Hayırlısı o zaman inşallah canım şu an kaç kilosunİnşallah canım ya öyle ümit ediyorum :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı o zaman inşallah canım şu an kaç kilosunİnşallah canım ya öyle ümit ediyorum :))
Canım ben pazar günü başladım pazar sabah 66.0 idim bu sabah 65.0Hayırlısı o zaman inşallah canım şu an kaç kilosun
Menü güzel ama su az.. spor yok muydu??Günaydın kızlar
Dünkü Menüm
Sabah 8.30 : 1 dilim tbe, 1 yumurta, peynir, zeytin
Ara 10,30: 1 armut
Öğlen 12.00: 10 kaşık türlü, salata
Ara 15.30: 4 badem, 1 armut
Akşam 19.00 : salata, 1 dilim tbe
Su: 1,5 Lt
Günaydın![]()
Annemden dönüşte randevum var kasım başında o Zaman Belli olur sanırım inş canım Hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle gider inşSağol canım zor tabi cinsiyeti belli oldu mu bebisin maşallah güzel gidiyor devam eder ya elbet azimlisin sen
Günaydın gülbem ♡♡♡ nasılsın??Günaydın Kızlar
Şükürler olsun güzwl menü cnm :)) seni takip ediyorum bu haftaGünaydın kızlar
Dünün menüsü
Sabah 1 has yumurta 5 zeytin
1 kaşık lor 1 dilim tbekmegi
Yeşillik
Ara sade kahve 1 hurma 2 k kayısı 5 bad3m
Ögle: 1 kase çorba 4 kaşık makarna ve yoğurt
Ara türk kahvesi ve hurma 1 k kayısı
Akşam 19.00: 1 kase tarhana çorbası
1.5 kepçe ıspanak 1 dilim ekmek
Su 2.5 litre
Çok şükür canım uyandık kendime gelince kahvaltı yapacağım sen nasılsınGünaydın gülbem ♡♡♡ nasılsın??
Bende bebişimi uyutuyorum şimdi bakalım uyursa işlerimi halledicem inş..Çok şükür canım uyandık kendime gelince kahvaltı yapacağım sen nasılsın![]()
Hadi inş kaçta kalktı kiBende bebişimi uyutuyorum şimdi bakalım uyursa işlerimi halledicem inş..
Hadi tam gaz devam gidecek senden daha ne eksilerHerkese günaydın
Dün sadece 10 puanlık spor yaptığım için listeye eklemeye yüzüm yok.
Suyu da yazmamisim 3 lt icmistim.
Veeee bugün ilk hedefime ulastim.Esimin dersi gec basliyo bugun o gitmeden beraber tartildik ondan 800 gr eksik ciktim o da kilo almis ama olsun. Banane sen bana kilo aldirdin diyosanki borekleri pogacalari zorla yapip kendime eziyet ettim yapip yemeyerek.Adam istiyo yapiyorum yine de yaranamiyorum
![]()
6.30 -7 gibi.. tam kafama yerinde değildi hatırlamıyorumHadi inş kaçta kalktı ki
Ayy benimde ilk hedefim eşimi geçmekti.. dün bana dediki yeter zayıfladın zorlama kendiniHerkese günaydın
Dün sadece 10 puanlık spor yaptığım için listeye eklemeye yüzüm yok.
Suyu da yazmamisim 3 lt icmistim.
Veeee bugün ilk hedefime ulastim.Esimin dersi gec basliyo bugun o gitmeden beraber tartildik ondan 800 gr eksik ciktim o da kilo almis ama olsun. Banane sen bana kilo aldirdin diyosanki borekleri pogacalari zorla yapip kendime eziyet ettim yapip yemeyerek.Adam istiyo yapiyorum yine de yaranamiyorum
![]()
Afiyet olsun güzel menü canımGünaydın kızlar
Dünün menüsü
Sabah 1 has yumurta 5 zeytin
1 kaşık lor 1 dilim tbekmegi
Yeşillik
Ara sade kahve 1 hurma 2 k kayısı 5 bad3m
Ögle: 1 kase çorba 4 kaşık makarna ve yoğurt
Ara türk kahvesi ve hurma 1 k kayısı
Akşam 19.00: 1 kase tarhana çorbası
1.5 kepçe ıspanak 1 dilim ekmek
Su 2.5 litre