Sensin ŞİŞKO

hippotalamus hippotalamus haklisin canım gerçekten çok üzgünüm kilo sebebinden sütsüz kalsın istemem
@MiuLego canim pek diyet gibi değil ama kilo almadan sağlıklı beslenerek sütümü korumam lazım ama spora devam yine menü paylaşmaya devam edeyimmi böyle kabul ederseniz
Tabiki balım aaa aşk olsun.. önce bebeğin ve sen :)

Sadece yürüyüş yapmayı dene esra.. en güzeli yürüyüş
Tmm ins daha hafif spor yapayım inanın devamlı çocuk elimde emzirip duruyorum pek yazamıyorum ama daha iyi olacağız ins sagolun kızlar
hippotalamus hippotalamus her dişte çocuk huy değiştirir yaa kilo kaybeder iştah falan ama hepsi geçer merak etme canim

Tmm ins daha hafif spor yapayım inanın devamlı çocuk elimde emzirip duruyorum pek yazamıyorum ama daha iyi olacağız ins sagolun kızlar
hippotalamus hippotalamus her dişte çocuk huy değiştirir yaa kilo kaybeder iştah falan ama hepsi geçer merak etme canim
Biliyorum cnm saol.. benimde 2. Çocuk ;)

Benim kızımda öyleydi canım. Gece yarım saate bir uyanır meme diye ağlar emerdi. Gece uykusuna hasret kalmıştım. Yapışık ikiz gibiydik her dakika memedeydi .
Ne zaman emmeyi bıraktı uykusu düzene girdi.
3 günde alıştı.şimdi çok rahatız. Sütten kesince seninki de düzelir canım
Ne kadarlikken kestin cnm emmeyi benimki 18 aylik 2 yaşa kadar emziriyim diyorum ama tabi gücüm yeterse :)

Ne kadarlikken kestin cnm emmeyi benimki 18 aylik 2 yaşa kadar emziriyim diyorum ama tabi gücüm yeterse :)
Canım ben pazartesi kestim memeden tam 2 yaşını doldurdu öyle kestim ilk günler kabus gibi idi yavaş yavaş düzeliyor gibi kalkınca biraz su içip yatıyor zamanla hiç kalkmıyormuş buna da şükür

Canım ben pazartesi kestim memeden tam 2 yaşını doldurdu öyle kestim ilk günler kabus gibi idi yavaş yavaş düzeliyor gibi kalkınca biraz su içip yatıyor zamanla hiç kalkmıyormuş buna da şükür
Çok şükür atlatmissiniz canım darısı basima senin yeni bebiste geliyo uykusuz gecelere biraz daha devam ama sonrasinda büyük bı rahatlama olucaktir eminim

Çok şükür atlatmissiniz canım darısı basima senin yeni bebiste geliyo uykusuz gecelere biraz daha devam ama sonrasinda büyük bı rahatlama olucaktir eminim
İnşallah canım ikinci nasıl olur bilmiyorum inşallah sakin olur

Screenshot_20170924-140923.webp
Screenshot_20170924-141144.webp

Pek iyi gitmiyorum kızlar 2 kilo verdim diye simardim sanırım :110: regl görmek için ilaç kullanmaya başladım buda sısirdi sanki beni verdigimi geri aldım sanki tuvalet problemi yaşıyorum ve felaket tatlı isteğim var durup durup baklava veya brovni istiyor canım fenalardayim yemedim ama zordayim kızlar help meeeeee:KK17::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Pek iyi gitmiyorum kızlar 2 kilo verdim diye simardim sanırım :110: regl görmek için ilaç kullanmaya başladım buda sısirdi sanki beni verdigimi geri aldım sanki tuvalet problemi yaşıyorum ve felaket tatlı isteğim var durup durup baklava veya brovni istiyor canım fenalardayim yemedim ama zordayim kızlar help meeeeee:KK17::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Yeme cnm yeme sakın.. ayy bu ara bende de var o salak istekler.. biraz yoruldum galiba.. ama yılmak yok yola devam etmeliyiz.. göreceğimiz eksiler bütün tatlılara değer ;)

Kızlar menümü veriyorum..

Uyanır uyanmaz 1 kuru incir 1 lt falan su..

Kahvaltı 12de..
1 yumurtalı biberli yumurtaa
Domates
Salatalık
Peynir
7 zeytin
1.5 dilim tt ekmeğe incecik kaymak ve reçel sürdüm yedim.. toplasan 1 er tatlı kaşığıdır..

Ara
Kahve ve hurma

Akşam 20de..
1.5 parça tavuk göğsü eti
3 kaşık kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
Salata

Akşam geç oldu.. dışarı çıkacaktık yemeğe bi işi çıktı eşimin çıktı onun için geç kaldık

Back
X