• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Herkese iyi aksamlar
Bugünkü sporum
1saat 40 dakika yürüyüs
100×2:200 puan
Kahvaltiya misafirim vardi.
Aksamda disarda yemege gittik
Bol kalorili bir gün gecirdim ama ögleyin yürüyüsümü yaptim
@MiuLego kaptanim
Ooo tamam spor gayet iyi canım bayram bitimine kadar yediğime içtiğine bişey demiyorum sporsuz bırakma yeter :KK19:

Herkese iyi aksamlar
Bugünkü sporum
1saat 40 dakika yürüyüs
100×2:200 puan
Kahvaltiya misafirim vardi.
Aksamda disarda yemege gittik
Bol kalorili bir gün gecirdim ama ögleyin yürüyüsümü yaptim
@MiuLego kaptanim
Ooo tamam spor gayet iyi canım bayram bitimine kadar yediğime içtiğine bişey demiyorum sporsuz bırakma yeter :KK19:

Ben citirim yani bence:KK30: sana özelden foto atam mi aus kaptanım :rolleyes:

900 gr almak mi ya hu, valla ayakta alkışlanacak kadınsın maşallah lar sana gelsin kaptanım :KK36:

Ben çok almış sayılmam kaptanım 63 62 civarlarında dolanıyorum ama @MiuLego :sus:

Çok beklersin :KK47:ben buradayım :süslü:

Beni alabilirisn beni beni :rolleyes: izin dönüşü geleyim de mezun olayım olur mu olur mu :rolleyes:

Ben seni etiketlerim kaptanım miusun kilosu sır olarak kalmamalı :KK70:
Hain dom dom:KK47:

işte aradığım kan :deli:

!___Sensin ŞİŞKO___! daki gözüm kulağım ol benim , ajanım ol ... miu yu ispiyonla yeter :KK70::KK70::KK70:

62-63 iyidir iyi ... :KK19: miu gibi 53 ten 63 e çıkmadıktan sonra :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Tabiki seve seve zaten kendileri bu hafta bana yenildiler :süslü:(bkz 1. Sayfa)

Zaten miu bu gidişle 60 lara çıkacak hem de benim yüzümden diye diye yaoacam :KK70:

Screenshot_20170827-142216.webp

:110:
63 müüü:skandal:
:süslü:Çok beklersiniz tevafuk55 tevafuk55 u sürekli ban latayım da kodeste ömrünü geçirsin görün siz:63:
Kız birara çok s3vdigim bir insan heryere girmeyin annem kurt kapar demişti ( Ausencia Ausencia ) bu vecize kk ündeki misyonum oldu bdv nın kapısını bile aralamiyim :p o bakımdan bekle gülüm bekle :-)

Yok ya hemen alamazsın bence ya . O kadar emek harciyoruz insallah karşılığını aliriz ufak kaçamaklar da olur ya ne yapalim artık. Yakınmış kilolarımiz senin kilo kaynağın ne canım ? :)
Doğuştan :KK70:Yani hayatım boyunca düzenli olarak istisnasiz kilo aldım lisede 55 tim uni. De 60 evlendim 69 çocuk 78
Sonra 64 de inmiştim 2. Oldu :ukala::ukala:

Back
X