• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Benim eski
Tartım bu idi her yerde farklı tartıyor mu senşn de
Ben tartiyi ayaklari sallanmayack şekilde bi fayansa ortaliyorum sonra bi su sisesi veya dambil ile kontrol ediyorum. Once su sisesini tartiyorum sonra kendimi tartiyorum sonra da beraber tartiliyorum sonuc dogruysa ordan baska yerde tartilmiyorum :)

Ben tartiyi ayaklari sallanmayack şekilde bi fayansa ortaliyorum sonra bi su sisesi veya dambil ile kontrol ediyorum. Once su sisesini tartiyorum sonra kendimi tartiyorum sonra da beraber tartiliyorum sonuc dogruysa ordan baska yerde tartilmiyorum :)
Mantıklı ama tefal her yerde aynı tartıyor

20180302_134714.webp
resimli,ispatlı :))

maşallah sana bende 60 olsam yeter diyorum ama 55 olduğum zamanları bilince düşebilsem keşke o kilolara ama hayal gibi geliyor iştahım çok açık
Diyetin ilk günleri çok zor.. az yiye yiye miden küçülecek ;) ben 15 gün diyeti bıraktım tekrar motive olup iştahımı kapatmak düzene sokmak 15 günümü aldı.. 1 ay gitti..

Kızlar az önce fark ettim aynada hiç bakmamıştım benim bacaklarımda acayip selülit vardı şu an hiç ama hiç yok... 1 aydır acayip diyetimi bozdum çok emek verdim bu duruma yazık etmek istemiyorum. Hedefim Mayıs başı kuzenimin düğününde dek 50 kg olmak.. bir daha cozutmak adla yok.. Bugün son.. yarın eski bilinmeyen dönüyor.

Kızlar az önce fark ettim aynada hiç bakmamıştım benim bacaklarımda acayip selülit vardı şu an hiç ama hiç yok... 1 aydır acayip diyetimi bozdum çok emek verdim bu duruma yazık etmek istemiyorum. Hedefim Mayıs başı kuzenimin düğününde dek 50 kg olmak.. bir daha cozutmak adla yok.. Bugün son.. yarın eski bilinmeyen dönüyor.
Sana güveniyorum bilinmeyen :))

Back
X