Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çektim gitti :))hadi bakalım yarın cuma .. ağza fermuarları çekelim mi![]()
Senin detoks nasıl gidiyo??afiyet olsun soul güzel menü
ooooooooooooooooooooooo
menüye geeelllllllll
vay arkadaş keşke benim menüm olaydı
nasılsın kuzum?
İyiydi bugğn zorlamadı pek şükğr :)Senin detoks nasıl gidiyo??
Ankarada mısın hala seeeen anaaaam :)@MiuLego nasıl olsun kuzum annem de koşuşturma ile geçiyor sen ne yapıyorsun yoğunsun tabi diğer takımdan
Evet canım buradayım biraz daha kalacağım çünkü evde çocuk ile çok zorlanıyorum uyumuyor alışana kadar böyle birazİyiydi bugğn zorlamadı pek şükğr :)
Ankarada mısın hala seeeen anaaaam :)
Anlamadım canım nereye gitti Kızlar tuzsuz filan da girmiyor artıkKızlar neden ihmal ediyorsunuz buraları![]()
Az olsun öz olsun ama yinede üzülüyor insan..Anlamadım canım nereye gitti Kızlar tuzsuz filan da girmiyor artık
Aynen canım yaAz olsun öz olsun ama yinede üzülüyor insan..
Canım ben hiç gidermiyim kuzummm burdayım ben Internetim bittiAynen canım ya
Miu kuşum ben ciktimmi şimdi internet paketim bitti gelemedimGünaydııııınnnnnnnn
Hadi bakalım cuma heyecanı başlasınnnnn
Hayırlı cumalar tartı hepimize gülsün inşallah![]()
Kuzum yok gel :) çıkmadın.. kızlar bilir tabi de .. internet paketi bitti diye çokılır mı yahu.. sen hep gel özlüyozMiu kuşum ben ciktimmi şimdi internet paketim bitti gelemedim![]()
Bundan sonra hep burdayım artık kocam yedi İnterneti sinir oldum bir kaşık suda bogucam adamı ama kalıcı çözüm buldum artık tamamdırKuzum yok gel :) çıkmadın.. kızlar bilir tabi de .. internet paketi bitti diye çokılır mı yahu.. sen hep gel özlüyoz![]()