• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Septum ameliyatı olanlar

FANAA

Şahdamarımdan da yakınsın
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
2.781
2
106
Erzurum
Ameliyat olanlar,hamile olanlar,bebeği kucağında olanlar ve benim gibi bekleyenler...Burada birbirimize umut olalım.2 yıla yakın ameliyat oldum ama hala hamile kalamadım Bu durumu yaşayanlar ya da tecrübelerini paylaşmak isteyenler lütfen bize umut olsunlar:16:

canım ben olmadım ama olucam septum alınacak yalnız septum gebeliğe engel değil ki gebe kalınca düşmesin diye alınıyor...t şeklinde dar rahim varsa o engel oluyor...ayrıca septum operaaynundan sonra da rahim filmi tekrar cekildin mi görmek açısından cekilmelisin...diğer seylere baktırdın mı yumurta rezervi eşinin spermi falan her sey normalse ve hala olmuyorsa bence tüp bebek dene bekleme..

canım ben olmadım ama olucam septum alınacak yalnız septum gebeliğe engel değil ki gebe kalınca düşmesin diye alınıyor...t şeklinde dar rahim varsa o engel oluyor...ayrıca septum operaaynundan sonra da rahim filmi tekrar cekildin mi görmek açısından cekilmelisin...diğer seylere baktırdın mı yumurta rezervi eşinin spermi falan her sey normalse ve hala olmuyorsa bence tüp bebek dene bekleme..

Rahim filmi çektirdim sonrasında herşey normal göründü tüplerde sıkıntı yok hormonlarda normal Ama şöyle bir ihtimal var bazen ameliyat olunsa dahi bu bir kısırlık nedeni olabiliyormuş Ben hala hamile kalamadım yumurta gelişiyor catlıyor sperm tahlileride iyi ama bayadır bende adet düzensizliği ve ara kanama var Şuan belirsizlik içindeyim ve bekliyorum sen kaç yıldır evlisin bence hemen ameliyat ol cok bekleme

olucam canım bu hafta bende kistler de var alınacak 3yıllık evliiym inş.operasyon sonrası normal yolla olur hayırlısı..

evet teşhis geç kondu malesef gittiğim doktorlar kistin bile var demediler yumurta takibi denediler..2yıl boyunca..

merhaba arkadaşlar benim de rahim filmimde yarım rahim çıktı fakat dr ultrasonla baktığında iki taraf da var fakat arada septum var dedi o yüzden rahim filminde ilaç diğer tarafa geçmemiş dedi ameliyat önderdi..iki hafta önce öğrendim yaklaşık 2.5 senelik evliyim hiç gebelik oluşmadı şimdi korkuyorum..ameliyat olanlar istanbul da nerede oldunuz ameliyatı hamile kalabildiniz mi..

seda sen hala korkuyor musun?ben sana ne dedim:)sadece rahimde perde ameliyatı olucaksın emin ol aynı gün ayağa kalkarsın zaten uyuyacaksın uyandığında bitmiş olacak her sey..

korkmuyorum canım hiç korkum yok hatta sadece nereye gideceğimi bilemiyorum henüz dr araştırması içindeyim..

Benimde 2 kez 2 aylıkken bebeklerimin kalbi durdu 1,5 yıllık evliyim normal yollardan hamile kalıyorum 1. Bebekten sonra doktor rahimde çatallık var dedi ama ameliyat demedi doktorumu değiştireceğim ama kürtaj 1 hafta önce oldum ameliyat olmak için kürtajdan sonra ne kadar beklemek gerek bilmiyorum biraz toparlanayım hemen gideceğim başka bir doktora.....

Benimde 2 kez 2 aylıkken bebeklerimin kalbi durdu 1,5 yıllık evliyim normal yollardan hamile kalıyorum 1. Bebekten sonra doktor rahimde çatallık var dedi ama ameliyat demedi doktorumu değiştireceğim ama kürtaj 1 hafta önce oldum ameliyat olmak için kürtajdan sonra ne kadar beklemek gerek bilmiyorum biraz toparlanayım hemen gideceğim başka bir doktora.....

Back
X