- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umAk kelebek gelmişken menü alalım :))
Çok teşekkür ediyorum cnm.. her zmn gel bekleriz.. çok seviniriz :))selamsız sabahsız direk daldım kızlar affola
arada faydalı gördüğüm hoşuma giden şeyleri sizlerle de paylaşıcam inşallahhippotalamus arkadaşın izniyle tabii:)
hepimiz bol bol enerji yakıp ideal bedenlerimize çok uzun sürmeden kavuşuruz inşallah![]()
Cnm ama böle olmaz ki.. çok sağlıksız yaa.. yumurta fln yiyemiyosan bile peynir zeytin ekmek yemelisin ya.. üzme beniSabah 10:30
Yarım dilim börek
1 bardak çay
Ara 16:00 1 çay bardağı süt zor içtim
Akşam 18:00
Yarım kalan böreğin yarısı
Sonra siyah zeytin 12-13 tane 1 dilim tb ekmeği ile
Hadi bakalım güzel bi eksi gelir inş.. spor yapıyorsan listeye ekle balım yoksa kaynar arada..Benim bugünkü menumde sabah bir haşlanmış yumurta zaytin peynir domates salatalık öğlen akşam ayran detoksu 2 5 lt su 30 dk oryantel
Afiyet olsun cnm. Kuru fasülye bebeğe gaz yapmıyo mu?? Cnm benim dikkatimi çeken menüde ekmekler.. malum diyet sıkı yapamıcaksın.. bari kahvaltı dışında ekmek yemesen.. üstelik kuru fasulye zaten karbonhidrat.. bide ekmek çok olmuş.. akşamda var..Sabah kk
Ara yoğurt ekmek
Öğlen bol bol çorba 4 kaşık kuru fasulye 1 dilim ekmek yogurt
Ara 6 7 fıstık
Aksam tarhana çorbası bir tabak et yemeği bir dilim ekmek salata
Yatınca ya kadar yine yoğurt yiyebilirim
2 litre su
aşk olsun teşekkür edecek ne var :)gelirim gülüm önemli olan birbirimizin bilgilerinden faydalanmak sağlıkla zayıflamak,Çok teşekkür ediyorum cnm.. her zmn gel bekleriz.. çok seviniriz :))
Siyah zeytin iyi gibi geldi ondan yiyeceğim inş zorlayacağım kendimiCnm ama böle olmaz ki.. çok sağlıksız yaa.. yumurta fln yiyemiyosan bile peynir zeytin ekmek yemelisin ya.. üzme beni![]()
İnssss ins gelir tmm cnm eklerimHadi bakalım güzel bi eksi gelir inş.. spor yapıyorsan listeye ekle balım yoksa kaynar arada..