- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartildim cnm 71.2 den 70.6 olmuşum dediğin gibi oldu sanırım17 eylül mü :))
cnm işte onu demek istiyorum.. gün içinde o kadar su içiyoruz artı çıkman çok normal.. sabah tartıldın mı sonuç nasıl??
Ee çok güzel değil mi :)) bugün devam mı? Spor yapsan daha da iyi olurdu eksin cnmTartildim cnm 71.2 den 70.6 olmuşum dediğin gibi oldu sanırım
Hala yarına kadar 1 günün var.. 100 gr bile olsa vermelisinBen hala yerimde sayikliyorum eksi falan yok![]()
Ay inşallah hadiii bakalımmmKızlar şekerlerr ballar..
malum bugün perşembe.. bugün en geç 18de yemek faslı hafif bi şekilde kapansın..
en az 3 lt su içilsin..
sporlar ihmal edilmesin..
bugün ekmek yemeyelim.. hafif beslenelim..
hadi kızlar herkesten yarın eksi bekliyorum..![]()
Yaptım tatlım ya oryantele devam evet dişimi sikicam bugünde yapicam ya aslında açlık hiç hissetmiyorumda sadece midem bulandi tadı pek hoş değil bugünde hafif sarımsak rendelicem icine belki tadı daha hoş olabilir diye dusunuyorumEe çok güzel değil mi :)) bugün devam mı? Spor yapsan daha da iyi olurdu eksin cnmhadi az daha sık dişini 6ları gör..
Sporumu ihmal ettim bu hafta yoğunluktan iki haftadır yerimdeyim inşallah 100 gr gitse razıyımHala yarına kadar 1 günün var.. 100 gr bile olsa vermelisin![]()
Canım nane pul biber ekle yiyebiliyorsan öyle biraz gideri oluyorYaptım tatlım ya oryantele devam evet dişimi sikicam bugünde yapicam ya aslında açlık hiç hissetmiyorumda sadece midem bulandi tadı pek hoş değil bugünde hafif sarımsak rendelicem icine belki tadı daha hoş olabilir diye dusunuyorum
Canim süt hâlâ sıkıntılı bir göğsümde bide evde mutfak yapılıyordu kendime pek dikkat edemedim ama evime düzenime kavuştum ins. 1hafta olacak nerdeyse evin içinde yaşarken inşaat çok zormuş çok durmazsa mama veriyorumCnm nasıl oldu sütün??
Kolay gelsin cnm..Canim süt hâlâ sıkıntılı bir göğsümde bide evde mutfak yapılıyordu kendime pek dikkat edemedim ama evime düzenime kavuştum ins. 1hafta olacak nerdeyse evin içinde yaşarken inşaat çok zormuş çok durmazsa mama veriyorum
Kizzzz hipposssss tok karnına su içmişken eksi gördüm az önce ahahahajHala yarına kadar 1 günün var.. 100 gr bile olsa vermelisin![]()
Ayyy çok sevindim cnmKizzzz hipposssss tok karnına su içmişken eksi gördüm az önce ahahahaj![]()
Ahahaha benim kadar olamaz benim moralim yerdeydi bu hafta hiç veremedim diyeAyyy çok sevindim cnm![]()
Hadi yrn bildirimi unutmayın..Ahahaha benim kadar olamaz benim moralim yerdeydi bu hafta hiç veremedim diye
Yarın cuma ayol unutulur muHadi yrn bildirimi unutmayın..
Cnm ben oruçluyum.. bu akşam iftardan sonra listeyi başlatıcam inş.. inan bu ara liste karıştı ya kim var kim takip edemiyorum.. onun için spor listesi oluşturur gibi oluşturucam.. herkes kendini altına eklerYarın cuma ayol unutulur mu
Öyle yap kuzum olan zaten eklesin kendini öyle devam edelimCnm ben oruçluyum.. bu akşam iftardan sonra listeyi başlatıcam inş.. inan bu ara liste karıştı ya kim var kim takip edemiyorum.. onun için spor listesi oluşturur gibi oluşturucam.. herkes kendini altına ekler![]()