- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
ne güzel eksiler var yaaaaaaaaa
![]()

EksideeCanim nasilsin yaa artidamisin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel eksiler var yaaaaaaaaa
![]()
EksideeCanim nasilsin yaa artidamisin
Az sonra yapıp geliyorumBalım koskoca gurusun nasıl bilmezsin :)) sağ üst köşede adını tıkla.. ordan favorileri bul.. herkesin puanını topla cnm.. bak ilk sayfa ya git orda örnek var![]()
Kız nerdesin??Az sonra yapıp geliyorum
Aha yaptım ne zor be buuuu en zorunu bana vermişsiniz vallaKız nerdesin??
Çok güzel bir hatirlatma oldu ohh mis çok severim yaaKüçük bir hatırlatma yapayım kızlar malum asureler pişecek dağıtılacak.. ve aşure maalesef çok kalorili. zamanında bana diyetisyen, 1 kase aşureyi 1 öğün niyetine yiyebilirsiniz demişti. Içeriği zengin olduğu için. Ara öğün olamaz yani![]()
Kuzum ben aşure yemem o yüzden sorun yok yesem yesem 3 kaşık yerim sıcakken o kadar o da bişey yapmazEllerine sağlık @tuzsuz_ruh .. çok güzel olmuş.. sitede bi sorun var galiba giremiyorum![]()
Aşure değil kız spor puanlaması için dedim eline sağlık diye :))Kuzum ben aşure yemem o yüzden sorun yok yesem yesem 3 kaşık yerim sıcakken o kadar o da bişey yapmaz
Aşure değil kız spor puanlaması için dedim eline sağlık diye :))Kuzum ben aşure yemem o yüzden sorun yok yesem yesem 3 kaşık yerim sıcakken o kadar o da bişey yapmaz
Çok güzel bir menü olmuş allah kabul etsi n canimKızlar menü verim:))
Sahur 1.30da..
2 yağda yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
7 zeytin
İftar 18.40da..
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
1 dilim tt ekmek
Türk kahvesi
2 kare bitter
Birazdan üzüm yerim![]()
Tebrikler kizlar haftaya hepimizi güzel sonuçlar eksiler karşılasin inşallah***29EYLÜL CUMA BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM SONUÇLARI****
1. @hippotalamus %2.19
2. @tevafuk55 %1,56
3. @eylul7158eylul %1.42
Tebrik ederim kızlarrrr....