ben çıkıyorum kuzum.. tam ara günlerde çıkılmalı bence..Kızlar sizce cumaya kadar tartıya çıkmalıyız çıkmamalımıyız siz nasıl yapıyorsunuz
cuma_pazartesi ya da salı_cuma şeklinde çıkılmalı insan ne durumda görsün kendini diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çıkıyorum kuzum.. tam ara günlerde çıkılmalı bence..Kızlar sizce cumaya kadar tartıya çıkmalıyız çıkmamalımıyız siz nasıl yapıyorsunuz
Çabuk gelen çabuk gider bu hafta kesinlikle toparlarsin.Günaydın kızlar...
Haftasonum bol koşturmacalı geçti.
Cumartesi oğlumun doğum günü partisi.
Pazar günü düğün vardı akrabanın.
İkisi üst üste gelince bugün enkaz gibi kalktım.
Kötü bir haberim war, haftasonu cidden abarttım ve kaçamak yaptım.
52.7 olduğum kilo şu an 54.2
Bu hafta bolo su tüketerek ve az yiyerekk vee spor yaparak eski kiloma dönmeliyim.
Karnım davul gibi![]()
Kötü olduğunu biliyorum ama ben her gün tartiliyorum.Sen yapma bence :)Kızlar sizce cumaya kadar tartıya çıkmalıyız çıkmamalımıyız siz nasıl yapıyorsunuz
Tamam canım tşk ederim.bwnim en sevdiğim muz-süt detoksu hep de onu yaparım.. çalışan için en kolayı çünkü.. sen de çalıştığın için en güzeli o olur.. bir araştır istersen
sadece günde 1 kere miKötü olduğunu biliyorum ama ben her gün tartiliyorum.Sen yapma bence :)
olmaz balım.. o doğun günündeki masaya daldıysanTamam canım tşk ederim.
Okadar da oynadım düğünde faydası olmuş mudur ki![]()
Offf ama çok fena hazırlıklar yaptıkk sende gördün dimiolmaz balım.. o doğun günündeki masaya daldıysanolmaz detoks şart
![]()
Doğum günleri başımızı yakıyor vallaOfff ama çok fena hazırlıklar yaptıkk sende gördün dimi![]()
Bazen bikac kere ciktigim oluyo ama genelde sabahlari 1 kez cikarim.esim evdeyken pek cikmam.Bu cuma ondan zayif olmuş olmak istiyorum.sadece günde 1 kere mi
ben günde 10 kere çıkıyorumdur
uyanınca, wc sonrası, 1 bardak su içsem ondan sonra, yemek sonrası, wc sonrası, uyumadan önce, arada wc ye kalkarsam gece yine
tartıyla aramız çok iyi![]()
Bu arada oğlunun doğumgünü tekrardan kutlu olsun:))İnşallah canımya, üst üste geldi.
Hem doğum günüsü oğlanın,
Hemde düğün. Düğünde düğün yemeği falan derken
54'e yakındım yine... Ne güzel vermiştim.
İnşallah yine verebilirim.
Bende kalabalık aileyi çok severim. 4 istiyorum ama yaş müsade etmyecek gibi:)) 3. ile sonlandıracağım bende inşallah :))Ben de eşime kac çocuk istiyosun dedigimde seçenekleri siralamaya 4ten başlamıştı
Yaşım ve sezaryen doğum sebebiyle 3ten fazlası zor Allahtan :)
Çoğu şişliktir onun canım cumaya kadar eksiye düşersin.Günaydın kızlar...
Haftasonum bol koşturmacalı geçti.
Cumartesi oğlumun doğum günü partisi.
Pazar günü düğün vardı akrabanın.
İkisi üst üste gelince bugün enkaz gibi kalktım.
Kötü bir haberim war, haftasonu cidden abarttım ve kaçamak yaptım.
52.7 olduğum kilo şu an 54.2
Bu hafta bolo su tüketerek ve az yiyerekk vee spor yaparak eski kiloma dönmeliyim.
