaya calisiyorum.bazen de alinacak biseyler olunca cocugu esime birakip uzun uzun yuruyup geliyorum :)oooooo
sıkı tutarsan olur :) sporla desteklersen çok rahat olur
Çok çok geçmiş olsun.Sagligin yerinde olsun da her şekilde toparlarsin o dert edilecek durim degil.Kızlar ben şimdi hastaneden çıktım.. serum yedim.. büyük ihtimal şişkinlik yapıcak ama cumaya kalmaz inş.. hastane kantininde mecburen tost yedim çayla.. dengelicem inş..
Geçmiş olsun sağlık yerinde olsunda gerisi düzelir canımKızlar ben şimdi hastaneden çıktım.. serum yedim.. büyük ihtimal şişkinlik yapıcak ama cumaya kalmaz inş.. hastane kantininde mecburen tost yedim çayla.. dengelicem inş..
Sisemi dibimden ayirmiyorumKızlar su içiyor muyuzz
Sisemi dibimden ayirmiyorum
Onu da yaptımKızlar sporları da aksatmayalım.. her gün hiç bişi yapamazsak 50 mekik çekelim
Tamam.. akşam yemeğini erken yedin mi tamamdırr.. öpücem seni.. fazla mı korkuttum gözünü neeOnu da yaptım
Korktum ben dünkü merdaneden :)
Bol bolllllKızlar su içiyor muyuzz
Içim dışım sağım solum suuuuuuKızlar su içiyor muyuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?