Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum maşallah ♡☆♡☆♡ cidden çok büyük emek var. ellerine sağlık ♡☆♡☆♡KIZLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRR
1. sayfayı güncelledim bi bakın hele :)
ay cnım teşekkür ederim..kuzum maşallah ♡☆♡☆♡ cidden çok büyük emek var. ellerine sağlık ♡☆♡☆♡
rica ederim kuzum olanı söyledim ♡☆♡☆♡ böyle aradan çıktım amaay cnım teşekkür ederim..![]()
Sen çık böyle aradan :)rica ederim kuzum olanı söyledim ♡☆♡☆♡ böyle aradan çıktım ama![]()
Benim bugün sporda off günüm oturuyom iş bittiNapiyosunuz ya herkes sporda mi![]()

Ooo süper akşam spor listesine ekleeve yeni geldim bittim kızlar 20000 adım atmışım :)
zayıflama topiği olunca pek rahatsız etmek istemiyorumSen çık böyle aradan :)
Benim bugün sporda off günüm oturuyom iş bitti
Ooo süper akşam spor listesine ekle
Kaç kilosun 40 mızayıflama topiği olunca pek rahatsız etmek istemiyorumyoksa çenem çok fenadır
![]()
3 ay önce doğum yaptım 56 kiloydum bayramda annemgile gidince 57 olarak döndümKaç kilosun 40 mı![]()
Git burdan3 ay önce doğum yaptım 56 kiloydum bayramda annemgile gidince 57 olarak döndümboyun 174 . siz bıçaklamadan kaçıyım en iyisi
![]()
yaaaGit burdan![]()
yaa sen benden daha zayıfsın ama =/Git burdan![]()
3 ay önce doğum yapıp 56 kilo olmak nedir yaaaayaaacidden genlerden gelen bir şey =/ özür dilerim
Kız ben yerden bitmeyimyaa sen benden daha zayıfsın ama =/
kuzum yediğime dikkat ediyorum ama su içsem yarıyorlardan değilim :)3 ay önce doğum yapıp 56 kilo olmak nedir yaaaa
172 boy nedir
Anaaammm
Kız yiyip yiyip kilo almayanlardan mısın?
Yoksa dikkat ediyor musun?
Ay bi maşallah bırakayım şuraya
Bir de kıskançlıktan öldü emojisi bırakayım![]()