• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Yaaaa ciddi misin sennn çok teşekkürler böyle düşünmen ve birilerine anlatman çok hoşuma gitti gerçektennn

Aaa kaç kg vermek istiyorsun tekrardan
3 kilo daha vermek istiyorum canım akşam söyledim eşime yok artık dedi :)) eski kıyafetlerimin hepsi oluyo daha önce 49 larda gördüm ama 52 iyidir. İnsanoğlu doyumsuz hep daha iyisini istiyo :)

3 kilo daha vermek istiyorum canım akşam söyledim eşime yok artık dedi :)) eski kıyafetlerimin hepsi oluyo daha önce 49 larda gördüm ama 52 iyidir. İnsanoğlu doyumsuz hep daha iyisini istiyo :)
Aynen insanoğlu getçekten doyumsuz ama şu da var ki insan diyor ki 10 kg verdim neden 5 daha vermeyeyim..

Yok kızzzz çok küçük hele bir trafiği var alışmak çok zaman alıyor biraz garip, tabiki mecbur alışıyoruz biz tayinciler gezip duruyoruz
Buranin kilometre basina olan kirmizi isiklari ve uzun sureleri bizide bezdirdi canm disari cikasimiz gelmiyor 70 saniye beklioz kirmizi isikta yesil isik 20 sn:sinirli:

Kilo verdikçe vermek istiyor insan ama hedefler oldukça daha güzel oluyor her hedefe ulaşmak çok büyük mutluluk
Gerçekten öyle diyetin her bir anı büyük mutluluk asıl
Ben de tasinip duzenimi oturtunca 1 aylik jiliana baslicam inşallah. Bingil bi.gil olmak uzereyim iyice.toparlanmam lazim.
Sarkman oldu mu canım
Kizlar merhaba.sabah annemlere kavustum sukur kardesim beni gorur gormez :oha: dedi.cok kilo vermissin dedi normalde dogum oncesi kiloma 5 kilo var daha dogumdan onceki gbi olmussum dedi.annemde oyle dedi gitmis kilolarin die daha bes kilo var dedm yok kizim ayni eskisi gbi olmussum dedi cok mutlu oldm ya
Yaaa ciddi misin ne kadar güzel gerçekten. Uzun zamandır görmeyen kişiler asıl anlar farkı :) çok mutlu edici bir haber

Kizlar merhaba.sabah annemlere kavustum sukur kardesim beni gorur gormez :oha: dedi.cok kilo vermissin dedi normalde dogum oncesi kiloma 5 kilo var daha dogumdan onceki gbi olmussum dedi.annemde oyle dedi gitmis kilolarin die daha bes kilo var dedm yok kizim ayni eskisi gbi olmussum dedi cok mutlu oldm ya
Çok sevindim canım bu tepkiler dahada motive ediyor insanı, ayrıca gözün aydın ;)

Canım onda spor yaparak zayiflamamizin etkisi var :) bu tepkileri duyunca yiyesi kaciyor insanin

3 lt su
130 dakika yürüyüş artı koşu
60 dakika ağırlıklarla fitness yaptım spor salonunda
20 dakika bisiklet
5 dakika kürek çekme
50 jumping jack
20 yarım şınav

Sabah 11.15
Yulaflı krep
1 kibrit kutusundan az peynir
Çeyrek salatalık
2 cherry domates
4 bardak çay

Ara 13.30
Nescafe
1 avuç leblebi

Ara 15.45
Nescafe
4-5 tane bitter ve kahveli draje

Akşam 18.30 gibi yicez pişiyor şu an
4 köfte
Sebze sote
1 etimek

Alınan 750 küsür kcal
Yakılan 650 kcal

kızlar sabah Türkiye geneli kpss denemesi var çok heyecanlıyım. telefonum arızalı giremem buraya yarın pek. ordan da kuzenim gelecek yarın şehirdışından onu gezdirriim filan akşam olur. öptüm hepinizi şimdi ders çalışayım azcık

Misafirlikteyim kizlar vedalasma turlarina basladim menumu vermeye gelcem sonra
çok heyecanlı gerçekten ya. tamamen başka bir ile gideceksiniz hadi bakalım :) eskişehir'i ben çok sevmiştim ilk çıkmaya başladığımızda erkek arkadaşımla gitmiştik çok sevmiştik yaşanacak şehir bence :) ama her daim soğuk oluyor geceleri :)

Kizlar menu bildirimine geldm cok yogundum bugun
Sabah kahvalti 3 ceri domates bir kibrit kutusu az tuzlu tulum peyniri 1 haslanmis yumurta bir koy biberi yarim salatalik 2 zeytin
Ara 3 bardak sekersiz cay bir cok kucuk dilim kakaolu kek browni dedi ama kek gbiydi bide cok ufak yedm yorgunluktan istah yoktu
Aksam bol bol salata haslanmis tavuk gogsu bir kase mercimek corbasi
Su 1 bucuk litre olmustur gecede icerm

Canlarim menü vermeye geldim.Bu iki hafta beni de menulerimi de idare edin biraz karisiklik olabilir.

Sabah 11.30
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
1 bardak sekersiz cay

Ara 12.30
Az sütlü nescafe

Ara 15.30
Yarım ayva

Akşam 20.00(gec oldu.misafirlikteydim yine mükemmel pastali borekli sofra vardi )

1 kase tarhana corbasi
1 tane az bulgurlu kiymali lahana sarmasi
5 sarmanin da lahanalari (icini oglum yedi)
1 yk tursu kavurmasi
1 bardak sekersiz cay

Simdi yesil cay

Su 2lt.

Oglumu uyuttum toplanmaya devam.

Allah kolaylik versn canm basarilar♡
teşekkür ederim canım benim
Kizlar menu bildirimine geldm cok yogundum bugun
Sabah kahvalti 3 ceri domates bir kibrit kutusu az tuzlu tulum peyniri 1 haslanmis yumurta bir koy biberi yarim salatalik 2 zeytin
Ara 3 bardak sekersiz cay bir cok kucuk dilim kakaolu kek browni dedi ama kek gbiydi bide cok ufak yedm yorgunluktan istah yoktu
Aksam bol bol salata haslanmis tavuk gogsu bir kase mercimek corbasi
Su 1 bucuk litre olmustur gecede icerm
kek hiç hiç hiç olmamış
Canlarim menü vermeye geldim.Bu iki hafta beni de menulerimi de idare edin biraz karisiklik olabilir.

Sabah 11.30
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
1 bardak sekersiz cay

Ara 12.30
Az sütlü nescafe

Ara 15.30
Yarım ayva

Akşam 20.00(gec oldu.misafirlikteydim yine mükemmel pastali borekli sofra vardi )

1 kase tarhana corbasi
1 tane az bulgurlu kiymali lahana sarmasi
5 sarmanin da lahanalari (icini oglum yedi)
1 yk tursu kavurmasi
1 bardak sekersiz cay

Simdi yesil cay

Su 2lt.

Oglumu uyuttum toplanmaya devam.
dediğin masaya rağmen menü süper afiyet olsun

Back
X