Sensin ŞİŞKO

Canım valla iki tane minnak bebek olunca vede bir kayınvalide ancak tuvalete girdikçe okuyup beğeniyorum yorumlarımı gece bebişler uyuyuncaya saklıyorum tatlım şuan da tuvaletteyim kadın diyecek 100 kere giriyo 10 saat duruyo içerde diye saricicek123 saricicek123
Beraber mi yaşıyorsunuz??

Canım valla iki tane minnak bebek olunca vede bir kayınvalide ancak tuvalete girdikçe okuyup beğeniyorum yorumlarımı gece bebişler uyuyuncaya saklıyorum tatlım şuan da tuvaletteyim kadın diyecek 100 kere giriyo 10 saat duruyo içerde diye saricicek123 saricicek123
Şu mesaji bi kac kere begenmek istedim :D
Bak tost ye tamam ama gün içinde başka ekmek yok :KK66: salatalık,zeytin,yeşillik,kapya biber,şekersiz çay... al sana sağlıklı kahvaltı işte.. bide merak ettim krep seviyo musun?? Tam buğdaydan krep yapabilirsin evde.. arasına peynir ekle..
Krep severim yapabilirim.Yarın güzel kahvalti yapcam :)

Bak şuan üçüde uyuyo mışıl mışıl :uykucu::uykucu::uykucu::KK70:
Ay ben de bugun oglum uyuyunca kahvalti yaptim biraz evi toparladim uyuyacaktim uyandi geri uyuttum tam yattim esim aradi öğlen yemege gelcem diye.o gelince zaten cocuk uyandi.Tekrar uyumasini bekliyorum 4 gözle :D

Allah kolaylık versin canım. Yaşları kaç çocukların?

Ayy iyi bari :))
Acıyan Allah bana acısın :KK48:

Kızlar tatlı krizi geliyooo... kahvenin yanına hurma vs ceviz yedim kesmedi.. 1 kare de çikolata yedim.. biri beni durdursun :duduk:
Tarçınlı süt iç canım

Bak şuan üçüde uyuyo mışıl mışıl :uykucu::uykucu::uykucu::KK70:
Kafanı dinle ohhh misss

Back
X