- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Bi bilsem bende ne yaptığımı dün sabahtan beri başladı hala aynı hızda devam ediyorZorladon mı incittin mi noldu nasıl çıktı o kol ağrısı ortaya tuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi bilsem bende ne yaptığımı dün sabahtan beri başladı hala aynı hızda devam ediyorZorladon mı incittin mi noldu nasıl çıktı o kol ağrısı ortaya tuzum
Temizlik indir kaldır oldu mu bu ara?Bi bilsem bende ne yaptığımı dün sabahtan beri başladı hala aynı hızda devam ediyor
İnan çıkmayan sesimle güldüm sonra çıkan sese güldümGeçmiş olsun dikkat et havalar fena.. ama hastalık da yeme düzenini bozmaya bahane değil tuzum
Heheheheheh çıkmayan sesinle yetişirsin sen beee
Beni de haberdar et çok heyecanluu
Heeee külahımı gönderiyorum ona anlatırsın
İnan çıkmayan sesimle güldüm sonra çıkan sese güldüm
Cnm gönder külahına da anlatırım.. külah derken dondurma külahı dimi![]()
Hiç birşey olmadı iki ay oldu taşındım ya ben onun üstüne kışlık herseyimi yaptım ağır falan kaldırdım ama sol kolum sadece sağ da bişey yok bakalım belki yarın doktora giderimTemizlik indir kaldır oldu mu bu ara?
Ya da kolla ilgili spor falan?
Uyurken falan ters yatıp incittin mi acaba ya![]()
Hep bana merdane zati
Kız hippos yarışmaya katilacakmisinİnan çıkmayan sesimle güldüm sonra çıkan sese güldüm
Cnm gönder külahına da anlatırım.. külah derken dondurma külahı dimi![]()
Katılmaz mıyım?? Aklımda tarifte var bi iyileşimKız hippos yarışmaya katilacakmisin
Ben yarım kolla yaptım bugün zaten makarna planlıyordum tam olduKatılmaz mıyım?? Aklımda tarifte var bi iyileşim![]()
Ekledin mi??Ben yarım kolla yaptım bugün zaten makarna planlıyordum tam oldu
Evet açılmadı dahaEkledin mi??
Aaaa hoşgeldin ankaraya :))))Ankara dam slm lar kızlar @MiuLego yol yorgunuyum canım biraz o kadar sen nasılsın seni burda görmek süper ya
Günaydın canım işte değilim ewdeyim hastayım cunku. Kilo bildirimimi burdan yazsam sen tabloya ekler misin rica etsem...
Günaydınnnnnn
Bak yaaa gene bana tablo kitliyorGünaydın canım işte değilim ewdeyim hastayım cunku. Kilo bildirimimi burdan yazsam sen tabloya ekler misin rica etsem...
53.3![]()
Kafamı kaldıramıyorumBak yaaa gene bana tablo kitliyor
Geçmiş olsun soulüm salgına sen de yakalanmışsın![]()
Sen niye gittin1000 sayfaya ne kadar da az kalmış![]()