Sensin ŞİŞKO

Yapmazlar mi çok tatlı oluyorlar maşallah :nazar:
Seninnbaska var mıydı çocuk canım.
Bi taneyle pert oldum ben bi de yaş küçük olmayinca eşim de arada sakayla karışık 2.nin lafini ediyor.Sezaryen oldum da ısrar edemiyor fazla.Yoksa kacamazdim elinden :D

Günaydınnnn ben düne göre 600 gr eksik çıktım bugün saskinliklar icerisindeyim.
Ayy dur bende tartılim.. bi eksi bi artı.. bu hafta bütün şişkinliklerim gider inş.. yeter valla yaa.. biraz hızlanmak istiyorum.. detoks suyu yapıcam inş..

Ayy dur bende tartılim.. bi eksi bi artı.. bu hafta bütün şişkinliklerim gider inş.. yeter valla yaa.. biraz hızlanmak istiyorum.. detoks suyu yapıcam inş..
Sen baya baya verdigin icin durmalarin olur detoks iyi gelir sana.Serumun reglin sisligi de iyice gider bu hafta cok iyi bi eksi gelecek senden inaniyorum

Sen baya baya verdigin icin durmalarin olur detoks iyi gelir sana.Serumun reglin sisligi de iyice gider bu hafta cok iyi bi eksi gelecek senden inaniyorum
İnş cnm ya.. aklımda ilk fırsatta bi detoks yapmalıyım.. bide aramızda kalsın 8 ay olacak diyetteyim.. 27 kilo verdim.. biraz yoruldum bıktım.. ufak tefek kaçamaklarım hep bu yüzden.. bura olmasa belki bırakmıştım.. aslında ilk hedefim 80di.. 100lerden sonra 80 yeter diyordum.. ama 7yi görim dedim.. şimdiki hedefim 70 açıkçası.. 70 olunca nolur bilemiyorum ama..

29 bucuk :KK70: esim 3 çocuk istiyor da.Hatta ilk bu konulari konusurken kac cocuk yapalim dedigimde siklari saymaya 4ten baslamisti
Benden 1.5 yaş büyüksün o zmn bende 28.. 89 doğumluyum.. 9 yaşına girmesine az kalmış bi oğlum 15 aylıkta bi bebişim var :)) erkenciyim biraz ;)

İnş cnm ya.. aklımda ilk fırsatta bi detoks yapmalıyım.. bide aramızda kalsın 8 ay olacak diyetteyim.. 27 kilo verdim.. biraz yoruldum bıktım.. ufak tefek kaçamaklarım hep bu yüzden.. bura olmasa belki bırakmıştım.. aslında ilk hedefim 80di.. 100lerden sonra 80 yeter diyordum.. ama 7yi görim dedim.. şimdiki 70 açıkçası.. 70 olunca nolur bilemiyorum ama..
Bi sure korumaya gecersin hem sikilmamis olursun.

Benden 1.5 yaş büyüksün o zmn bende 28.. 89 doğumluyum.. 9 yaşına girmesine az kalmış bi oğlum 15 aylıkta bi bebişim var :)) erkenciyim biraz :KK66:
Maaşallah Allah bagislasin yavrularini.88liyim ben de.okul bitsin atanmayi bekle kocayi bul derlen bu yaş oldu :D

Back
X