Sensin ŞİŞKO

Günaydın kızlar...
Haftasonum bol koşturmacalı geçti.
Cumartesi oğlumun doğum günü partisi.
Pazar günü düğün vardı akrabanın.
İkisi üst üste gelince bugün enkaz gibi kalktım.
Kötü bir haberim war, haftasonu cidden abarttım ve kaçamak yaptım.
52.7 olduğum kilo şu an 54.2:KK42::KK42:

Bu hafta bolo su tüketerek ve az yiyerekk vee spor yaparak eski kiloma dönmeliyim.
Karnım davul gibi :cry:
Çabuk gelen çabuk gider bu hafta kesinlikle toparlarsin.

Kızlar sizce cumaya kadar tartıya çıkmalıyız çıkmamalımıyız siz nasıl yapıyorsunuz
Kötü olduğunu biliyorum ama ben her gün tartiliyorum.Sen yapma bence :)

Kötü olduğunu biliyorum ama ben her gün tartiliyorum.Sen yapma bence :)
sadece günde 1 kere mi :skandal:

ben günde 10 kere çıkıyorumdur:rolleyes:

uyanınca, wc sonrası, 1 bardak su içsem ondan sonra, yemek sonrası, wc sonrası, uyumadan önce, arada wc ye kalkarsam gece yine :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tartıyla aramız çok iyi :D

sadece günde 1 kere mi :skandal:

ben günde 10 kere çıkıyorumdur:rolleyes:

uyanınca, wc sonrası, 1 bardak su içsem ondan sonra, yemek sonrası, wc sonrası, uyumadan önce, arada wc ye kalkarsam gece yine :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tartıyla aramız çok iyi :KK70:
Bazen bikac kere ciktigim oluyo ama genelde sabahlari 1 kez cikarim.esim evdeyken pek cikmam.Bu cuma ondan zayif olmuş olmak istiyorum.

Haftasonu felaketimi biliyosunuz hatta cumartesi gününü bilmiyosunuz :KK70: +100 ciktim cumaya göre. İnşallah toparlicam.

Ben de eşime kac çocuk istiyosun dedigimde seçenekleri siralamaya 4ten başlamıştı :KK70:
Yaşım ve sezaryen doğum sebebiyle 3ten fazlası zor Allahtan :)
Bende kalabalık aileyi çok severim. 4 istiyorum ama yaş müsade etmyecek gibi:)) 3. ile sonlandıracağım bende inşallah :))

Günaydın kızlar...
Haftasonum bol koşturmacalı geçti.
Cumartesi oğlumun doğum günü partisi.
Pazar günü düğün vardı akrabanın.
İkisi üst üste gelince bugün enkaz gibi kalktım.
Kötü bir haberim war, haftasonu cidden abarttım ve kaçamak yaptım.
52.7 olduğum kilo şu an 54.2:KK42::KK42:

Bu hafta bolo su tüketerek ve az yiyerekk vee spor yaparak eski kiloma dönmeliyim.
Karnım davul gibi :cry:
Çoğu şişliktir onun canım cumaya kadar eksiye düşersin.

Kızlar sizce cumaya kadar tartıya çıkmalıyız çıkmamalımıyız siz nasıl yapıyorsunuz
İşe geç kalmayacaksam eğer hergün tartılıyorum :)) Kontrolü sağlıyor bana göre, kaçamak yaptıysam eğer tartılmıyorum korkudan :))

Cnm aslında pazartesi bizim tartı kontrol günümüzdü.. bu aralar ihmal ettik.. haftaya pazartesi yeniden başlarız.. bu arads ben her sabah wc sonrası tartılıyorum..

Bende kalabalık aileyi çok severim. 4 istiyorum ama yaş müsade etmyecek gibi:)) 3. ile sonlandıracağım bende inşallah :))

İşe geç kalmayacaksam eğer hergün tartılıyorum :)) Kontrolü sağlıyor bana göre, kaçamak yaptıysam eğer tartılmıyorum korkudan :))

Ben daha 2.ye cesaret edemiyorum 1.de pert oldum :) Ama ilk dogurdugum zamanlar o sevgiyle sezaryen olmasam hemen 2.yi yaparim diyordum soranlara.Simdi hareketlenince pesinden kosmaya baslayinca fikrim degisti :KK70:

Ben asıl kacamak yapinca tartiliyorum o tarti suratima az ye az der gibi artida cikiyo ya bi fena oluyorum :KK70:

Ben daha 2.ye cesaret edemiyorum 1.de pert oldum :) Ama ilk dogurdugum zamanlar o sevgiyle sezaryen olmasam hemen 2.yi yaparim diyordum soranlara.Simdi hareketlenince pesinden kosmaya baslayinca fikrim degisti :KK70:

Ben asıl kacamak yapinca tartiliyorum o tarti suratima az ye az der gibi artida cikiyo ya bi fena oluyorum :KK70:
Bi elden avuçtan çıksın o zaman yeniden düşünürsün belki :)) Rabbim gönlüne göre versin.

Doğum günleri başımızı yakıyor valla
Okadar hazırla sonra uzaktan bak
Büyük kızımın var aralıkta bakalım hayırlısı ozamana kadar kaç kilo vericem
Aynen doğum günleri öyle, hevesle özenerek hazırlık yapıyorsun, gel de yeme :olamaz:

Bu arada oğlunun doğumgünü tekrardan kutlu olsun:))
Çok teşekkür ederim canım :KK60:

Ay hadii inşallah :dua:

Offf ama çok fena hazırlıklar yaptıkk sende gördün dimi :KK45:
gördüm gördüm
dedim soul bunları hüpletti :rolleyes:

oğlunun doğum gününde yememezlik olmazdı zaten afiyet olsun :kk77:
şimdi o yediklerini toparlama zamanı işte.

detoks şart.
Bazen bikac kere ciktigim oluyo ama genelde sabahlari 1 kez cikarim.esim evdeyken pek cikmam.Bu cuma ondan zayif olmuş olmak istiyorum.

Haftasonu felaketimi biliyosunuz hatta cumartesi gününü bilmiyosunuz :KK70: +100 ciktim cumaya göre. İnşallah toparlicam.
cumaya 4 gün var istersen toparlarsın.

Back
X