- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Ay ben giremeden ikinci geliyorAyy şimdi doğumdan önceki kıyafetlerini giydim hepsinin içine girebiliyorumm çok mutluyummm :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben giremeden ikinci geliyorAyy şimdi doğumdan önceki kıyafetlerini giydim hepsinin içine girebiliyorumm çok mutluyummm :)
:) Olsun hayatım sende biraz rötarli girersin içine merak etmeAy ben giremeden ikinci geliyor![]()
Sende bu azim varken girmemen için sebep yokAy ben giremeden ikinci geliyor![]()
Kız bende 10 yıllık eteğime girmeye başladım :)) yakında tam olacak inş..Ayy şimdi doğumdan önceki kıyafetlerini giydim hepsinin içine girebiliyorumm çok mutluyummm :)
Ne mutlu sana benim giymek için 40 fırın ekmek YEMEMEM lazimAyy şimdi doğumdan önceki kıyafetlerini giydim hepsinin içine girebiliyorumm çok mutluyummm :)
Ne mutlu sana benim giymek için 40 fırın ekmek YEMEMEM lazim![]()
Sizle kuzum bu azim iyi ki varsınızSende bu azim varken girmemen için sebep yok![]()
Aynen katılıyorumSende bu azim varken girmemen için sebep yok![]()
İnşallah canım inşallahAynen katılıyorumAk kelebek herkesin cozuttugu hamilelik döneminde bile dikkat eden insan çocuktan sonra hayli hayli verir
Canım bende 83 kilodan 70 e indim o fırın ekmekleri bende yedim halada yiyorum:) hiç canını sıkma emek sarfetmeye devam sonucu çok tatlı olacak :)Ne mutlu sana benim giymek için 40 fırın ekmek YEMEMEM lazim![]()
Ne kadar mutluluk verici dimi vallahi bugün öyle keyfliyimki anlatamamKız bende 10 yıllık eteğime girmeye başladım :)) yakında tam olacak inş..
Allah kabul etsin kuzum iftar öncesi tartilmayi unutmaKızlar an itibari ile sahur yapıyorum![]()
Çok şükür canım okulda 1 ler evde 1. Sınıf derkentevafuk55 cnm nerelerdesin?? Nasılsın iyisin inş ??
75i gördüm esraaaaa :))))Eki Görüntüle 2050105 ohoooo yandım 5 saatten fazla uyuduğum gün çok azdır yani
Oh hadi maşallah süpersin canım75i gördüm esraaaaa :))))
Yaaaa inanmiyorum aferin sana senin adına çok sevindim kendi adima üzgünüm ama 6 aylık olalım geliyorum bende bakalım yetisemem ama arkandan takip ederim canim75i gördüm esraaaaa :))))
Oh hadi maşallah süpersin canım
sağolun kızlar şok oldum bende.. tabi en önemlisi bebişlerimiz.. kilo ikinci plandaYaaaa inanmiyorum aferin sana senin adına çok sevindim kendi adima üzgünüm ama 6 aylık olalım geliyorum bende bakalım yetisemem ama arkandan takip ederim canim