Karnım davul gibi![]()
İşe geç kalmayacaksam eğer hergün tartılıyorum :)) Kontrolü sağlıyor bana göre, kaçamak yaptıysam eğer tartılmıyorum korkudan :))Kızlar sizce cumaya kadar tartıya çıkmalıyız çıkmamalımıyız siz nasıl yapıyorsunuz
Cnm aslında pazartesi bizim tartı kontrol günümüzdü.. bu aralar ihmal ettik.. haftaya pazartesi yeniden başlarız.. bu arads ben her sabah wc sonrası tartılıyorum..Kızlar sizce cumaya kadar tartıya çıkmalıyız çıkmamalımıyız siz nasıl yapıyorsunuz
Ölçüler nolduCnm aslında pazartesi bizim tartı kontrol günümüzdü.. bu aralar ihmal ettik.. haftaya pazartesi yeniden başlarız.. bu arads ben her sabah wc sonrası tartılıyorum..
Bende kalabalık aileyi çok severim. 4 istiyorum ama yaş müsade etmyecek gibi:)) 3. ile sonlandıracağım bende inşallah :))
Çoğu şişliktir onun canım cumaya kadar eksiye düşersin.
İşe geç kalmayacaksam eğer hergün tartılıyorum :)) Kontrolü sağlıyor bana göre, kaçamak yaptıysam eğer tartılmıyorum korkudan :))
Cnm en son mayısta 90.5 kilo iken ölçmüşüm..Ölçüler noldu![]()
Bi elden avuçtan çıksın o zaman yeniden düşünürsün belki :)) Rabbim gönlüne göre versin.Ben daha 2.ye cesaret edemiyorum 1.de pert oldum :) Ama ilk dogurdugum zamanlar o sevgiyle sezaryen olmasam hemen 2.yi yaparim diyordum soranlara.Simdi hareketlenince pesinden kosmaya baslayinca fikrim degisti
Ben asıl kacamak yapinca tartiliyorum o tarti suratima az ye az der gibi artida cikiyo ya bi fena oluyorum![]()
Nasip canım Allah isteyen herkese versin aratmadan inşallah.Bi elden avuçtan çıksın o zaman yeniden düşünürsün belki :)) Rabbim gönlüne göre versin.
Oooo baya incelme olmuş maşallahCnm en son mayısta 90.5 kilo iken ölçmüşüm..
105-89-115 miş..şimdi 75.6yken..
99-83-103 olmuş![]()
Benim üst bedenim şükür iyi.. basenden almışım en çok.. 69 70i görim yeter zati banaOooo baya incelme olmuş maşallahHele popo baya gitmiş :)))
Aynen doğum günleri öyle, hevesle özenerek hazırlık yapıyorsun, gel de yemeDoğum günleri başımızı yakıyor valla
Okadar hazırla sonra uzaktan bak
Büyük kızımın var aralıkta bakalım hayırlısı ozamana kadar kaç kilo vericem
Çok teşekkür ederim canımBu arada oğlunun doğumgünü tekrardan kutlu olsun:))
Ay hadii inşallahBende kalabalık aileyi çok severim. 4 istiyorum ama yaş müsade etmyecek gibi:)) 3. ile sonlandıracağım bende inşallah :))
Çoğu şişliktir onun canım cumaya kadar eksiye düşersin.
İşe geç kalmayacaksam eğer hergün tartılıyorum :)) Kontrolü sağlıyor bana göre, kaçamak yaptıysam eğer tartılmıyorum korkudan :))
gördüm gördümOfff ama çok fena hazırlıklar yaptıkk sende gördün dimi![]()
cumaya 4 gün var istersen toparlarsın.Bazen bikac kere ciktigim oluyo ama genelde sabahlari 1 kez cikarim.esim evdeyken pek cikmam.Bu cuma ondan zayif olmuş olmak istiyorum.
Haftasonu felaketimi biliyosunuz hatta cumartesi gününü bilmiyosunuz+100 ciktim cumaya göre. İnşallah toparlicam.