Sensin ŞİŞKO

Sabah 10.00
1 incir 2 bardak su
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
3 ceviz
1.5 dilim tb ekmeği

Ara 13.15
1 fincan süt

Ara 15.00
1.5 avuç ay çekirdeği
Küçük Trabzon hurması

Ara 17.00 3 dilim portakal

Akşam 18.45
1.5 kase yayla çorbası
3 yk kabak yemeği
Turp

Ara 20.30 2 bardak çay ile
10 fındık 10 fıstık 5 dut kurusu

Su 2lt
Yine çok yedim dimi

Bende menü verim

Uyanır uyanmaz
1 incir yarım ceviz

12.30da kahvaltı
2 yumurta ile mantarlı biberli omlet
5 zeytin
Peynir
3 çeri domates
1 salatalık
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi
Kuru Kayısı
Yarım ceviz

Akşam 19.15te
1 dilim ev yapımı pizza

Menü çok güzel afiyet olsunnn ama pizza gibi bir şeyi keşke bu kadar geç saate bırakmasaydın :)

Afiyet olsun hamiş.. bebişe yarasın..

Biliyorum canım akşama özel yemek yapmadım ev ahalisi pasta börek kurabiye gömerken dünden kalan iki köfteyi attım ağzıma bi yarım saat geçti yoğurtla arasında

Çok güzel canım

Güzel canım pizza biraz geç ama dozunda

Hadi bakalım bu cuma iyi bir eksi gelecek

Kizlar bende bugun kahvalti yok.savah oglanla yapamadim o uyuyunca ben de uyudum derken saat gec oldu.menu vereyim.

Sabah yok
Oglen 14.00
1 kase corba

Ara 15.30
1 elma
1kucuk mandalina

Aksam 17.30
1 tabak kiymali karnabahar
Salata

Su 2 lt
Sen yılbaşı hedefine bu hafta ulaşacak gibisin balım

Ben geldim menüyü vereyim gelemeyebilirim

Sabah 10
Bir has yumurta
Yarim domates
Iki zeytin
3 ceviz
Bir parça peynir
Şekersiz çay

Ara yok acıkmadım hic

Akşam
Iki kepçe kelle paça çorbası
Bir tabak küçük karnabahar yemeği
Salata

su 2 litre
Spor yok misafir geldi

Kizlar ya oğlum bugun gunduz yine az uyudu aksam da 8 bucukta uyuttum 9 bucuk olmadan uyandi ve simdi uyudu mahvolduk uyutcaz diye.Grip de oluyo burun akıntısı oksurugu var.Sabah da erken kalkcaz doktora gitmemiz lazim.Spor da yapamıyorum o uyumayinca cok hantal hissediyorum kendimi.

Çok geçmiş olsun ya kış ayları gerçekten zor geçiyor bebekli ailelere..

Bir yemek yapıp onu 3 4 gün bile yiyebilirsin :)

Teşekkürler canım benim
Dun ispanagi fazla yaptim aslinda bugunde yiyeyim die esim gece kalkmis yemis hepsini.kavga ettm hatta yemegim yok yapamiyorumda ac kaliyrm dedm disaridan soyle diyor o hatayi yaptigim icin bu hale geldm zatdn dedm:)

Kizlar bende bugun kahvalti yok.savah oglanla yapamadim o uyuyunca ben de uyudum derken saat gec oldu.menu vereyim.

Sabah yok
Oglen 14.00
1 kase corba

Ara 15.30
1 elma
1kucuk mandalina

Aksam 17.30
1 tabak kiymali karnabahar
Salata

Su 2 lt
Guzel:) bende yarin yapaym kiymali karnabahar taktim buara zaten :)

Haklisim cnm ama dayanadm oylede seviyorumki o form limonli biskuviyidaha yemem ama

Dun ispanagi fazla yaptim aslinda bugunde yiyeyim die esim gece kalkmis yemis hepsini.kavga ettm hatta yemegim yok yapamiyorumda ac kaliyrm dedm disaridan soyle diyor o hatayi yaptigim icin bu hale geldm zatdn dedm:)
Canım köfte salata söyle dışardan

Bu adamlar da fena zayıf olalım isterler içten içe ama sabote de ediyorlar çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…