- 7 Mart 2011
- 791
- 54
Sevgili kk bayanları yoğun araştırmalarımdan sonra en kolay saç nasıl uzatılırmış buldummm Forumdaki kılıç balığı arkadaşımız bloğunda paylaşmış bende ordan gördüm. Burada ihtiyacımız olan temel madde gliserin, gliserinin 4 kata kadar kadar nem tutma etkisinden faydalanıp saçlarımıza nemini kavuşturup sera etkisi ile beslenen saçlarımızın hızlı uzamasını sağlayacağız. Bugün uygulamaya başlıyorum eminim ki güzel sonuçlar alacağım. Benimle birlikte saç uzatma kürü yapmak isteyenleri bu sayfaya beklerim.
Gerekli malzemeler:
-Aktardan alınmış gliserin
-Aktardan alınmış saçınıza faydalı yağlar
- Saç bonesi veya streç film
-Eşarp
-Su
-Sprey şişesi
Yapılışı: 40 ml. gliserini spray şisesine dolduruyoruz. Üzerine ben yarım kapak hint yağı ve çok az badem yağı ilave ettim. Sonrasında 160 ml. içme suyunu içine döküyoruz ve karıştırıp kulak hizamızdan aşağıya biraz sıkıyoruz, güzel nemlenen saçlarımızı tepede toplayıp veya isteğe göre örüp bone veya streç film ile sarıyoruz. Üzerine tüm gece sıcak tutması ve içerde hava akımının sağlanıp tüm saçımızın nem kazanması için eşarbımızı bağlıyoruz ve misler gibi yatıp uyuyoruz.
Benim bu gece ilk denemem olacak bakalım yarın nasıl uyanacağım
İnternette bunu yapanlar çok faydasını görmüş bakalım ne fotoğraflar paylaşmışlar:
Gerekli malzemeler:
-Aktardan alınmış gliserin
-Aktardan alınmış saçınıza faydalı yağlar
- Saç bonesi veya streç film
-Eşarp
-Su
-Sprey şişesi
Yapılışı: 40 ml. gliserini spray şisesine dolduruyoruz. Üzerine ben yarım kapak hint yağı ve çok az badem yağı ilave ettim. Sonrasında 160 ml. içme suyunu içine döküyoruz ve karıştırıp kulak hizamızdan aşağıya biraz sıkıyoruz, güzel nemlenen saçlarımızı tepede toplayıp veya isteğe göre örüp bone veya streç film ile sarıyoruz. Üzerine tüm gece sıcak tutması ve içerde hava akımının sağlanıp tüm saçımızın nem kazanması için eşarbımızı bağlıyoruz ve misler gibi yatıp uyuyoruz.
Benim bu gece ilk denemem olacak bakalım yarın nasıl uyanacağım
İnternette bunu yapanlar çok faydasını görmüş bakalım ne fotoğraflar paylaşmışlar:
Son düzenleme: