• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

@MiuLego arkadaşı eskiden tanirim referans verebilirim gayet iradeli ve çabalayan arkadaşımız:KK66: vilmacim boy kilo hedef yas ve kendi bilgileirni yaz is evlilik cocuk gibi...

Iyiyim kuzum bizim son topikten bu zamana benden 5 6 kilo gitti canım. Zaten çok kilom kalmadı artık:KK66:

Çok sevindim :KK36::KK36::KK36:

tamam balım kendisi de katılmak isterse biz burdayız hoş gelir :)
tamam balım kendisi de katılmak isterse biz burdayız hoş gelir :)

Merhaba,

Katılmayı çok isterim.
İnşallah sizlerinde desteği ile hedef kiloma ulaşırım.

Boy: 1,58
Kilo: 84 ( En son tartıldığımda , bir süredir tartılmadım. tartılıp günceli yazarım)
38 yaşındayım hatta 39 girmek üzereyim

Merhaba,

Katılmayı çok isterim.

Kilo: 84 ( En son tartıldığımda , bir süredir tartılmadım. tartılıp günceli yazarım)
Canım hoşgeldin. . İnş ilk hedefin 7li rakamları görmek olsun ;) bugün menü paylaşarak başlayabilirsin :))

Canım hoşgeldin. . İnş ilk hedefin 7li rakamları görmek olsun :KK66: bugün menü paylaşarak başlayabilirsin :))

İnşallah kısa sürede görürüm 7'li rakamları

Menüm;
Sabah: Peynirli omlet, 7 zeytin, 2 dlm ekmek
Öğle: Köfte, Salata, ince 1 dlm kavun
Yedim
Ve Akşam: Kıymalı patlıcan ve yoğurt yemeyi planlıyorum. Akşam misafirimiz var, onlarla otururken meyve ve belki çok az çerez yerim :)

İnşallah kısa sürede görürüm 7'li rakamları

Menüm;
Sabah: Peynirli omlet, 7 zeytin, 2 dlm ekmek
Öğle: Köfte, Salata, ince 1 dlm kavun
Yedim
Ve Akşam: Kıymalı patlıcan ve yoğurt yemeyi planlıyorum. Akşam misafirimiz var, onlarla otururken meyve ve belki çok az çerez yerim :)
Canım akşam yemeği kaçta?? Yemekten sonra meyve ve çerez yeme artık bence.. direk yağ olur.. misafire ver.. ayıp olur dersen tabağına koy ama yeme ;)

Canlar napıyorsun ?
yoğun bi hafta sonu idi ... şimdi bi kafam dingin size de bakayım dedim :KK200:
Aus kaptanım hoş geldin :KK68: benim için de çok yoğun bir gündü kızım 1.sinifa başladı :KK51: onun telaşı üzerne birde 7 kilo undan tarhana hamuru nu hazırlayınca ben :silah:

Merhaba,

Katılmayı çok isterim.

Hoş geldin canım benim :KK60:

Aus kaptanım hoş geldin :KK68: benim için de çok yoğun bir gündü kızım 1.sinifa başladı :KK51: onun telaşı üzerne birde 7 kilo undan tarhana hamuru nu hazırlayınca ben :silah:
Kolay gelsin kuzum Allah yedirmeyi nasip etsin mini mini birlerede kolay gelsin aman okula da baslarmis:KK61:

Merhaba,

Katılmayı çok isterim.

Hosgeldin canım bende 83.5'um, kilomuz aynı sayılır insallah birlikte vericez kurtulcaz bu kilolardan :KK50:

Kızlar dr a giderken biraz inçe giydim aynı kiloda gittim geçen seferki çok iyi gidiyorsun hedefinde doğuracaksın filan dedi içten güldüm tabi aynen hocam dedim halbu ki 1.5 kilo artıdayım daha ben :)

Back
X