Sensin ŞİŞKO

Akşam eşim çiğ köfte alacakmış çocuklar istemiş, şimdi yemesem triplenecek :ukala:Rejim yapmak iyi hoşta milleti ikna etmek zor:işsiz: Yedirince mutlu olan bir milletiz:KK59:
Cnm şöle yap.. marulu al içine bi çiğ köfte bol domates falan koy öle ye.. 3 tane yiyebilirsin ;) fazla ayran içme yanına şişirir..

Akşam eşim çiğ köfte alacakmış çocuklar istemiş, şimdi yemesem triplenecek :ukala:Rejim yapmak iyi hoşta milleti ikna etmek zor:işsiz: Yedirince mutlu olan bir milletiz:KK59:
Kıvırcık yeşilliğe sarıpta ye 2 tane bitti gitti...
DÜrüm yemek zorunda değilsin ki cnm.
Hem eşinin de gönlü olmuş olur...

Aynen her güzel şeyin kalorisi cok yüksek haksizlik :KK43:

Süt mısırı yemedim zaten iiki yememisim :KK70: ekmek fazla oldu haklisin canim ..

kizlar dün erkenden uyumusum menumu paylasamadim gelmisken yaziyim
Sabah: 1 kumru
Ögle: tavuklu salata ayran
Aksam: 3mercimek koftesi, corba
Ara: 1/2muz, 1seftali

Bugünkü menum:
Sabah: 2dlm kepekli ekmek, peynir zeytin salatalik
Ogle: 3 mercimek koftesi, 3 kasik bulgur pilavo, 2 yk yogurt, 1etimek
Ara: elma
Aksam: cacık

Ben yarın tarti oldugunu unutup bulgur yedim yine ve reglim gecikti:KK43:
Kız hayırlı haber mi var gerçi evli diye hatırlıyorum inşallah yanlış değildir benim de senin gibi geçti şişti karnım ama ben zaten ilacsiz olamadığım için gidip ilaç aldım haftaya olurum herhalde tartı da ne çıkar Allah bilir

Olsun 2 tane ye gönlü olsun adamın yanına çorba yap sen çorba ayran iç anlamaz bile bence

Cnm şöle yap.. marulu al içine bi çiğ köfte bol domates falan koy öle ye.. 3 tane yiyebilirsin :KK66: fazla ayran içme yanına şişirir..

Kıvırcık yeşilliğe sarıpta ye 2 tane bitti gitti...
DÜrüm yemek zorunda değilsin ki cnm.
Hem eşinin de gönlü olmuş olur...
Sağolun kızlar:KK37:Neyse bakalım bi yol çaresine bakacağım artık, olmazsa 1 tane yerim

Kızlar yarın tartı var diye bugünü erken bitirdim gerçi bundan sonra hep olacak herhalde haftaya pazara kadar eşim evde olacağı için menü vereyim
Sabah 11 00
7 zeytin 1 incir 2 tane haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik
1 kayısı büyüklüğünde nektarin 1 tane mandalina
Akşam 17 30
Yarım tabak kabak kavurma 1 kase patatesli havuclu barbunya yarım kase yoğurt
Şimdiye kadar 2 lt su içtim ayrıca yarım lt yeşilçay sodali limonlu
Geceye kadar 3 ü bulur su ayrıca bugün sadece 30 dk yürüyüş yaptım belki spor yaparım kesin değil yayalim:halay:fazlası ile tembelim şu sıra :işsiz:

Kızlar yarın tartı var diye bugünü erken bitirdim gerçi bundan sonra hep olacak herhalde haftaya pazara kadar eşim evde olacağı için menü vereyim
Sabah 11 00
Akşam 17 30
Geceye kadar 3 ü bulur su ayrıca bugün sadece 30 dk yürüyüş yaptım belki spor yaparım kesin değil yayalim:halay:fazlası ile tembelim şu sıra :işsiz:
Afiyet olsun güzel menü, gelsin eksiler

Selam kızlar bugün bı arkadasa misafirliğe gittim ondan fazla giremedim forma gerçi gitmeseydim iyidi benim oğlan yatakodasina girmiş oysa kapısı kapaliydi sadece bı anlık dalginligima geldi kadının vazosunu kırdı onuda eşi almış biraz bozuldu gibi çok mahcup oldum yerin dibine girdim yaa gidip bı vazo almayi düşünüyorum fakat anladığım kadarıyla manevi değeri varmış off çok üzgünüm :(

:hamarat::hamarat::hamarat: Bugün kiii MenüM :hamarat::hamarat::hamarat:

Sabah; 08.30
tost ekmeği 1 adet peynirli tost
Salatalık
Fincan çay şekersiz

Öğlen; 12.30
Mercimek çorbası
Bezelye (yarım kepçe)
Bir kase zeytinyağlı bamya
Göbek salata
Yoğurt
Üzüm

