• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Kesinlikle katılıyorum zaten vücudun yakıyordur insan kendi vücudu tanıyıp ona göre beslenip davranınca sıkıntı çekmiyor işte mesela benim vücudum hareketsiz bir hayatı kaldırmıyor sağlığım etkileniyor direnci düşüyor o yüzden aktif ve sporlu bir yaşam seçmek zorundayim ama yaşadığım yerde spor salonu bulamadım kendimce çabalıyorum
Internette kendine uygun birçok video bulabilirsin hem yanlız yapıyor gibi olmazsin

Günaydın hanımlar
Gine sporla başlamayı düşünüyorum spor yapma düşüncesi bile beni mutlu ediyor
Screenshot_20170903-161717.webp
Screenshot_20170904-013148.webp
ve arkadaşlar öncelikle kendime söylüyorum bayram bitti yedik yemedik geçti geriye bakıp üzülmenin modumuzu düşürmenin faydası yok gün bu gun
Screenshot_20170829-214220.webp

:KK43:
detoks yapcam ben perşembe yarın da azcık yicem

kız aynı ben de vücut sistemimi mahfettim ya 6-7 günde ufff:kızgın:

Allah korusun gülbem ya :KK42:
Asla istemiyorum yemiycemmmmm:KK34:

kız anlamadım ben de.. eskiden de böyleydim ben hunharca yerdim. bir kaç gün yiyince vücut o günlerini hatırladı galiba:KK42:

spor?????
çubukla kahvaltı mı olurmuş :KK12:(eskiden benim de favorimdi bayılırım)
Spor yapmadım dışarıdaydım geç geldim canım.
Bu akşamda dışarıda olma ihtimalim war :(
Ondan sonra rahatım. Bu hafta böyle oldu...

3.5 lt su içmişim bugün kızlar..

Akşam da spora gidicem daha..

Herhalde 5 lt su içicem bugün. Akşam da kiraz sapı çayı içerim ödem varsa gitsin artıların hepsi inşallah ödemdir kilo değildir :dua::KK17:
Böbreklerini yoracaksın canımya 3 lt bende kafii değil mii o_O

Spor yapmadım dışarıdaydım geç geldim canım.
Bu akşamda dışarıda olma ihtimalim war :KK43:
Ondan sonra rahatım. Bu hafta böyle oldu...

Böbreklerini yoracaksın canımya 3 lt bende kafii değil mii o_O
dün çok susdadım anlamadım ben de.
Fazlası zararmış çünkü biliyorum

Internette kendine uygun birçok video bulabilirsin hem yanlız yapıyor gibi olmazsin
Günaydın herkese
Ben de tam olarak onu yapiyorum leslie zumba o şekilde ama ah şu geç uyanmalarim olmasa bide millet öğle yemeği yiyecek ben daha kahvaltı yapmadım ya utanıyorum

Aynen kuzumm zararlı fazlası böbreklere..

Benim midem kaynıyor ve bulantı yapıyor, sıcak bir çorbaya ihtiyacım varrr iyi değilim :KK43:
Aaaaaa hayrolsun neden ki.
Senin yemekhane vardı çoba vardır iç hemen
Üzüldüm şimdi ne bozdu mideni acaba

Back
X