- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Hosbuldum canim. Ben çalışma hayatına adapte olmaya calisiyorum :)Günaydın kizlarrr nasilsinizzz bernacim gelmişsin hoşgeldin tatlım
Yihuuuuuuuuuuu çok güzell bir haber buuuu amaaaaaaaHosbuldum canim. Ben çalışma hayatına adapte olmaya calisiyorum :)
Bu arada bugunku tartima gore 2.1 kg daha verirsem son 15 yilda gordugum en dusuk kiloyu gorecegim
4.5 sene once zayiflamistim hi.o zamanki kiyafetlerimden giyiyorum artik.Yihuuuuuuuuuuu çok güzell bir haber buuuu amaaaaaaa
Yaaaa ne güzel vallahi çok sevindim canım4.5 sene once zayiflamistim hi.o zamanki kiyafetlerimden giyiyorum artik.
Sagol canim darisi basina inşallahYaaaa ne güzel vallahi çok sevindim canım
İyi canım sen nasılsınGünaydın kizlarrr nasilsinizzz bernacim gelmişsin hoşgeldin tatlım
Sağol kuşum iyice bir deri bir kemik kalacaksın bakıyorum daİyi canım sen nasılsın
Ayyyy hosgeldinn daha bu sabah aklimdan gectin valla.Napiyosun nasilsin dondun muKızlar Selamlar nasılsınız
Döndüm önceki gece canım çok iyiyim sen nasılsınAyyyy hosgeldinn daha bu sabah aklimdan gectin valla.Napiyosun nasilsin dondun mu
Çalışmaya alışmaya çalışıyorum canım başka bişey yok işte ev okul cocuk fln :)Döndüm önceki gece canım çok iyiyim sen nasılsın
Taşındınız dimi evini filan yerleştirdin mi düzenin oturdu muÇalışmaya alışmaya çalışıyorum canım başka bişey yok işte ev okul cocuk fln :)
Tasindik canim yerleştim şükür bitti.calismaya da başladım. Oldugu kadar artik bundan sonrasi :) cok bi hevesim yok hicbir seye bu aralarTaşındınız dimi evini filan yerleştirdin mi düzenin oturdu mu
Düzelir ya oturtun düzeninizi iyice her şey hallolur moralin de yerine gelir :) ne iş yapıyorsunTasindik canim yerleştim şükür bitti.calismaya da başladım. Oldugu kadar artik bundan sonrasi :) cok bi hevesim yok hicbir seye bu aralar
Ogretmenim canimDüzelir ya oturtun düzeninizi iyice her şey hallolur moralin de yerine gelir :) ne iş yapıyorsun
Aaa ne güzel ne öğretmeniOgretmenim canim
E matematik61 :)Aaa ne güzel ne öğretmeni
Pardon ya kafa gitti kahkaha attım salaklığımaE matematik61 :)
Yok canim estağfurullah :)Pardon ya kafa gitti kahkaha attım salaklığıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?