Akşam; 19.00
Domates çorbası
Fırında köfte 3 adet
Fırında patates
Salata
Yoğurt

Bugün 2 lt su içtim :işsiz:

Saygılarrrr @MiuLego
Canım afiyet olsun amabildiğim kadarıyla bezelyede ve mercimek çorbasında kalori cokmus ve üzüm hatta birçok diyetisyen üzümü vermiyor bile hani ucu bir arada kalorili olmamismiki

Selam kızlar bugün bı arkadasa misafirliğe gittim ondan fazla giremedim forma gerçi gitmeseydim iyidi benim oğlan yatakodasina girmiş oysa kapısı kapaliydi sadece bı anlık dalginligima geldi kadının vazosunu kırdı onuda eşi almış biraz bozuldu gibi çok mahcup oldum yerin dibine girdim yaa gidip bı vazo almayi düşünüyorum fakat anladığım kadarıyla manevi değeri varmış off çok üzgünüm :KK43:
Iyi de çocuk o ya bilerek kastı yapılan bir şey değil ya sonuçta canım yine hediye almak istersen yine al tabi

Kız onu dicektim.. iki gün üstüste hem mercimek hem bulgur.. bol su ve spor bekliyorum senden :KK66:
Valla yaptım bi hata kafam dalgın bu ara is yogun ondn sacmaladim beslenme konusinda :( 75 hedefi koydum o zaman spora baslicam kilo vermem durdugunda yani ama su iciyorum bolbol canm :)
Kumruda neymiş diye googleden baktım enfes bi şey çıktı:)) yalnız kalorisi fazla değilmi onun
2 tür var canım bi soguk sandvic türü olan ki benim yedigim de oydu kucuk ekmegi peynir domates biber..senin gördugun digeri kesin kaşar salam sucuklu olan o enfes gercekten :KK45: ben az kalorili olandan yedim gec kaldim kahvalti hazirlayamdm sabah
Kız hayırlı haber mi var gerçi evli diye hatırlıyorum inşallah yanlış değildir benim de senin gibi geçti şişti karnım ama ben zaten ilacsiz olamadığım için gidip ilaç aldım haftaya olurum herhalde tartı da ne çıkar Allah bilir
Yok kiz oyle birsey :KK53: benim de duzenli olmuyor 3 5 gün atiyor hep. 17sinde olmam gerekiyordu yine atti sogan suyu iccem birazdan 2 gun icince geliyor nazli bizimki :işsiz:

Sabah 11 00
Akşam 17 30
canım barbunyalı yemek olmamış yaa.. içinde hem patates hem havuç hem barbunya şişlik yapabilir yarın için.. onun dışında menün güzel.. yürüşünü eklersin listeye ;)

Iyi de çocuk o ya bilerek kastı yapılan bir şey değil ya sonuçta canım yine hediye almak istersen yine al tabi
Ya canım nasıl anlatsam kadın pimpirikli biri hani eşyası kıymetli olan tipler vardirya onlardan 10 15 yaşında cocuklari var onlarda öyle çocuk kumanda almış eline bı baktım oğlum Avaz Avaz bagiriyo gittim odaya çocuğun elinden zorla kumandayi almaya calisiyo kumandamizi bozacak diye ben hicbizamn yanlış bişi bile olsa elinden zorla bisiyi cekistirmem eline başka bisi verip kandirarak alırım yani diken üstünde oturdum anlicaginiz çocuk ne yapsa suç oldu bide üstüne vazoyu kırınca çok üzüldüm

Kızlar günü kapattığıma menüm gelsin.

Kahvaltı 11.30da
2 az yağda yumurta
Domates
Salatalık
Peynir taze nane
7 zeytin
1 incir
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi

Ara
1 orta boy salkım üzüm

Akşam 18 30da
Közlenmiş domates,patlıcan
1 kase sarımsaklı yoğurt

Spor da yaptım listeyi oluşturucam inş ;)

Ya canım nasıl anlatsam kadın pimpirikli biri hani eşyası kıymetli olan tipler vardirya onlardan 10 15 yaşında cocuklari var onlarda öyle çocuk kumanda almış eline bı baktım oğlum Avaz Avaz bagiriyo gittim odaya çocuğun elinden zorla kumandayi almaya calisiyo kumandamizi bozacak diye ben hicbizamn yanlış bişi bile olsa elinden zorla bisiyi cekistirmem eline başka bisi verip kandirarak alırım yani diken üstünde oturdum anlicaginiz çocuk ne yapsa suç oldu bide üstüne vazoyu kırınca çok üzüldüm
Kötü olmuş ya :(

Cnm dün seni listeye etiketledim ama :(

Back
X