kızlar yine ben, yine çeyiz kararsızlığım  dünya para verip aldığım seramik tencerelerimi çizmesin diye çelik servis seti kullanamıyorum. sert silikon tavsiye etmişlerdi ama sonra dediler ki o da sert çizer. yumuşak silikonlar var ama onalrda da çeşit yok, bi spatula ile olmazki... eğer seramik tencere alanlar varsa size ne tavsiye ettiler?
 dünya para verip aldığım seramik tencerelerimi çizmesin diye çelik servis seti kullanamıyorum. sert silikon tavsiye etmişlerdi ama sonra dediler ki o da sert çizer. yumuşak silikonlar var ama onalrda da çeşit yok, bi spatula ile olmazki... eğer seramik tencere alanlar varsa size ne tavsiye ettiler?

dünya para verip aldığım seramik tencerelerimi çizmesin diye çelik servis seti kullanamıyorum. sert silikon tavsiye etmişlerdi ama sonra dediler ki o da sert çizer. yumuşak silikonlar var ama onalrda da çeşit yok, bi spatula ile olmazki... eğer seramik tencere alanlar varsa size ne tavsiye ettiler?