Sensiz ilk Bayram

Gxuxlsxuxm Sultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
6.201
43
156
Diğer
Sensiz ilk bayram, ne tuhaf ya sanki daha yeni gecti gecen ramazan ayi sanki daha gecen bayramlastik sende toplandik yedik ictik sonrada sen bize yine her zamanki gibi "Ay kafam sisti sizin bu veletlerden hadi kizim gidin evinize yavas yavas" dedin, sanki daha gecen ay yine bize o mükemmel yemeklerindan yaptin, sanki hic gitmedin ANNE...:çok üzgünüm:

Sensiz ilk bayram nasil bir bayram olabilirki, Nerde toplanicaz simdi, kime gidicez??:çok üzgünüm:

Icimden gelmiyorki ANNE, icimden gelmiyor!!!!!:çok üzgünüm:

Keske bende hayata senin gibi bakabilseydim herzaman aglayan bir gözün oldugu halde diger gözün hep gülerdi, amannn kizim satmisim su civisi cikmis dünyanin anasini bosverin takmayin bu kadar derdin ya hep, ben diyemiyorum ANNE diyemiyorum iste...:çok üzgünüm:

Bildigim tek sey senin öldügün günden beri benimde icimde birseyler öldü:çok üzgünüm:

Bayramin mübarek olsuna.s.

rabbım gerı kalanlara uzun omur versın

kımseyı anasız babasız bırakmasın.
ben de gurbetteyım annemı ozledım
yazınız benı duygulandırdı...

off ne deyim ki yazdım yazdım sildim...
ama yazmak da istedim...
yalnız değilsin Anne yerini tutmayız ama bizler burdayız bunu biliyorsun zaten...
mekanı cennet olsun...
Allah sizlere ömür versin...

Sagolun kizlar, allah razi olsun..a.s.

kibelacim keske bende annemden binlerce kilometre uzakta olsaydim gurbetlik cekseydim ama hic olmasa telefon acip sesini duyabilseydim...:çok üzgünüm:

snookie sagol canim benim, iyki sizler varsiniz zaten...:çok üzgünüm:

Evet ablacim burdayiz bizler
Rabbim mekanini cennet etsin insallah,
sizlere sabir versin
Allah onu guzel yerlerde koymayi nasip etsin

canım ya..rabbım sabır versın...

bu acıyı kımseye yaşatmasın... oy oy

:1no2:canım benim yaa..çok üzüldüm inan ve ne diyeceğimi bilemedim şimdi....allah geride kalanlara uzun ömürler versin hayatım inş.:1no2:

Canim benim, bende 2 ay önce babmi kaybettim.
Nasil duygular icinde oldugunu cok iyi anliyorum. Babam gitti ailemiz yikildi resmen.
Ama onlari mutlu etmek istiyorsak, yikilmadan hayata devam artik.
Nur icinde yatsin annen.

Canim benim, bende 2 ay önce babmi kaybettim.
Nasil duygular icinde oldugunu cok iyi anliyorum. Babam gitti ailemiz yikildi resmen.
Ama onlari mutlu etmek istiyorsak, yikilmadan hayata devam artik.
Nur icinde yatsin annen.

Basin sagolsun canim!!:çok üzgünüm:

Seninde baban nur icinde yatsin mekani cennet olsun insallah...:Saruboceq:

başınız sağolsun arkadaşım, senin için buruk bir bayram olacak. bende ailemden ayrıyım ama her ayrılık böyle olsun, rabbim acılarını göstermesin diyeceğim ama bu yolculukta eninde sonunda hepimizin varacağı yer orası olacak. yaşarken annelerimizin kıymetini bilmek lazım.

Allah sabır versin gülsüm....

Gülsümcüm,güzel arkadaşım,:1hug:
Nurlar içinde yatsın anneciğin inşallah..:Saruboceq:
Kolay değil anlamaya çalışıyorum,sen de bol bol dua gönder annene bu güzel günlerde..
Allahım mekanını cennet etsin inşallah:Saruboceq:

cnm böylesi özel günlerde yokluğu ayrı bir yer taşıyordur tabi o özle günlerin hiç bir özelliği olmuyordur sen ve sen gibi özellikle annelerini kaybedenler için.
mekanı cennet olsun,melekler baş ucunda olsun inşallah başka ne denebilirki
sanada sabırlar diliyorum.

Canım gülsüm sultan yazdıkların bana 22 yıl öncesini hatırlattı .Ben de annemi 22 sene önce kaybettim .Ogünden bu yana zaten bayramlar benim için hiçbirşey ifade etmiyor .Ama canım sizler benim gibi yapmayın .Zaman herşeyin ilacı .Acılar unutulmuyor ama hafifliyor .Eğer aynı kalsa yaşamak imkansız olurdu .Herkese sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu bayramlar diliyorum .

of canım of yazın o kadar etkiledi ki beni, bu bayram evde olalım dedik, çocuklar hasta bir yere çıkmayalım dedik

keşke ailemin yanında olsaydım, onların elini öpüp bayramlarını kutlasaydım, helallik alsaydım

zaman hızla akıp gidiyor, bazı değerlerin farkına kaybettikten sonra varmamak gerek galiba

sizin için ise sabır diliyorum, nur içinde yatsın anneciğiniz

Allah geride kalanlara uzun ve sağlıklı ömür versin
anneciğinin mekanı cennet olsun
anne başka bişey.baba evin direği olsa da anne o evin ruhu
anne gidince ev ruhsuzlaşıyor
neyse ki sen de bi annesin senin de bi ailen var
ve senin de ruh kattığın bi evin...

çok zordur anne acısı bende yaşadığım için iyi bilirim bazen anneme kızardım yinede son nefesine kadar ona bakıp kolladım annemi kaybedeli 6 yıl oldu onu o kadar çok özledimki sık sık mezarına gidip onun için dua ediyor onunla konuşuyorum o zaman kendimi çok iyi hissediyorum başın sağolsun canım allah sana sabırlar versin senide çocuklarına bağışlasın annelerimizde nur içinde yatsınlar

Hepinize desteginiz icin tsk. ederim allah razi olsun bu mübarek gün rabbim tüm ölmüslerimizin ruhunu sad eylesin mekanlari cennet olsun insallah....

Barcman ablacim cok sagol, Ben annemin mezarina bile gidemiyorum ancak seneden seneye türkiyeye gittigmiz zaman ziyaret edebilecem:çok üzgünüm:

Gurbetligi görüyormusunuz herseyden mahrum kaliyoruz bee:çok üzgünüm:

basın saolsun allah sabır versın
okurken cok duygulandın soyle bı baktım annem yanı basımda
onların kıymetını bılmek lazım dedım
ama bıgun mutlakja hayatımızdan bırılerı yok olucak
sırayla degıl yazıyla
allah mekanını cennet etsın sızede sabır versın dua edın

Canim benim cok duygulandirdin beni yazini okurken..

Annecin nurlar icinde yatsin,kabul etmek zordur eminim ama

onu iyi oldugunu düsün ve bol bol dua gönder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…