Sensin ŞİŞKO

Screenshot_20170928-170710.webp

Sabah kk
Ara yoğurt
Öğlen 1 kase tarhana 2yk et yemeği birkaç tursu bir ekmek
Ara üzüm bir küçük peynirli tost yoğurt
Aksam 2yk ciğer 3yk bulgur bol salata yoğurt
2litre su
Cnm sanki bol karbonhidrat olmuş.. turşu ve tost olmasa daha iyiydi ;)

Ausencia Ausencia sen bana temiz bir hedef belirlesen haftaya kadar :deli:
Bugün reglimin 3. Gunu kilom 62.8 di :KK47:
Ama.aylardir bu kilolardayim sebebi direnç değil bence benim yeme isteğine direnememem :olamaz: mesela 2 gün yiyorum 5 gün onu veriyorum derken aylardır bu kilolardayım :KK43:
Kendim.hakkinda bilgi verdim artık karar senin :KK17: he geçen pazartesi de 61.8 gördüm bi daha haber alınamadı :skandal:

Kızlar bugün tahlil yaptırdım.. kanım biraz demirim çok düşük çıktı.. eşimde gitmiş cevizli sucuk,fındık,kabak çekirdeği almış yiyim diye.. diyetteyim diyince tavır yaptı.. mevbur az da olsa yedim.. haftaiçi doktora gidicem tekrar inş.. duruma göre serum fln yerim heralde..

Kızlar bugün tahlil yaptırdım.. kanım biraz demirim çok düşük çıktı.. eşimde gitmiş cevizli sucuk,fındık,kabak çekirdeği almış yiyim diye.. diyetteyim diyince tavır yaptı.. mevbur az da olsa yedim.. haftaiçi doktora gidicem tekrar inş.. duruma göre serum fln yerim heralde..
Geçmiş olsun canım kuru meyveler çok iyi geliyor kan ve deir eksikliğine:)

Ay canım benim kanımda çok düşüktü 7.4 idi sonunda kan aldım bir sürü sonra kendime geldim tevafuk55 tevafuk55 demiş siyah kuru üzüm çok iyi gelmişti bana sabahları ye istersen sen eşini de kırma kabak çekirdeği ve fındık yiyebilirsin sakınca Yök kuzum

Geçmiş olsun canim serum yiyecek kadar düşükmü cikti

Back
X