• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Kizlar evde internette yaptiginiz zayiflamada etkili egzersizleriniz varmi varsa paylasirmisiniz
Screenshot_20170807-101454.webp
Screenshot_20170816-124242.webp
Screenshot_20170819-001445.webp

Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
Bu arada dogumdan sonra ilk regl donemim tartıda artı gördüm zaten bayramda çok dikkat etmedim ama çabaladım peki şimdi ben ne zaman tartilmiyim acaba tam bittiğinde şişkinlik inermi yoksa birkaç gün sonramı daha iyi oluyor
Sağlıklı beslenmeye kaldığımız yerden devam

Bebegimi emziremiyorum malesef 1 ay emebildi sonra sutum kesildi stresten vs.
Anladım canım kısmet stres yapma lütfen şimdi yarın başla o zaman hemen gider kilolar spor olarak Leslie ile başlayabilirsin 1-2-3 bunlar ideal günlük 3 mil Leslie yapıp akşamına da Leslie 1 mil yaparsan süper kilo verirsin Karatay ile

tevafuk55 tevafuk55 ay ders anlatmayı nasıl özledim okulu öğrencileri günde 6 saat üst üste girdiğim dersleri sınav kağıdı okumayı ne kadar sinir oksam da sınav sonuçlarını bilgisayara girmeyi bile ay 2 yıldır evdeyim ben
Valla kuzum aklımız ne kadar evde de kalsa okul ve çalışmak benim.icin farklı bir yer olduğu için dinlenme gibi oluyor :)) sırf bu yönü bile iyi geliyor insana dışarı çıkabilme olanağı falan:))
İnşallah kilolardan kurtulmak istiyorum evet eşim sorun etmiyor ama kendi ailem sürekli her görüşmemizde aynı kiloda olmama rağmen uzun süredir aynı kilodayım ama dev gibi olmuşsun çok kötü kilo almışsın deyip duruyor evet kilo vermiyorum ama almıyorum da onlara göstermek istiyorum inanın bıktım artık
Ne kadar da ayıp etmişler kuzum hiç olurmu öyle şeyler.. beraber verelim onlara da cevap olsun seni kırıyorlarsa sende cevaplarını ver bence :tokat:
Cok diyet denedim ama iradesizligim yuzunden basaramadim bekarken 25 kilo vermistim yuruyus be aksam 6 dan sonra hicbisry yemeyerek (yogurt haric)2 bucuk ay once dogum yaptim 110 kiloyla 98 e dustum ama sonradan 104 e ciktim memlekete gittim yedimde yedim sut olsun diye en buyuk yanlisi yaparak 24 yasindayim bu kiloyla kalmak istemiyorum birbirimize destek olup atalim su kilolari psikolojimde bozuluyor esim kucucuk bisry dese hemen beni begenmiyormu diye dusunup duruyorum sinirlerim cok bozuk bu kilolar yuzunden
Hos geldin canim :KK68:
Sen yeter ki iste bizden sana tam destek gelir canım. Muhakkak başlangıç halinin fotosunu çek 20 30 kilo sonra aynı kıyafetlerle hayal et yeter ki gerisi gelir.. bu arada karatay mi yapmayı düşünüyorsun..

Back
X