- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 36
Tebrik ediyorum ayy darısı basima***29EYLÜL CUMA BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM SONUÇLARI****
1. @hippotalamus %2.19
2. @tevafuk55 %1,56
3. @eylul7158eylul %1.42
Tebrik ederim kızlarrrr....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ediyorum ayy darısı basima***29EYLÜL CUMA BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM SONUÇLARI****
1. @hippotalamus %2.19
2. @tevafuk55 %1,56
3. @eylul7158eylul %1.42
Tebrik ederim kızlarrrr....
Uzun süre yemiyince rahatsız ediyo.. süt iç cnmKızlar öğleden sonra parkta kısır ve bisi yedimsu an midem çok yanıyor
![]()
Cnm sanki bol karbonhidrat olmuş.. turşu ve tost olmasa daha iyiydiSabah kk
Ara yoğurt
Öğlen 1 kase tarhana 2yk et yemeği birkaç tursu bir ekmek
Ara üzüm bir küçük peynirli tost yoğurt
Aksam 2yk ciğer 3yk bulgur bol salata yoğurt
2litre su
Turşu sikintilimiki tuzdan dolayimiCnm sanki bol karbonhidrat olmuş.. turşu ve tost olmasa daha iyiydi![]()
Aslında karatay müsade ediyomuş ama şişlik yapar tuzdan dolayı..Turşu sikintilimiki tuzdan dolayimi
Biliyom kız ben önüme geleni etiketledim ahahahahAşure değil kız spor puanlaması için dedim eline sağlık diye :))
Ahahajaja hemen yediniz yani sizde onu söyledim sandınız halbuki ben diğer mesaja cevaben yazmıştımAklı fikri yemekte@tuzsuz_ruh
Kahve saatim geçti mutsuzumKızlar naparsınızzz???
Nasıl geçti.. uyuya mı kaldın :))Kahve saatim geçti mutsuzum![]()
Yok ya kızımın ödevleri derken bir baktım saat 11Nasıl geçti.. uyuya mı kaldın :))
İlk sene çok zor cnm.. Allah yardımcın olsun.. babası yaptırsın arada..Yok ya kızımın ödevleri derken bir baktım saat 11e bu saatten sonra zulüm.olur bana içersem..
Geçmiş olsun canım kuru meyveler çok iyi geliyor kan ve deir eksikliğine:)Kızlar bugün tahlil yaptırdım.. kanım biraz demirim çok düşük çıktı.. eşimde gitmiş cevizli sucuk,fındık,kabak çekirdeği almış yiyim diye.. diyetteyim diyince tavır yaptı.. mevbur az da olsa yedim.. haftaiçi doktora gidicem tekrar inş.. duruma göre serum fln yerim heralde..
Ay canım benim kanımda çok düşüktü 7.4 idi sonunda kan aldım bir sürü sonra kendime geldimKızlar bugün tahlil yaptırdım.. kanım biraz demirim çok düşük çıktı.. eşimde gitmiş cevizli sucuk,fındık,kabak çekirdeği almış yiyim diye.. diyetteyim diyince tavır yaptı.. mevbur az da olsa yedim.. haftaiçi doktora gidicem tekrar inş.. duruma göre serum fln yerim heralde..
Ay babalar deyince sinir oluyorum eşim çok vurdum duymaz ev işi yapar ama çocuk ile uğraşma da beceremiyor cidden yaİlk sene çok zor cnm.. Allah yardımcın olsun.. babası yaptırsın arada..
Geçmiş olsun canim serum yiyecek kadar düşükmü ciktiKızlar bugün tahlil yaptırdım.. kanım biraz demirim çok düşük çıktı.. eşimde gitmiş cevizli sucuk,fındık,kabak çekirdeği almış yiyim diye.. diyetteyim diyince tavır yaptı.. mevbur az da olsa yedim.. haftaiçi doktora gidicem tekrar inş.. duruma göre serum fln yerim heralde..