- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Bana da bir aşk acısında olmuştu ama çok kısa bir acı oldu sonra gelsin iştahlı günlerValla bana da senelerdir olmuyobi keresinde cok fena aşık olduydum acildiydim sonra gorusmemistik o dönem yemeden icmeden kesilmistim cidden bak
Menü çok güzel afiyet olsunnn ama pizza gibi bir şeyi keşke bu kadar geç saate bırakmasaydın :)Bende menü verim
Uyanır uyanmaz
1 incir yarım ceviz
12.30da kahvaltı
2 yumurta ile mantarlı biberli omlet
5 zeytin
Peynir
3 çeri domates
1 salatalık
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Kuru Kayısı
Yarım ceviz
Akşam 19.15te
1 dilim ev yapımı pizza
Malum kardeşim bizde misafir.. o pizzayı çok seviyor.. anca yemek hazır oldu bizim oğlanla.. durmadı bi..Menü çok güzel afiyet olsunnn ama pizza gibi bir şeyi keşke bu kadar geç saate bırakmasaydın :)
Afiyet olsun hamiş.. bebişe yarasın..Sabah 10.00
1 incir 2 bardak su
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
3 ceviz
1.5 dilim tb ekmeği
Ara 13.15
1 fincan süt
Ara 15.00
1.5 avuç ay çekirdeği
Küçük Trabzon hurması
Ara 17.00 3 dilim portakal
Akşam 18.45
1.5 kase yayla çorbası
3 yk kabak yemeği
Turp
Ara 20.30 2 bardak çay ile
10 fındık 10 fıstık 5 dut kurusu
Su 2lt
Yine çok yedim dimi
Biliyorum canım akşama özel yemek yapmadım ev ahalisi pasta börek kurabiye gömerken dünden kalan iki köfteyi attım ağzıma bi yarım saat geçti yoğurtla arasındacanım çok güzel ama köfte ile yoğurt olmaz.. köfte salata ile tüketilmeli
Herkes yazmış bende yazim.. form bisküvi nee?? Hadi azcık makarna olsun ama paketli beslenmemeye çalışalım
afiyet olsun +10000000 :))
cnm senin menüler bu ara çok güzel.. inş karşılığını alacaksın:))
Ah bu kardeşler.. benimki de yeni gitti. Evde abur cuburlar pudingler her gün detaylı yemeklerMalum kardeşim bizde misafir.. o pizzayı çok seviyor.. anca yemek hazır oldu bizim oğlanla.. durmadı bi..
Çok güzel canımSabah 10.00
1 incir 2 bardak su
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
3 ceviz
1.5 dilim tb ekmeği
Ara 13.15
1 fincan süt
Ara 15.00
1.5 avuç ay çekirdeği
Küçük Trabzon hurması
Ara 17.00 3 dilim portakal
Akşam 18.45
1.5 kase yayla çorbası
3 yk kabak yemeği
Turp
Ara 20.30 2 bardak çay ile
10 fındık 10 fıstık 5 dut kurusu
Su 2lt
Yine çok yedim dimi
Güzel canım pizza biraz geç ama dozundaBende menü verim
Uyanır uyanmaz
1 incir yarım ceviz
12.30da kahvaltı
2 yumurta ile mantarlı biberli omlet
5 zeytin
Peynir
3 çeri domates
1 salatalık
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Kuru Kayısı
Yarım ceviz
Akşam 19.15te
1 dilim ev yapımı pizza
Hadi bakalım bu cuma iyi bir eksi gelecekMenü vereyim
Sabah 1 bardak süt
Ara sade kahve 3 ceviz
Ögle: 1 kepçe çorba
2 3 kaşık patates kavurma ve 3 kaşık salata
Ara avuç içi fıstık 1 incir
Ara türk kahvesi 2 kuru kayısı
Akşam 1 kase çorba 4 köfte ve 4 kaşık yoğurt
Ara sütlü kahve
Su 2 litre
Sen yılbaşı hedefine bu hafta ulaşacak gibisin balımKizlar bende bugun kahvalti yok.savah oglanla yapamadim o uyuyunca ben de uyudum derken saat gec oldu.menu vereyim.
Sabah yok
Oglen 14.00
1 kase corba
Ara 15.30
1 elma
1kucuk mandalina
Aksam 17.30
1 tabak kiymali karnabahar
Salata
Su 2 lt
Çok geçmiş olsun ya kış ayları gerçekten zor geçiyor bebekli ailelere..Kizlar ya oğlum bugun gunduz yine az uyudu aksam da 8 bucukta uyuttum 9 bucuk olmadan uyandi ve simdi uyudu mahvolduk uyutcaz diye.Grip de oluyo burun akıntısı oksurugu var.Sabah da erken kalkcaz doktora gitmemiz lazim.Spor da yapamıyorum o uyumayinca cok hantal hissediyorum kendimi.
Dun ispanagi fazla yaptim aslinda bugunde yiyeyim die esim gece kalkmis yemis hepsini.kavga ettm hatta yemegim yok yapamiyorumda ac kaliyrm dedm disaridan soyle diyor o hatayi yaptigim icin bu hale geldm zatdn dedm:)Bir yemek yapıp onu 3 4 gün bile yiyebilirsin :)
Teşekkürler canım benim
Guzel:) bende yarin yapaym kiymali karnabahar taktim buara zaten :)Kizlar bende bugun kahvalti yok.savah oglanla yapamadim o uyuyunca ben de uyudum derken saat gec oldu.menu vereyim.
Sabah yok
Oglen 14.00
1 kase corba
Ara 15.30
1 elma
1kucuk mandalina
Aksam 17.30
1 tabak kiymali karnabahar
Salata
Su 2 lt
Haklisim cnm ama dayanadm oylede seviyorumki o form limonli biskuviyicanım çok güzel ama köfte ile yoğurt olmaz.. köfte salata ile tüketilmeli
Herkes yazmış bende yazim.. form bisküvi nee?? Hadi azcık makarna olsun ama paketli beslenmemeye çalışalım
afiyet olsun +10000000 :))
cnm senin menüler bu ara çok güzel.. inş karşılığını alacaksın:))
Canım köfte salata söyle dışardanDun ispanagi fazla yaptim aslinda bugunde yiyeyim die esim gece kalkmis yemis hepsini.kavga ettm hatta yemegim yok yapamiyorumda ac kaliyrm dedm disaridan soyle diyor o hatayi yaptigim icin bu hale geldm zatdn dedm:)
Dun ispanagi fazla yaptim aslinda bugunde yiyeyim die esim gece kalkmis yemis hepsini.kavga ettm hatta yemegim yok yapamiyorumda ac kaliyrm dedm disaridan soyle diyor o hatayi yaptigim icin bu hale geldm zatdn dedm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?