- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Aynı anda tevafukTabiki edilir canım sen buraya gayet güzel devam ediyorsun moralini bozma ama sana tavsiyem ağır sporlar yapma. Ağır sporlar da sütü etkiliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı anda tevafukTabiki edilir canım sen buraya gayet güzel devam ediyorsun moralini bozma ama sana tavsiyem ağır sporlar yapma. Ağır sporlar da sütü etkiliyor![]()
Tabiki balım aaa aşk olsun.. önce bebeğin ve sen :)hippotalamus haklisin canım gerçekten çok üzgünüm kilo sebebinden sütsüz kalsın istemem
@MiuLego canim pek diyet gibi değil ama kilo almadan sağlıklı beslenerek sütümü korumam lazım ama spora devam yine menü paylaşmaya devam edeyimmi böyle kabul ederseniz
Gercektenmi bunu bilmiyordum bayada spor yapıyorum yaniTabiki edilir canım sen buraya gayet güzel devam ediyorsun moralini bozma ama sana tavsiyem ağır sporlar yapma. Ağır sporlar da sütü etkiliyor![]()
Sadece yürüyüş yapmayı dene esra.. en güzeli yürüyüşGercektenmi bunu bilmiyordum bayada spor yapıyorum yani
Tmm ins daha hafif spor yapayım inanın devamlı çocuk elimde emzirip duruyorum pek yazamıyorum ama daha iyi olacağız ins sagolun kızlarSadece yürüyüş yapmayı dene esra.. en güzeli yürüyüş
Biliyorum cnm saol.. benimde 2. ÇocukTmm ins daha hafif spor yapayım inanın devamlı çocuk elimde emzirip duruyorum pek yazamıyorum ama daha iyi olacağız ins sagolun kızlar
hippotalamus her dişte çocuk huy değiştirir yaa kilo kaybeder iştah falan ama hepsi geçer merak etme canim
Ne kadarlikken kestin cnm emmeyi benimki 18 aylik 2 yaşa kadar emziriyim diyorum ama tabi gücüm yeterse :)Benim kızımda öyleydi canım. Gece yarım saate bir uyanır meme diye ağlar emerdi. Gece uykusuna hasret kalmıştım. Yapışık ikiz gibiydik her dakika memedeydi .
Ne zaman emmeyi bıraktı uykusu düzene girdi.
3 günde alıştı.şimdi çok rahatız. Sütten kesince seninki de düzelir canım
Canım ben pazartesi kestim memeden tam 2 yaşını doldurdu öyle kestim ilk günler kabus gibi idi yavaş yavaş düzeliyor gibi kalkınca biraz su içip yatıyor zamanla hiç kalkmıyormuş buna da şükürNe kadarlikken kestin cnm emmeyi benimki 18 aylik 2 yaşa kadar emziriyim diyorum ama tabi gücüm yeterse :)
Çok şükür atlatmissiniz canım darısı basima senin yeni bebiste geliyo uykusuz gecelere biraz daha devam ama sonrasinda büyük bı rahatlama olucaktir eminimCanım ben pazartesi kestim memeden tam 2 yaşını doldurdu öyle kestim ilk günler kabus gibi idi yavaş yavaş düzeliyor gibi kalkınca biraz su içip yatıyor zamanla hiç kalkmıyormuş buna da şükür
İnşallah canım ikinci nasıl olur bilmiyorum inşallah sakin olurÇok şükür atlatmissiniz canım darısı basima senin yeni bebiste geliyo uykusuz gecelere biraz daha devam ama sonrasinda büyük bı rahatlama olucaktir eminim
2. Kac aylikti canim karnindaykenmi emzirdi n ilkiniİnşallah canım ikinci nasıl olur bilmiyorum inşallah sakin olur
Valla benim ki sağdaki
Aynı anda tevafuk![]()
Ağır spor öyle yapıyor canım yürüyüş lesli değil ama plates de zararlı değildi sanki emin değilimGercektenmi bunu bilmiyordum bayada spor yapıyorum yani
Yeme cnm yeme sakın.. ayy bu ara bende de var o salak istekler.. biraz yoruldum galiba.. ama yılmak yok yola devam etmeliyiz.. göreceğimiz eksiler bütün tatlılara değerPek iyi gitmiyorum kızlar 2 kilo verdim diye simardim sanırımregl görmek için ilaç kullanmaya başladım buda sısirdi sanki beni verdigimi geri aldım sanki tuvalet problemi yaşıyorum ve felaket tatlı isteğim var durup durup baklava veya brovni istiyor canım fenalardayim yemedim ama zordayim kızlar help meeeeee
![]()