Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur öle arada takma kafanı.. haftaya toparlarsın inş..Ben kendimle gurur duymuyorummm![]()
İnşallah canımOlur öle arada takma kafanı.. haftaya toparlarsın inş..
Haftaya cuma toparlasın canım sıkma canınıBen kendimle gurur duymuyorummm![]()
Bekliyoruz hadi bakalım bol eksilerKızlar ben henüz tartılmadım.. tartıya gidiyorum![]()
Regl de bi olaydım iyi olucaktı.Haftaya cuma toparlasın canım sıkma canını
Hafta sonu bi vukuat olmazsa cumaya toparlanırsınBen kendimle gurur duymuyorummm![]()
Eşim hiç yemek seçmez onun da bezelyeye karşı böyle hisleri varBezelyeyi hiç yemek olarak benimseyemedim, diyette olmasam mümkün değil yemezdim, ne doyuyorsun ne aç kalıyorsun öyle atıştırmalık gibi![]()
Ben çok severim bezelye sen neredesin kız egeli değilsin kesin ahahahahBezelyeyi hiç yemek olarak benimseyemedim, diyette olmasam mümkün değil yemezdim, ne doyuyorsun ne aç kalıyorsun öyle atıştırmalık gibi![]()
Her türlü sebzenin hastasıyımBezelyeyi hiç yemek olarak benimseyemedim, diyette olmasam mümkün değil yemezdim, ne doyuyorsun ne aç kalıyorsun öyle atıştırmalık gibi![]()
Genel bi sorun heraldeAynen canım daha önce olmuyordu sadece mesaj gönderilirken çıkıyordumatematik61
Ama öyle :)))Eşim hiç yemek seçmez onun da bezelyeye karşı böyle hisleri varne yedigimi anlamiyorum ben küçük boş toplar onlar diyo
İç anadolu :)) Kayseri'liyim ben, mantı hariç tüm hamurişlerine aşığımBen çok severim bezelye sen neredesin kız egeli değilsin kesin ahahahah
Ben de 2ye yeni basladim sayilir :)Dün çok su içtim zorlayarak bugün 1 lt bile tamalayamadımSizler ne alemdesiniz
Eeeee belli o zaman işte bizde tam tersi otculuzAma öyle :)))
İç anadolu :)) Kayseri'liyim ben, mantı hariç tüm hamurişlerine aşığım![]()