Septum perforasyonu

MerveEvrem2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
7
0
1
38
Merhabalar...
Bir yıl önce Burun ameliyatı oldum.Maalef her bakımdan başarısız bir operasyon olmuş. En önemlisi perfarasyon olması. (Burnun orta duvarında delik)astım hastasıyım ve bu durum hayatımı kabusa çevirdi resmen. Nefes alamıyorum . Bu tamiri yapabilecek dr arıyorum . Umarım yoktur ama böyle bir durum yaşayıp başarılı bir ameliyat geçiren varsa lütfen paylaşabilir mi?

Merhabalar...
Bir yıl önce Burun ameliyatı oldum.Maalef her bakımdan başarısız bir operasyon olmuş. En önemlisi perfarasyon olması. (Burnun orta duvarında delik)astım hastasıyım ve bu durum hayatımı kabusa çevirdi resmen. Nefes alamıyorum . Bu tamiri yapabilecek dr arıyorum . Umarım yoktur ama böyle bir durum yaşayıp başarılı bir ameliyat geçiren varsa lütfen paylaşabilir mi?
Bir gün ameliyat olabilir ve bu hayatımı mahveden perforasyondan kurtulabilirsem kesinlikle buraya yazıcam lütfen sen de kurtulursan bana yaz.

Bu kadar az kişide oluşmuş olamaz dimi. Acaba kontrole gitmeyip de fark edilmeyenler mi var çok şansısız ya da biz kafayı yicem.

Burun ameliyatı olduğumda aynı gün başka bir bayan bu durumdan dolayı ameliyat olmuştu, burnundan ıslak sesi gibi bir ses geldiğini söymemişti yanlış hatırlamıyorsam

:/ kendi doktorunuzla görüştünüz mü konuyu ? Peki şikayetleriniz tam olarak neydi? Şu ıslık sesi okudum bir kaç yerde ilk aylarda burnum içi doluyken oluyordu o ses şimdi yok ama bilemedim 🤷‍♀️ 3. Ayıma giriyorum ..
Hiç bir belirti yoktu. Ben alerjik rinitim ilaç yazdırmaya gittiğimde öğrendim. Doktorum kontrole gelince bakarız canını sıkma dedi. Şehir dışındayım bir ay sonra gidebilicem doktoruma

Hiç bir belirti yoktu. Ben alerjik rinitim ilaç yazdırmaya gittiğimde öğrendim. Doktorum kontrole gelince bakarız canını sıkma dedi. Şehir dışındayım bir ay sonra gidebilicem doktoruma
Hadi ya :/ yaşam kaliteni etkilemeyecekse ameliyat hiççç olma :/ benimde 3.ayıma az kaldı nefes bir iyi bir kötü benimde dr uzakta bulunduğum yerde gideceğim KBB

Hadi ya :/ yaşam kaliteni etkilemeyecekse ameliyat hiççç olma :/ benimde 3.ayıma az kaldı nefes bir iyi bir kötü benimde dr uzakta bulunduğum yerde gideceğim KBB
Zaten bu deliğin ameliyatı yok gibi bir şey. Çok az doktor yapıuor neyse bi kontrole gideyimde bakıcam. Bi de sol tarafımda çıkıntı var gibi kıkırdak koyduğu taraf fazla mı koymuş anlamadım uğraş dur 😀

Zaten bu deliğin ameliyatı yok gibi bir şey. Çok az doktor yapıuor neyse bi kontrole gideyimde bakıcam. Bi de sol tarafımda çıkıntı var gibi kıkırdak koyduğu taraf fazla mı koymuş anlamadım uğraş dur 😀
Nefes alırken verirken ıslık sesi diyorlar falan inş sizin en hafif en küçük olanıdır belki kapanır da ayy çok zor işlermiş nerden bulaştım ;( bende de kemik eğrlk deviasyon ve konka büyümesi vardı et yani iç ve dış yapıldı bakalım hayırlısı :/

Back
X