Sensin ŞİŞKO

Kızlar şekerlerr ballar.. :halay:

malum bugün perşembe.. bugün en geç 18de yemek faslı hafif bi şekilde kapansın..:duduk:

en az 3 lt su içilsin.. :süslü:
sporlar ihmal edilmesin..:spor:

bugün ekmek yemeyelim.. hafif beslenelim..:KK72:

hadi kızlar herkesten yarın eksi bekliyorum..:rapci:

Kızlar şekerlerr ballar.. :halay:

malum bugün perşembe.. bugün en geç 18de yemek faslı hafif bi şekilde kapansın..:duduk:

en az 3 lt su içilsin.. :süslü:
sporlar ihmal edilmesin..:spor:

bugün ekmek yemeyelim.. hafif beslenelim..:KK72:

hadi kızlar herkesten yarın eksi bekliyorum..:rapci:
Ay inşallah hadiii bakalımmm :rolleyes:

Ee çok güzel değil mi :)) bugün devam mı? Spor yapsan daha da iyi olurdu eksin cnm :KK66: hadi az daha sık dişini 6ları gör..
Yaptım tatlım ya oryantele devam evet dişimi sikicam bugünde yapicam ya aslında açlık hiç hissetmiyorumda sadece midem bulandi tadı pek hoş değil bugünde hafif sarımsak rendelicem icine belki tadı daha hoş olabilir diye dusunuyorum

Yaptım tatlım ya oryantele devam evet dişimi sikicam bugünde yapicam ya aslında açlık hiç hissetmiyorumda sadece midem bulandi tadı pek hoş değil bugünde hafif sarımsak rendelicem icine belki tadı daha hoş olabilir diye dusunuyorum
Canım nane pul biber ekle yiyebiliyorsan öyle biraz gideri oluyor

Cnm nasıl oldu sütün??
Canim süt hâlâ sıkıntılı bir göğsümde bide evde mutfak yapılıyordu kendime pek dikkat edemedim ama evime düzenime kavuştum ins. 1hafta olacak nerdeyse evin içinde yaşarken inşaat çok zormuş çok durmazsa mama veriyorum

Canim süt hâlâ sıkıntılı bir göğsümde bide evde mutfak yapılıyordu kendime pek dikkat edemedim ama evime düzenime kavuştum ins. 1hafta olacak nerdeyse evin içinde yaşarken inşaat çok zormuş çok durmazsa mama veriyorum
Kolay gelsin cnm..

Yarın cuma ayol unutulur mu
Cnm ben oruçluyum.. bu akşam iftardan sonra listeyi başlatıcam inş.. inan bu ara liste karıştı ya kim var kim takip edemiyorum.. onun için spor listesi oluşturur gibi oluşturucam.. herkes kendini altına ekler ;)

Cnm ben oruçluyum.. bu akşam iftardan sonra listeyi başlatıcam inş.. inan bu ara liste karıştı ya kim var kim takip edemiyorum.. onun için spor listesi oluşturur gibi oluşturucam.. herkes kendini altına ekler :KK66:
Öyle yap kuzum olan zaten eklesin kendini öyle devam edelim

Back
X